mimiś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 piekna sunia, przydałoby sie wiecej info[zachowanie no i jak to jest z ta wielkością-żeby ukrócic spekulacje ciotek:evil_lol: Quote
Dorothy Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 zwazyc- jesli sie da. Schronisko powinno miec wage.;) Quote
monika55 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Sunia jest taka przed kolano. Ja bym ja wziela zeby przygotowac do adopcji ale zycie pisze scenariusze, zwykle, ktorych sie nie spodziewamy.Nie moge. Co nie oznacza ze nie szukam. Szykuje sie podobno nowy przetarg na prowadzenie schroniska. Co pol roku zmiana. Nie da sie normalnie pomagac. Co z nia bedzie? Quote
malagos Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Pytałam dobrą osobę o tymczas, ale ona moze wziać tylko szczeniaka. ale nadal szukamy... Quote
wilczek007 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 potrzeba DT na już...ale ja nikogo nie znam...a ja nie mogę.. Quote
dusje Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Babeczki, pytajcie gdzie sie da, ja tez juz rozeslalam wici. Musimy pomoc Kudlatce......:-( Jak to mowila moja polonistka w liceum: a teraz wytezcie oczy, zamknijcie uszy...........to tak odnosnie jej milosci do Jana z Czarnolasu:evil_lol: Ba, ona nawet widziala wibracje motyla:crazyeye: No to wytezcie oczy i szukajcie DT a moze dopiero potem, zamknijcie uszy:lol::evil_lol: Quote
Dorothy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Jezu wytezyc powinnysmy przede wszystkim mozgownice :evil_lol: Quote
malagos Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Czyli wyteżajmy co kto ma i co moze, byle ją wyciagnąć... :roll: Quote
Jo37 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 malagos napisał(a):Czyli wyteżajmy co kto ma i co moze, byle ją wyciagnąć... :roll: A może powiadomić Malawaszkę ,Weszkę . One są od kudłatek . Quote
dusje Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Tez o tym pomyslalam, zaraz napisze do malawaszki,kochanej ciotki sznupowej:loveu:moze cos wymysli;) Quote
monika55 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Wlasnie wrocilam ze schroniska. Zaraz wszystko napisze. Przybyla tam przesliczna chyba rasowa sznaucerka. Wprost z domu, zadbana. Zrobie watek i dam tam zdjecia. Quote
dusje Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Boze, znow kolejna?:-( Co ci ludzie wyprawiaja, serca im skamienialy? malawaszke juz powiadomilam o kudlatce. monika, podaj prosze tutaj wateczek do sznauci:lol: Idzie sie naprawde powiesic:-( to sie chyba nigdy nie skonczy, a tu wciaz nowe rasy, nowe kombinacje i co nowa rasa to kolejne nieszczescie dla psow:mad: Gdyby zalezalo to ode mnie to z pewnoscia zakazalabym organizowania wystaw itp....komu i czemu ma to sluzyc? Psom? Co im po medalach i tytulach?:shake: Sa tylko maszynka do robienia kasy, totalna beznadzieja Quote
monika55 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/z-cieplego-domu-do-schroniska-piekna-sznaucerka-jastrzebie-zdr-127441/ Ja nie wiem czy ona naprawde rasowa, nie znam sie. Ale piekna jest. Quote
monika55 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 U nas pada snieg. Boze, jak ona wyglada.:placz:Futerko brudne , mokre, sklejone.Ona glowa siega do kolana, czyli jakies 50cm, czyli w grzbiecie jakies 40 - 45cm.Dala ze soba robic wszystko. Wylizala mnie.A wyciagalysmy ja z budy.Biedna. [/URL"" rel="external nofollow noopener">http://[URL="http://www.fotosik.pl"] Quote
dusje Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Boze ty moj, monika nie ma bata, wyciagamy jak najszybciej:multi:Domki, zglaszac sie prosze, potrzebny nam tymczas na max. 3-4 tygodnie od ZARAZ Platny tez wchodzi w rachube ale cena za dobe w granicach przyzwoitosci, prosze:lol: Pomozcie Quote
monika55 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Ja bym ja juz brala. Ale mieszkanko male w bloku, cala rodzina na Swieta u mnie, w tym niemowle. Moj niekastrowany pies. Ona w stresie schroniskowym. Rodzina sie nie zgadza.Stanowcze nie. Po Swietach jak sie rozluzni to pomysle. Tylko ten moj kochliwy Dropsio.Az sie boje myslec. Quote
dusje Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 OK, rozumiem monika. Ludzie, dajcie jej pomoc, blagam. Naprawde tylko kilka tygodni.Kto pomoze malej, ten moze skorzystac w /okresie maj-1 polowa lipca/ z kilku noclegow gratis nad morzem, okolice Dziwnowka jakies 6 km do plazy/ w moim domu, jesli nie- to nadal podtrzymuje oferte i zaplace za DT w rozsadnych granicach. Sa chetni?:lol: Quote
malagos Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 a w woj, ślaskim nikt nie oferuje dt? Jaka szkoda, ze ja mam tylko to jedno miejsce, w niedzielę dziewczyny przywożą sunię Milkę z Błonia, to niedaleko mnie... :shake: Quote
dusje Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Propozycja nie do odrzucenia:lol: Niezgloszone domki nie beda brane pod uwage:evil_lol: a lato juz za kilka miesiecy;) Oj, zeby pozniej domki nie zalowaly:lol: Kto wiec pragnie przygarnac na DT Kudlatke, jako pierwszy/a wstawic fote kudlatki po odkudlaceniu? Quote
dusje Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Urocza, niewielka i calusna sunia prosi o DT na okres 3-4 tygodni. Zastepcza mama pilnie poszukiwana!!!!! Quote
lizka121 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 No Wy to sobie umiecie prezenty na święta wyszukać, nie ma co. O wątku powiadomiła mnie dusje. U mnie niestety 4 szt, a TZ twierdzi że o 3 za dużo. Mam pudlica więc wyobrażam sobie jak suńka cierpi, nawet nie chcę myśleć. Dusje ty to masz argumenty do przekonywania:lol:. Nic nie obecuję, ale będę pytać, mam dwa pomysły, tylko nie wiem czy te pomysły się zgodzą. W przypadku jednego jest już sunia w domu \blok\ i nie ukrywam, że trochę rozpieszczona ; w drugim też blok 10piętro mieszka zaś kot- myślicie, że można próbować? wrócę tu za godz, przez weekend mogę mało zaglądać, bo mam trochę zajęć, ale będę pamiętała. No choćby, aby podrzucić Quote
lizka121 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Domek z suńką niestety odpadł:shake:. W drugim zapomniałam, iż obok kota jest też mała suczka, ale i tak zapytam Quote
dusje Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Rozpytuje wszedzie gdzie sie da, jest mozliwosc w hoteliku u wiosny, ale tam tez bylaby w budce tylko tyle ze ocieplonej. Nie bardzo to widze:shake: ale dziekuje wiosna za oferte:lol: lizka, to paskudni ludzie robia takie "prezenty":mad: Ciekawa jestem, czy mysla o tym ze w przyszlosci moga dostac podobny prezent od najblizszych:shake: Po co wogole biora psy? Nigdy tego nie zrozumiem.....smutne Quote
dusje Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 monika, gdzie jestes, halooo?:lol: Mam troszeczke dobrych wiesci dla Ciebie i kudlatki;) Quote
Recommended Posts