Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest taka przed kolano. Ja bym ja wziela zeby przygotowac do adopcji ale zycie pisze scenariusze, zwykle, ktorych sie nie spodziewamy.Nie moge. Co nie oznacza ze nie szukam. Szykuje sie podobno nowy przetarg na prowadzenie schroniska. Co pol roku zmiana. Nie da sie normalnie pomagac. Co z nia bedzie?

Posted

Babeczki, pytajcie gdzie sie da, ja tez juz rozeslalam wici. Musimy pomoc Kudlatce......:-(

Jak to mowila moja polonistka w liceum: a teraz wytezcie oczy, zamknijcie uszy...........to tak odnosnie jej milosci do Jana z Czarnolasu:evil_lol: Ba, ona nawet widziala wibracje motyla:crazyeye:

No to wytezcie oczy i szukajcie DT a moze dopiero potem, zamknijcie uszy:lol::evil_lol:

Posted

malagos napisał(a):
Czyli wyteżajmy co kto ma i co moze, byle ją wyciagnąć... :roll:

A może powiadomić Malawaszkę ,Weszkę . One są od kudłatek .

Posted

Boze, znow kolejna?:-( Co ci ludzie wyprawiaja, serca im skamienialy? malawaszke juz powiadomilam o kudlatce. monika, podaj prosze tutaj wateczek do sznauci:lol: Idzie sie naprawde powiesic:-( to sie chyba nigdy nie skonczy, a tu wciaz nowe rasy, nowe kombinacje i co nowa rasa to kolejne nieszczescie dla psow:mad: Gdyby zalezalo to ode mnie to z pewnoscia zakazalabym organizowania wystaw itp....komu i czemu ma to sluzyc? Psom? Co im po medalach i tytulach?:shake: Sa tylko maszynka do robienia kasy, totalna beznadzieja

Posted

Boze ty moj, monika nie ma bata, wyciagamy jak najszybciej:multi:Domki, zglaszac sie prosze, potrzebny nam tymczas na max. 3-4 tygodnie od ZARAZ Platny tez wchodzi w rachube ale cena za dobe w granicach przyzwoitosci, prosze:lol: Pomozcie

Posted

Ja bym ja juz brala. Ale mieszkanko male w bloku, cala rodzina na Swieta u mnie, w tym niemowle. Moj niekastrowany pies. Ona w stresie schroniskowym. Rodzina sie nie zgadza.Stanowcze nie. Po Swietach jak sie rozluzni to pomysle. Tylko ten moj kochliwy Dropsio.Az sie boje myslec.

Posted

OK, rozumiem monika. Ludzie, dajcie jej pomoc, blagam. Naprawde tylko kilka tygodni.Kto pomoze malej, ten moze skorzystac w /okresie maj-1 polowa lipca/ z kilku noclegow gratis nad morzem, okolice Dziwnowka jakies 6 km do plazy/ w moim domu, jesli nie- to nadal podtrzymuje oferte i zaplace za DT w rozsadnych granicach. Sa chetni?:lol:

Posted

a w woj, ślaskim nikt nie oferuje dt? Jaka szkoda, ze ja mam tylko to jedno miejsce, w niedzielę dziewczyny przywożą sunię Milkę z Błonia, to niedaleko mnie... :shake:

Posted

Propozycja nie do odrzucenia:lol:

Niezgloszone domki nie beda brane pod uwage:evil_lol: a lato juz za kilka miesiecy;) Oj, zeby pozniej domki nie zalowaly:lol:

Kto wiec pragnie przygarnac na DT Kudlatke, jako pierwszy/a wstawic fote kudlatki po odkudlaceniu?

Posted

No Wy to sobie umiecie prezenty na święta wyszukać, nie ma co.
O wątku powiadomiła mnie dusje.
U mnie niestety 4 szt, a TZ twierdzi że o 3 za dużo. Mam pudlica więc wyobrażam sobie jak suńka cierpi, nawet nie chcę myśleć. Dusje ty to masz argumenty do przekonywania:lol:. Nic nie obecuję, ale będę pytać, mam dwa pomysły, tylko nie wiem czy te pomysły się zgodzą. W przypadku jednego jest już sunia w domu \blok\ i nie ukrywam, że trochę rozpieszczona ; w drugim też blok 10piętro mieszka zaś kot- myślicie, że można próbować?

wrócę tu za godz, przez weekend mogę mało zaglądać, bo mam trochę zajęć, ale będę pamiętała. No choćby, aby podrzucić

Posted

Rozpytuje wszedzie gdzie sie da, jest mozliwosc w hoteliku u wiosny, ale tam tez bylaby w budce tylko tyle ze ocieplonej. Nie bardzo to widze:shake: ale dziekuje wiosna za oferte:lol:
lizka, to paskudni ludzie robia takie "prezenty":mad: Ciekawa jestem, czy mysla o tym ze w przyszlosci moga dostac podobny prezent od najblizszych:shake: Po co wogole biora psy? Nigdy tego nie zrozumiem.....smutne