Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Dziekuje bardzo w imieniu suni. Powinnam wygrac duuuuzo pieniedzy, tyle potrzeb zwiazanych z psinami. Moze cos wiecie o jakims wiazanym transporcie nad morze ze Slaska?

Nie ma za co,to na razie wywiązanie się z zeszłorocznej obietnicy.
O transporcie nie wiem nic,ale wiem jak można wygrać te duuużo pieniędzy(przy odrobinie chęci ,samozaparcia wolnego czasu i mojej pomocy)

Posted

Wlasnie otrzymalam super wiadomosc:multi: Nasza kudlatka otrzyma znizke na sterylke jezeli bedzie to zalatwiane przez Fundacje Fioletowy Pies, osoba do kontaktu jest Madziek:lol:

Mysle, ze skorzystamy z tej wspanialej oferty pomocy:multi: bo kazdy grosik sie liczy. Jesli tak ,to dotychczas juz uzbierane pieniazki trzeba by przekazac na konto fundacji jak najszybciej. Jesli wszyscy ofiarodawcy wyraza zgode na skorzystanie z pomocy fundacji to juz mozemy ustalac termin wykonania zabiegu:multi:

Chetnie poznam Wasze zdanie:lol:

PS. Shell, ciesze sie ze moja zaliczka juz wplynela. Dzieki za info

Posted

O Wy okrutne Ciotki.:diabloti: Ciachac beda biedna psine.:razz: Ciachajcie, ciachajcie. Tak trzeba. Jurmar, zdradz tajemnice jak dojsc do kasy. Na poczatek wykupie schronisko. A potem sie rozhulam i ... sama nie wiem.;)

Posted

monika55 napisał(a):
O Wy okrutne Ciotki.:diabloti: Ciachac beda biedna psine.:razz: Ciachajcie, ciachajcie. Tak trzeba. Jurmar, zdradz tajemnice jak dojsc do kasy. Na poczatek wykupie schronisko. A potem sie rozhulam i ... sama nie wiem.;)

Czy ja tez moge poznac tajemnice?:oops:

Coz moniko, takie czasy:evil_lol: ciachac trzeba i okrutna/ym trzeba byc;) Nie ma litosci......... szkodaaaaa.......a takie piekne SCENIACKI kudlate moglyby sie urodzic.......:eviltong:

Madziek i maksiorek:loveu: dziekujemy pieknie za pomoc:multi: Kudlatka ma tyle wspanialych ciotek i 1 wujka. Rodzina juz jest, a niebawem znajdzie sie domek:multi:

Posted

monika55 napisał(a):

A ja mówiłem poważnie.Sam będę miał szansę ponownej wygranej sporej kasy ok. marca ,a potem przekażę wskazówki ( i pomoc) jak to zrobić.Około 80 procent ,którzy skorzystali wygrali forsę (nie są to żadne głupawe gry typu łańcuszki czy losowania) ,a konkretna sprawa.Ponieważ ja już z tym kończę,więc będę chciał przekazać komuś kto bardzo lubi zwierzęta.
Zęby nie pisać tylko nie na temat deklaruję na początku lutego na sunię 100zł.
Dorzućcie coś "na rozmnożenie"

Posted

Słuchajcie jest problem, Carrie ma guzka (niby pokleszczowego) ale ostatnio tak go wylizywała i tarmosiła, że dziś jest już zapalenie i leci ropa. Idę z nią do weterynarza nie ma na co czekać. Zamiast zniknąć to się rozrasta i zaczyna być rana. :-(

Posted

Byłam, wróciłam, nic złego ;) To kaszak tylko i już wyczyszczony choć lekarz zalecił usunąć chirurgicznie. Ale ona i tak będzie usypiana pod sterylizacje to może wtedy się usunie.

Posted

dusje napisał(a):
Wlasnie otrzymalam super wiadomosc:multi: Nasza kudlatka otrzyma znizke na sterylke jezeli bedzie to zalatwiane przez Fundacje Fioletowy Pies, osoba do kontaktu jest Madziek:lol:

Mysle, ze skorzystamy z tej wspanialej oferty pomocy:multi: bo kazdy grosik sie liczy. Jesli tak ,to dotychczas juz uzbierane pieniazki trzeba by przekazac na konto fundacji jak najszybciej. Jesli wszyscy ofiarodawcy wyraza zgode na skorzystanie z pomocy fundacji to juz mozemy ustalac termin wykonania zabiegu:multi:

To świetnie, że Shell zna Magdę:lol:, a więc myślę że wszystkie szczegóły współpracy zostały bez problemu dograne. Wiem, że Shell nie jest zmotoryzowana, więc po południu po zabiegu mogę bez problemu przewieźć Kudłatkę z lecznicy do domu Shell. Niestety ja ludzik pracujący jestem i do lecznicy nie mogę Kudłatki dowieźć, a wiem że do doktora trzeba przyjechać jakoś tak najpóźniej do 14 czy 15-tej, ale mam nadzieję, że jakoś da się ten mały problem rozwiązać (a może nawet już jest rozwiązany?). Shell, czy mogłabyś dać znać, co z transpotrem i ewentualnie który to będzie dzień?

P.S.
Ponieważ ja księgowa, a nie widzę tu namiarów na fundację Madziek - ot takie małe "zboczenie" zawodowe - to pozwolę sobie przekopiować dane potrzebne do wpłat na Kudłatkę (od grudnia 2008 r. fundacja jest organizacją pożytku publicznego, więc wpłaty na fundację można sobie będzie odliczyć przy następnym rozliczeniu rocznym):

Fundacja Fioletowy Pies
ul. Jana Bytnara Rudego 21B/901
45-265 Opole

LUKAS BANK S.A.
96 1940 1076 3046 8481 0000 0000

KRS 0000296955
NIP 754-292-50-63
REGON 160171602

Posted

Pieniądze na Kudłatą mam na koncie, wpłacę na konto Fundacji a szczegóły dogadamy prywatnie (termin, dojazd etc) :cool3:

Słuchajcie mamy na razie 128 zł (sterylizacja to koszt 120 zł) - POTRZEBNE PIENIĄŻKI JESZCZE NA SZCZEPIENIA, PASZPORT I CHIP!

Posted

Shell napisał(a):
Pieniądze na Kudłatą mam na koncie, wpłacę na konto Fundacji a szczegóły dogadamy prywatnie (termin, dojazd etc) :cool3:

Słuchajcie mamy na razie 128 zł (sterylizacja to koszt 120 zł) - POTRZEBNE PIENIĄŻKI JESZCZE NA SZCZEPIENIA, PASZPORT I CHIP!

"Pomożecie?????? Pomożemy!!!!!!!!!";)

Posted

Pomalenku wszystko zaczyna sie ukladac:multi:Dobrze ze nic groznego sie nie dzieje z Carrie a fortuny jakos sie nalapie;)

Dziekujemy wszystkim z calego serca, kudlata musi byc szczesliwym zadowolonym z zycia psiakiem, znalezc kochajacych ludzi i bardzo dobry kochajacy ja dom:lol: