dusje Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Czekamy na relacje:multi: Monika, Shell czeka rowniez na sms od Ciebie, moze juz sie z nia skontaktowalas w miedzyczasie Quote
Shell Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Docieramy się, wszystko gra. Mamy lepszą siatkę niż koledzy z Pruszkowa ;) Quote
wiosna Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ..my już wyruszamy ;) Do zobaczenia niedługo! Quote
dusje Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dajcie znac jak najszybciej:lol: po powrocie Quote
MARCHEWA Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Sunia dostała od was cioteczki piękny prezent na Święta:loveu: Quote
dusje Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ehhh, jak ja sie ciesze:multi:Jeszcze kilka tygodni i znow bede witac nocna pora w NL polska kudlata dame:lol: Wesolych, Zdrowych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia -wszystkim fankom i fanom Kudlatki i Sznupy Quote
Shell Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Wieści są takie. Kudłata jest u mnie w domu, właśnie zwiedza. Troszkę jest przerażona, chce iść na dwór. Nie wiem gdzie ma głowę, bo stan futra fatalny. Quote
monika55 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Ja tez juz w domu. W samochodzie kudlata spala pieknie cala droge. Ladnie chodzila na smyczy, umie prosic. Kochana jest. Tylko to futerko, zalamka. Mam nadzieje, ze ja wyprowadzisz na /ludzi/ psy. Boze, jaka ulge czuje,ze ona wyszla z tego schronu.Dziekuje, dziekuje, dziekuje. Quote
dusje Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Shell, czy dalabys rade jeszcze dzisiaj lub jutro zabrac ja do fryzjera? Wyobrazam sobie co ta bieda ma na sobie:shake: Podaj prosze namiary jak przeslac CI kase, ja puszcze poleconym. Kochani, prosimy o wplaty na Kudlatke:lol:[SIZE=2] co laska Dziekujemy z calego serca Moze pomalu ustalajmy kto ile moze dac Monika:loveu: ile mozesz dorzucic do fryzjera? Dobrze, ze ja zabralas, gdyby nie Ty to swiat by o niej sie nie dowiedzial;) Quote
Shell Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Mój kochany fryzjer Dariusz dopiero po świętach. Ale i tak nie wjedzie maszynką w jej futro, ten pies to FILC - ostrze by złamał. Na razie ją sama obcinam, Darek mi poprawi potem. :cool3: Zmieńcie temat, ten pies to Zmyślny Kudłacz, potomek smoka - czyli Smoczyca. :diabloti: Quote
dusje Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Smoczyca? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Nie, no tu u nas smokow nie mozna oddawac do adopcji:evil_lol: Shell, napisz cuuuus wiecej Quote
Shell Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Odkudlam ją. Na razie wygląda jak 7 dziecko stróża. ;) Quote
MARCHEWA Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Bazarek dla Kudłaczki;): http://www.dogomania.pl/forum/f99/bluzeczki-zara-morgan-inne-na-kudlaczke-do-01-01-2009-a-127681/#post11477566 Quote
dusje Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 MARCHEWA:loveu:Dziekujemy za bazarek Shell:lol: a Twoje sie nie wystrasza odkudlonej smoczycy?;) Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 cudownie, że lalunia już bezpieczna :loveu::multi: Quote
Shell Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Hej. Na razie jest wycięta na krótko, części nie udało mi się wyciąć bo jest agresywna i próbuje mnie ugryźć. W ogóle wskoczyła na łóżko i nie dała się ruszyć więc ogólnie zaczyna rządzić. Na smyczy chodzić nie umie myślałam, że ją zatłukę na tym spacerze ;) Ciągnęła jak wariatka... Mam poobcierane palce, zasyfioną łazienkę i idę na randkę. To tyle. papa:loveu: Quote
Shell Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ta kocha... pracuje nad tym. :cool3: "Kogo dzisiaj stać na miłość, łóżko i nic więcej" Potem wkleję Wam fotki o ile wyszły. Quote
dusje Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 To udanej randki zycze, a jak kocha to paluszki wycalowac ma i koniec:evil_lol: Agresywna? a to daj jej w tylek;) bo lada\moment ogniem zacznie zionac Quote
Julia07 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Wielkie podziękowania dla Moniki,Wiosny..i pozostałych cioteczek...wspaniala akcja, super ,że kudłatka spędzi święta poza kratami...teraz tylko wstępne zabiegi pielęgnacyjne i czekać na lepsze jutro..Podajcie numer konta jesli są potrzebne pieniądze...przeslę pare groszy... Quote
dusje Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Julia, dziekujemy kasy nigdy za wiele:lol: Shell na pewno poda. Naszej kudlatce musimy kupic ubranko na dogo bo dziewczyna zamarznie po wygoleniu. Kto pamieta nick dogomaniaczki szyjacej ubranka na miare? Quote
Shell Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Kudłata wcale nie jest już kudłata, na razie troszkę filców zostało. Po świętach będzie golenie by pies wyglądał normalnie bo od nożyczek są łysinki. Niestety nie dało się inaczej, to nie było futro w ogóle. Zresztą co tu opowiadać - TU MACIE ALBUM ;) krolewskidwor/DT - Photobucket - Video and Image Hosting Quote
dusje Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jaka piekna krolewna, Shell, wielkie dzieki za postrzyzyny, teraz to dooopiero widac :lol::loveu::multi:Ale Ty jestes zdolna babeczka:-o:-o:-o:-o:-o Pora ja ochrzcic i imie nadac dziewczynie. Cudeeeeenko:multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 wow!!!! Shell wielkie :klacz: prawie pudliczka :loveu: Quote
Recommended Posts