Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehhh, jak ja sie ciesze:multi:Jeszcze kilka tygodni i znow bede witac nocna pora w NL polska kudlata dame:lol:

Wesolych, Zdrowych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia -wszystkim fankom i fanom Kudlatki i Sznupy

Posted

Wieści są takie. Kudłata jest u mnie w domu, właśnie zwiedza. Troszkę jest przerażona, chce iść na dwór. Nie wiem gdzie ma głowę, bo stan futra fatalny.

Posted

Ja tez juz w domu. W samochodzie kudlata spala pieknie cala droge. Ladnie chodzila na smyczy, umie prosic. Kochana jest. Tylko to futerko, zalamka. Mam nadzieje, ze ja wyprowadzisz na /ludzi/ psy. Boze, jaka ulge czuje,ze ona wyszla z tego schronu.Dziekuje, dziekuje, dziekuje.

Posted

Shell, czy dalabys rade jeszcze dzisiaj lub jutro zabrac ja do fryzjera? Wyobrazam sobie co ta bieda ma na sobie:shake:

Podaj prosze namiary jak przeslac CI kase, ja puszcze poleconym.

Kochani, prosimy o wplaty na Kudlatke:lol:[SIZE=2] co laska

Dziekujemy z calego serca

Moze pomalu ustalajmy kto ile moze dac

Monika:loveu: ile mozesz dorzucic do fryzjera? Dobrze, ze ja zabralas, gdyby nie Ty to swiat by o niej sie nie dowiedzial;)

Posted

Mój kochany fryzjer Dariusz dopiero po świętach. Ale i tak nie wjedzie maszynką w jej futro, ten pies to FILC - ostrze by złamał. Na razie ją sama obcinam, Darek mi poprawi potem. :cool3: Zmieńcie temat, ten pies to Zmyślny Kudłacz, potomek smoka - czyli Smoczyca. :diabloti:

Posted

Hej.
Na razie jest wycięta na krótko, części nie udało mi się wyciąć bo jest agresywna i próbuje mnie ugryźć. W ogóle wskoczyła na łóżko i nie dała się ruszyć więc ogólnie zaczyna rządzić. Na smyczy chodzić nie umie myślałam, że ją zatłukę na tym spacerze ;) Ciągnęła jak wariatka... Mam poobcierane palce, zasyfioną łazienkę i idę na randkę. To tyle. papa:loveu:

Posted

Wielkie podziękowania dla Moniki,Wiosny..i pozostałych cioteczek...wspaniala akcja, super ,że kudłatka spędzi święta poza kratami...teraz tylko wstępne zabiegi pielęgnacyjne i czekać na lepsze jutro..Podajcie numer konta jesli są potrzebne pieniądze...przeslę pare groszy...

Posted

Julia, dziekujemy kasy nigdy za wiele:lol: Shell na pewno poda. Naszej kudlatce musimy kupic ubranko na dogo bo dziewczyna zamarznie po wygoleniu. Kto pamieta nick dogomaniaczki szyjacej ubranka na miare?

Posted

Jaka piekna krolewna, Shell, wielkie dzieki za postrzyzyny, teraz to dooopiero widac :lol::loveu::multi:Ale Ty jestes zdolna babeczka:-o:-o:-o:-o:-o

Pora ja ochrzcic i imie nadac dziewczynie. Cudeeeeenko:multi::multi::multi: