SZPiLKA23 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 sleepingbyday napisał(a):nie ma, że "tylko focę". musisz się zgrać z zespołem. możesz focić przebrana za teletubisia na przykład... a ja sie nie rozbiorę -za zimno :eviltong:. ale cos wymysle, spoko wodza. gagata tylko o torebce nie zapomni 8) Quote
Saphira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Prosimy o domek stały dla Promyczka lub chociaż bezpłatny tymczas :-( Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):gagata tylko o torebce nie zapomni 8)Jasne,czerwony to mój ulubiony kolor....:eviltong: Quote
li1 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Saphira napisał(a):Prosimy o domek stały dla Promyczka lub chociaż bezpłatny tymczas :-( No wlasnie. Promyczek potrzebuje domku. A koszty DT sa bardzo wysokie. Moze przeniesiemy sie z transportem Puszka na jego watek. Jak tylko przewieziemy Puszka, to wszystkie nasze sily koncentrujemy na Promyku. Quote
weronika1 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Zawiozłam dzisiaj Promyka na DT do Kalwarii , zachowywał sie super, na powitanie pozjadał wszystkim domowym psiakom . Podobało mu się w nowym domku. Najbardziej ucieszył się syn Pani , ucałował go i szybko wpakował na tapczanik. Widziałam w oczach Promyczka radość, tym maleńkim ogonkiem ruszał raz w jedna , raz w drugą stronę.:lol: Najgorzej było ze mną, w drodze powrotnej zakopałam sie w śniegu , ani w tą, ani w tamtą stronę.. Pod klasztorem na Kalwarii ani żywego ducha ,śniegiem dyma światu nie widać, w końcu pojawił się traktor i mnie wyciagnął. Przyjeżdżam do nas śniegu nie wiele, a tam zima na całego. Cieszę się ,że dzisiaj Promyczek jest już w ciepełku.:multi::multi::multi: Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 super Promyk wreszcie w normalnych warnunkach :multi: Quote
weronika1 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jak zobaczyłam ten snieg , to skaczę ze szczęścia. Prawdą jest ,że jest to DT płatne , narazie na dwa miesiace jest czym zapłacić ale nadal szukamy DT bazpłatnego. Nie wiem jak to się skończy, bo syn Pani skakał ze szczęścia ,że wreszcie ma swojego psa. A Promyczek jak by to wyczuwał, że jest u siebie. Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 w przyszłym tygodniu przeleje to co zadeklarowałam na kolejny miesiac Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja tam pokładam nadzieję w tym synu...... Quote
halcia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja tez,ze przekona,ale co wtedy z kasa,bo jak na m-c potrzebna to potem nie?Mogła to byc tez asekuracja,by psiak sie nie zasiedział....:shake: Quote
sleepingbyday Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 gagata napisał(a):Jasne,czerwony to mój ulubiony kolor....:eviltong: mój też :cool3: wygląda na to, że dt doskonałe. zasiedzi sie cyz nie, kase trzeba zbierac, najwyżej jakas inna psina dostanie od promyka... Quote
weronika1 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jest to Pani, która kupiła tam dom w lipcu tego roku i nie ma jeszcze pracy , przyjechała z okolic Częstochowy. Ma na utrzymaniu 9 letniego syna. Pewnie się wydatkowała i nie ma teraz pieniedzy. Planuje zrobić hotel dla psów. ubiega się o pieniążki jako bezrobotna. Ogród jest do zagospodarowania. To młoda kobieta i jest szansa, że bedziemy mieli bliżej hotel z prawdziwego zdarzenia. Ale to wszystko plany , narazie remontuje pozostałe pomieszczenia do zamieszania. Quote
Becia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Gdyby hotel wypalił to lepiej nie widzę.....:multi::multi::multi:...wszystkie hotele dogomaniackie pozajmowane do ostatniego miejsca....wszędzie kolejki, a tu pod nosem dla bid szczególnie potrzebujacych.....:lol: Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 no to by bylo cudowne :multi: , trzymam kciuki za ta pania Quote
gagata Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Weronika, musisz koniecznie zakumplować się z tą panią i jej synem....Wciągnj do współpracy ze stowarzyszeniem i schronem...Niech od razu planując hotelik , chociaż ze dwa miejsca przeznaczy na orzeszkowe bezpłatne biedy..No i jedno pomieszczenie w domu..A gdyby miała ochotę wstąpić do Waszego stow. to moglibyście p[mysleć o wspólnym nabyciu (wyleasingowaniu?) takiej kennelowej klatki... Quote
halcia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nie chce ochładzac entuzjazmu/zaplanowane ma przez Was pomieszczenia/ale jak brałam udział w poszukiwaniu domu dla pryw.azylu z Rz-wa,to wszyscy co chcieli naciągnąc Majke na kaucje opowiadali,ze tez załozą albo chcieli załozyc schronisko czy azyl/tak mi sie przypomniało,bo a nóz kobieta chce naprawde,a Weronika od strony papierów pewnie moze pomóc/Moze nawet dotacja na własny biznes....były takie inicjatywy chyba. Quote
gagata Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Tu jest szansa,że bedzie inaczej, bo stały kontakt ze względu na Promyczka, to i intencję będzie łatwiej przejrzeć... Zresztą...a co ? Pomarzyć nie mozna?:eviltong::lol: Quote
halcia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Tez lubie marzyc.:roll:Tylko spadac na ziemie nie lubie!:shake: Znajomy hotelik,zaufany bardzo by sie przydał.... Quote
tyciaNi Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 pozdrawiam, jak Promyk się czuje? co teraz jest dla niego najpotrzebniejsze oprócz DS rzecz jasna :oops: Quote
gagata Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Pewnie kaska....DT płatny a Weronika sama tego ciężaru nie udżwignie... Quote
orpha Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 niebawem podesle kase na kolejny miesiac tak jak deklarowalam Quote
weronika1 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Z tym hotelikiem to poczekajmy spokojnie do wiosny. Oby cos wypaliło , bo naprawdę na tym terenie nic nie ma . Jesli chodzi o kasę to napewno się przyda , jak nie wykorzysta wszystkiego Promyk, to nie ma zmartwienia , bo tych bidul mamy sporo.:shake: Łapałam dzisiaj kota , piękna szara sjamka, niestety wywiała. Ja ,to juz jak ten kot ,co idzie przez pustynię i czeka kiedy się ta kuweta skończy:eviltong: Quote
orpha Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 hahaaha i w tym momencie widze mine Azury .... i leze Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 "nie ogarniam tej kuwety" :evil_lol: dowcip roku... Quote
weronika1 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Kupiłam, tą kuwetę od Gagaty:evil_lol:Takiej kuwety trudno ogarnąć:lol: Quote
Recommended Posts