Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sleepingbyday napisał(a):
nie ma, że "tylko focę". musisz się zgrać z zespołem. możesz focić przebrana za teletubisia na przykład... a ja sie nie rozbiorę -za zimno :eviltong:. ale cos wymysle, spoko wodza.

gagata tylko o torebce nie zapomni 8)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saphira napisał(a):
Prosimy o domek stały dla Promyczka lub chociaż bezpłatny tymczas :-(

No wlasnie. Promyczek potrzebuje domku. A koszty DT sa bardzo wysokie.

Moze przeniesiemy sie z transportem Puszka na jego watek.

Jak tylko przewieziemy Puszka, to wszystkie nasze sily koncentrujemy na Promyku.

Posted

Zawiozłam dzisiaj Promyka na DT do Kalwarii , zachowywał sie super, na powitanie pozjadał wszystkim domowym psiakom . Podobało mu się w nowym domku. Najbardziej ucieszył się syn Pani , ucałował go i szybko wpakował na tapczanik. Widziałam w oczach Promyczka radość, tym maleńkim ogonkiem ruszał raz w jedna , raz w drugą stronę.:lol:
Najgorzej było ze mną, w drodze powrotnej zakopałam sie w śniegu , ani w tą, ani w tamtą stronę.. Pod klasztorem na Kalwarii ani żywego ducha ,śniegiem dyma światu nie widać, w końcu pojawił się traktor i mnie wyciagnął. Przyjeżdżam do nas śniegu nie wiele, a tam zima na całego.

Cieszę się ,że dzisiaj Promyczek jest już w ciepełku.:multi::multi::multi:

Posted

Jak zobaczyłam ten snieg , to skaczę ze szczęścia.
Prawdą jest ,że jest to DT płatne , narazie na dwa miesiace jest czym zapłacić ale nadal szukamy DT bazpłatnego.
Nie wiem jak to się skończy, bo syn Pani skakał ze szczęścia ,że wreszcie ma swojego psa. A Promyczek jak by to wyczuwał, że jest u siebie.

Posted

Jest to Pani, która kupiła tam dom w lipcu tego roku i nie ma jeszcze pracy , przyjechała z okolic Częstochowy. Ma na utrzymaniu 9 letniego syna. Pewnie się wydatkowała i nie ma teraz pieniedzy.
Planuje zrobić hotel dla psów. ubiega się o pieniążki jako bezrobotna. Ogród jest do zagospodarowania. To młoda kobieta i jest szansa, że bedziemy mieli bliżej hotel z prawdziwego zdarzenia. Ale to wszystko plany , narazie remontuje pozostałe pomieszczenia do zamieszania.

Posted

Gdyby hotel wypalił to lepiej nie widzę.....:multi::multi::multi:...wszystkie hotele dogomaniackie pozajmowane do ostatniego miejsca....wszędzie kolejki, a tu pod nosem dla bid szczególnie potrzebujacych.....:lol:

Posted

Weronika, musisz koniecznie zakumplować się z tą panią i jej synem....Wciągnj do współpracy ze stowarzyszeniem i schronem...Niech od razu planując hotelik , chociaż ze dwa miejsca przeznaczy na orzeszkowe bezpłatne biedy..No i jedno pomieszczenie w domu..A gdyby miała ochotę wstąpić do Waszego stow. to moglibyście p[mysleć o wspólnym nabyciu (wyleasingowaniu?) takiej kennelowej klatki...

Posted

Nie chce ochładzac entuzjazmu/zaplanowane ma przez Was pomieszczenia/ale jak brałam udział w poszukiwaniu domu dla pryw.azylu z Rz-wa,to wszyscy co chcieli naciągnąc Majke na kaucje opowiadali,ze tez załozą albo chcieli załozyc schronisko czy azyl/tak mi sie przypomniało,bo a nóz kobieta chce naprawde,a Weronika od strony papierów pewnie moze pomóc/Moze nawet dotacja na własny biznes....były takie inicjatywy chyba.

Posted

Tu jest szansa,że bedzie inaczej, bo stały kontakt ze względu na Promyczka, to i intencję będzie łatwiej przejrzeć...
Zresztą...a co ? Pomarzyć nie mozna?:eviltong::lol:

Posted

Z tym hotelikiem to poczekajmy spokojnie do wiosny. Oby cos wypaliło , bo naprawdę na tym terenie nic nie ma .

Jesli chodzi o kasę to napewno się przyda , jak nie wykorzysta wszystkiego Promyk, to nie ma zmartwienia , bo tych bidul mamy sporo.:shake:

Łapałam dzisiaj kota , piękna szara sjamka, niestety wywiała.

Ja ,to juz jak ten kot ,co idzie przez pustynię i czeka kiedy się ta kuweta skończy:eviltong: