Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wishina']Dziewczyny, zmiana planów. Na 8:30 muszę już być zawarta i gotowa na zachodnim i to najpóźniej. O 8 muszę odstawić ostatniego pieska, pierwszego koło 7:30, więc na 7 chcę być w Wawie, stąd wyjazd ze Stalowej koło 3, a z Przemyśla, no ja nie wiem... - koło 24 chyba :roll:

Się albiemu nie wyśpi, oj nie :eviltong:

Nie musze spać :)

Wishina, wieziemy dwa psiaki i obydwa pod ten sam adres tak więc zdążymy :) Musimy!
Słuchaj ja się dostosuję jak będzie trzeba bo dla takich psiaków to warto nawet na rękach chodzić :)

Posted

Dzięki za info, przez Piaseczno jechałam tylko raz w życiu, potworne dziury w asfalcie były :mad: Ale to było wieki temu, teraz na pewno jest tak piękna równa droga, nieprawdasz? :cool3:

albiemu ja zadzwonie do Ciebie na pewno, jak już policzę te kilometry wszystkie i na pewno uprzedzę jeszcze, o której dokładnie wyjaz, ale dobrze, że przyjeżdżasz dzień wsześniej ;)

A tak off - może ktoś chce kredeczki z bazarku kupić, już tylko one zostały???

Posted

[quote name='wishina']Dzięki za info, przez Piaseczno jechałam tylko raz w życiu, potworne dziury w asfalcie były :mad: Ale to było wieki temu, teraz na pewno jest tak piękna równa droga, nieprawdasz? :cool3:

albiemu ja zadzwonie do Ciebie na pewno, jak już policzę te kilometry wszystkie i na pewno uprzedzę jeszcze, o której dokładnie wyjaz, ale dobrze, że przyjeżdżasz dzień wsześniej ;)

A tak off - może ktoś chce kredeczki z bazarku kupić, już tylko one zostały???

no to się zdzwonimy i daj te kredki :) heheheh. Zapłacę jak się spotkamy :)

Posted

Dziur w zasadzie już nie ma i choc trochę wąsko dla niektórych, to jednak ta droga lepsza niz utknięcie w Jankach i nadłożenie 30 km przez centrum... W Pisaecznie wjeżdżasz w Puławskia i jedziesz nią cały czas aż do Geanta /Reala/Obi. Tu skręcasz w prawo i juz jesteś na Ursynowie...

Posted

Gagata,a jak Cie Kasia bedzie ściskać,to to jest tez ode mnie:evil_lol:Tez chciałam Cie poznać,ale jestem uziemiona ze swoimi psami ,bo tzw TZ wyjeżdza.Psiakom w podrózy wszystkiego naj...,a Promyczkowi jeszcze bardziej!:evil_lol:

Posted

orpha napisał(a):
jak Albiemu bedzie chodziła na rekach to ja to chce zobaczyć :evil_lol:

dzięki za wsparcie, zrozumienie, akceptacje, mobilizacje, wiarę, doping itp :p Boję się tylko, że jak na rękach stanę to mi podkowy z braku snu niczym klapki opadną na oczy :D heheh Ale co tam! Dalej warto!

Nie wspomnę że biust się uniesie do góry :D hehehe

Posted

hahaha albiemu dasz rade chocby dla tego biustu a zeby podkowy nie opadły to zapałek uzyczymy do podtrzymania , owacje na stojaco z mojej strony tez Ci gwarantuje :razz:

Posted

orpha napisał(a):
hahaha albiemu dasz rade chocby dla tego biustu a zeby podkowy nie opadły to zapałek uzyczymy do podtrzymania , owacje na stojaco z mojej strony tez Ci gwarantuje :razz:

wiesz mam wrażenie, że naprawdę powodu do smiechu do łez szukasz :D heheh

Posted

może jeszcze coś wymyslicie moje kochane Panie? Co ja i Orpha mamy jeszcze zrobić? :-o Wiem, na bazarek potem takie foty i ... :) kasa strumieniem by sie lała :D hehe

Posted

hehe to moze pojdzmy z tymi występami na Starówke odrazu , załatwie tam muzyczke do tych naszych pokazów.
SBD moge klaskac uszami pod warunkiem ze Ty odwalisz taniec łabedzi topless :evil_lol:

Posted

orpha napisał(a):
hehe to moze pojdzmy z tymi występami na Starówke odrazu , załatwie tam muzyczke do tych naszych pokazów.
SBD moge klaskac uszami pod warunkiem ze Ty odwalisz taniec łabedzi topless :evil_lol:

zrobie wszystko ale o topless mnie nie proście ... Was by nie było widać :D hehehe

Posted

orpha napisał(a):
Albiemu spoko Ty stajesz na rekach a ja klaszcze uszami to SBD bedzie biustem wymiatac :evil_lol:
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: To o której zbiórka na tej Starówce??? Uprzedzam - ja tylko focę...