orpha Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 spiewaczy talent sie w nim odezwał :evil_lol: Quote
albiemu Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='wishina']Dziewczyny, zmiana planów. Na 8:30 muszę już być zawarta i gotowa na zachodnim i to najpóźniej. O 8 muszę odstawić ostatniego pieska, pierwszego koło 7:30, więc na 7 chcę być w Wawie, stąd wyjazd ze Stalowej koło 3, a z Przemyśla, no ja nie wiem... - koło 24 chyba :roll: Się albiemu nie wyśpi, oj nie :eviltong: Nie musze spać :) Wishina, wieziemy dwa psiaki i obydwa pod ten sam adres tak więc zdążymy :) Musimy! Słuchaj ja się dostosuję jak będzie trzeba bo dla takich psiaków to warto nawet na rękach chodzić :) Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wishina, mnie nie obudzicie, bo ze mnie wczesny ptaszek... A od strony Krakowa jedżcie do mnie przez Magdalenke i Piaseczno, bedzie dużo krócej i szybciej... Quote
wishina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dzięki za info, przez Piaseczno jechałam tylko raz w życiu, potworne dziury w asfalcie były :mad: Ale to było wieki temu, teraz na pewno jest tak piękna równa droga, nieprawdasz? :cool3: albiemu ja zadzwonie do Ciebie na pewno, jak już policzę te kilometry wszystkie i na pewno uprzedzę jeszcze, o której dokładnie wyjaz, ale dobrze, że przyjeżdżasz dzień wsześniej ;) A tak off - może ktoś chce kredeczki z bazarku kupić, już tylko one zostały??? Quote
albiemu Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='wishina']Dzięki za info, przez Piaseczno jechałam tylko raz w życiu, potworne dziury w asfalcie były :mad: Ale to było wieki temu, teraz na pewno jest tak piękna równa droga, nieprawdasz? :cool3: albiemu ja zadzwonie do Ciebie na pewno, jak już policzę te kilometry wszystkie i na pewno uprzedzę jeszcze, o której dokładnie wyjaz, ale dobrze, że przyjeżdżasz dzień wsześniej ;) A tak off - może ktoś chce kredeczki z bazarku kupić, już tylko one zostały??? no to się zdzwonimy i daj te kredki :) heheheh. Zapłacę jak się spotkamy :) Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dziur w zasadzie już nie ma i choc trochę wąsko dla niektórych, to jednak ta droga lepsza niz utknięcie w Jankach i nadłożenie 30 km przez centrum... W Pisaecznie wjeżdżasz w Puławskia i jedziesz nią cały czas aż do Geanta /Reala/Obi. Tu skręcasz w prawo i juz jesteś na Ursynowie... Quote
halcia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Gagata,a jak Cie Kasia bedzie ściskać,to to jest tez ode mnie:evil_lol:Tez chciałam Cie poznać,ale jestem uziemiona ze swoimi psami ,bo tzw TZ wyjeżdza.Psiakom w podrózy wszystkiego naj...,a Promyczkowi jeszcze bardziej!:evil_lol: Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 jak Albiemu bedzie chodziła na rekach to ja to chce zobaczyć :evil_lol: Quote
albiemu Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 orpha napisał(a):jak Albiemu bedzie chodziła na rekach to ja to chce zobaczyć :evil_lol: dzięki za wsparcie, zrozumienie, akceptacje, mobilizacje, wiarę, doping itp :p Boję się tylko, że jak na rękach stanę to mi podkowy z braku snu niczym klapki opadną na oczy :D heheh Ale co tam! Dalej warto! Nie wspomnę że biust się uniesie do góry :D hehehe Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 hahaha albiemu dasz rade chocby dla tego biustu a zeby podkowy nie opadły to zapałek uzyczymy do podtrzymania , owacje na stojaco z mojej strony tez Ci gwarantuje :razz: Quote
albiemu Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 orpha napisał(a):hahaha albiemu dasz rade chocby dla tego biustu a zeby podkowy nie opadły to zapałek uzyczymy do podtrzymania , owacje na stojaco z mojej strony tez Ci gwarantuje :razz: wiesz mam wrażenie, że naprawdę powodu do smiechu do łez szukasz :D heheh Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 no kurde skoro mowia ze smiech to zdrowie to ja sie grzecznie do tego stosuje :cool3: Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No to ja się postaram o te foty z Albiemu na rękach....:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 a orpha niech stoi na rekach do tego klaskania :roll: Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 tylko nie kaz mi klaskac uszami :roll: gagata no mam nadzieje , licze na te foty :razz: Quote
sleepingbyday Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 da radę, co, orpha nie da :cool3:? Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 sleepingbyday napisał(a):a orpha niech stoi na rekach do tego klaskania :roll:To chyba żeby klaskała uszami...........:-o;) Quote
albiemu Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 może jeszcze coś wymyslicie moje kochane Panie? Co ja i Orpha mamy jeszcze zrobić? :-o Wiem, na bazarek potem takie foty i ... :) kasa strumieniem by sie lała :D hehe Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 hehe to moze pojdzmy z tymi występami na Starówke odrazu , załatwie tam muzyczke do tych naszych pokazów. SBD moge klaskac uszami pod warunkiem ze Ty odwalisz taniec łabedzi topless :evil_lol: Quote
albiemu Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 orpha napisał(a):hehe to moze pojdzmy z tymi występami na Starówke odrazu , załatwie tam muzyczke do tych naszych pokazów. SBD moge klaskac uszami pod warunkiem ze Ty odwalisz taniec łabedzi topless :evil_lol: zrobie wszystko ale o topless mnie nie proście ... Was by nie było widać :D hehehe Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Albiemu spoko Ty stajesz na rekach a ja klaszcze uszami to SBD bedzie biustem wymiatac :evil_lol: Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 orpha napisał(a):Albiemu spoko Ty stajesz na rekach a ja klaszcze uszami to SBD bedzie biustem wymiatac :evil_lol::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: To o której zbiórka na tej Starówce??? Uprzedzam - ja tylko focę... Quote
sleepingbyday Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 nie ma, że "tylko focę". musisz się zgrać z zespołem. możesz focić przebrana za teletubisia na przykład... a ja sie nie rozbiorę -za zimno :eviltong:. ale cos wymysle, spoko wodza. Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 hehe gagata by chciala robic za japonska wycieczke :razz: Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pewnie, jest mnie tyle,że za parę rodzin starczy, szczególnie japońskich , bo oni jacyś mało wyrośnięci są...:evil_lol: Quote
Recommended Posts