albiemu Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 a pierwszą noc poza schroniskiem Promyk spędzi ze mną :loveu: i co? zazdrosne? :) Fakt będzie jeszcze Puszek ale z uwagi na wiek zapewne szybko pójdzie spać hmm tylko co ze Ślicznotką??? Hmmm chyba kupię jej bilet do kina na Cejrowskiego, niech świat poznaje zanim :) ... A tak na poważnie - doczekac się piątku nie mogę i soboty! Quote
Saphira Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dziewczyny ! napiszcie konkretnie, które psy opuszczają Orzechowce i czy mają hoteliki, DT czy DS ? Mam zapytania zwłaszcza o kojaka i nie wiem w końcu czy on ma ten dom w Poznaniu czy nie. Jakaś Pani chce wpłacic na hotelik dla niego a nie ma to sensu jeżeli on ma dom :shake::shake::shake: Przepraszam, ale pogubiłam się:shake::shake::shake: Quote
albiemu Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 ale dlaczego piszesz o Kojaku na wątku Promyka? Kojak ma swój wątek i tam się temat toczy, co do hotelu i samego psiaka to sprawę prowadzi Neczka ... Wracając do wątku. Mój wcześniejszy wpis wyjaśniam - mieszkam w Rzeszowie, transport psiaków jest z Przemyśla o 4 rano. Muszę pojechać w piątek po psiaki i z nimi nocować w Przemyślu aby o czwartej rano w sobotę móc z nimi wyruszyć. Nocleg mam z nimi u koleżanki w Przemyślu. Rzeszów-Przemyśl to około 95 km wolę nie ryzykować i być wcześniej już gotowa z psiakami. Nie lubię jak na mnie ktoś czeka :p Promyk jedzie do Pati na płatny DT, Ślicznotka i Puszek do Gagaty skąd jadą potem dalej do mojej koleżanki na dom stały. Quote
gagata Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 albiemu napisał(a):a pierwszą noc poza schroniskiem Promyk spędzi ze mną :loveu: i co? zazdrosne? :) Fakt będzie jeszcze Puszek ale z uwagi na wiek zapewne szybko pójdzie spać hmm tylko co ze Ślicznotką??? Hmmm chyba kupię jej bilet do kina na Cejrowskiego, niech świat poznaje zanim :) ... A tak na poważnie - doczekac się piątku nie mogę i soboty! Slicznotki nigdzie wysyłać nie bedzie trzeba...zadba o nią Fredek - mój przemyski briardzik:evil_lol: Quote
weronika1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 UWAGA,Uwaga !!!!!!nie będzie całowania z Promyczkiem w Warszawie , jesli ktoś chce całować Promyczka to zapraszam do Przemyśla. Dzisiaj znalazłam dla niego DT, płatne oczywiście. Jest to 25 km od Przemysla, młode małżenstwo , kochajace psiaki i nie tylko. Byłam na miejscu , sprawdziłam , popytałam sąsiadów, opinie bardzo dobra. Jesli jutro zdążę z samochodem to go tam zawiozę. Quote
Saphira Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Cudnie :eviltong::eviltong::eviltong: :Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
gagata Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 No nie...:multi::multi::multi: Promyk będzie bliżej Weroniki i reszty, a Albiemu ze swoimi szybciej bedzie u mnie.....:loveu::loveu::loveu: Quote
orpha Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 no i teraz nie wiem czy płakac czy sie cieszyc :cool1: , Weronika to był cios ponizej pasa :razz:, a ja juz całowanie z Promykiem ćwiczyłam Quote
weronika1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Zgodziła się Pani na Promyczka, tak prawdę mówiąc zobaczyła go na ogłoszeniu i ją wzruszył. Ma w domu dwa pieski kanapowe i powiedziała mi, że jest jeszcze wolna kanapa dla Promyczka. Dom nie duży ale własny, remontują kolejny pokój. Widać po psiakach ,że są szczęśliwe w tym domu i mam nadzieję że Promyk też bedzie szczęśliwy. Jest to DT zobaczymy co będzie po rozprawie sądowej , narazie nie ma innej możliwości. DZIĘKI DOGOMONAIAKOM ZA DOKONANE WPŁATY NA RZECZ PROMYCZKA , DZIEKI WAM , NIE BEDZIE SIADZIAŁ W SCHRONIE. Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 a bo ja wiem, czy tak super... :razz:. wypchajcie się, ja też ćwiczyłam cmokanie psa w nos... aha - ten dom płatny czy nie płatny - bo po rozprawie być może tam zostanie, tak zrozumiałam, że zależnie od wyniku rozprawy może zrobic sie stały. wtedy będzie ds? ile kasy potzrebujemy? czy albiemu wie? trzeba szybko uprzedzić pati i podziekowac je za rezerwację! Quote
orpha Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 no widzisz SBD mysmy sie tu nameczyly z cwiczeniami a oni nam taki numer :mad: z tego co doczytalam to płatny DT Quote
weronika1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Tak, to jest płatne DT 15 zł doba w tym jest żarcie dla psa. Teraz musimy czekać do rozprawy. Mam nadziję,że sąd tej Panie Marii przynajmniej da karę i orzeknie zwrot kosztów za leczenie Promyczka. Z tego zamieszania zapomniałam o najważnieszym : Patii , dziękuję za rezerwacje. Trafiło się bliżej miejsce dla Promyczka to skorzystamy. Do całowania Promyczka, zapraszam do Przemysla , lub do Orzechowiec tam jest więcej takich kawalerów co całują.:eviltong: Quote
pati Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 nie ma za co ale bardzo prosze nastepnym razem zadzwonić lub choc wysłac sms takie informacje sa bardzo dla mnie wazne Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 pati, jak to wyszło, to od razu napisałam do albiemu pw, żeby do ciebie zadzwoniła, bo to najzwyczajniej grzeczne jest - ale to wyszło dziś jak widac, a ja wiem, ze albiemu nie zawsze na necie, więc ona może być jeszcze nie na bieżąco ze sprawą, nie obgadała tego - na pewno by zadzwoniła! Quote
albiemu Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 dowiedziałam się dopiero teraz o Promyczku i chociaż bardzo się cieszę to głupio wyszło z Pati. Przepraszam - nie wiedziałam o Promyku, sprawę oddałam w ręce Weroniki bo ja nie mam dostępu do neta praktycznie. Weronika nie wiedziała zapewne że trzymanie miejsca dla naszego orzeszka to odbieranie go innemu. Pati proszę wybacz nam, nikt źle nie chciał a paskudnie wyszło. Dziękuję za pomoc okazaną Promykowi. Ja tylko chciałam zapytać jeszcze czy transport nadal aktualny? ;) Quote
weronika1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Przepraszam Pati , do wczoraj jeszcze nic nie wiedziałam o adopcji , dopiero wczoraj zadzwoniła do mnie Pani ,że chce przyjąć Promyczka na DT. Pojechałam sprawdziłam i pomyślałam ,że ma tak daleko jechać to lepiej aby został na miejscu. P R Z E P R A S Z A M -to moja wina. Quote
pati Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 eee dzewczyny bez przesady nie ma sie co az tak przejmowac prosiłąm tylko o telefon bo nie zawsze jestem na necie ciesze se ze Promyk jest blizej zwolnił mejsce dla Kumpla ktory zamiast dzś do schronu jedze do mnie Quote
Becia66 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 weronika1 napisał(a)::calus:To jest mi lżej. Weroniko to tak jakbys uchroniła następnego psiaka przed schronem....:eviltong::lol: Quote
tyciaNi Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ciesze se ze Promyk jest blizej zwolnił mejsce dla Kumpla ktory zamiast dzś do schronu jedze do mnie[/quote] niesamowite historie :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Promyczek siedzi na budzie i arie wyśpiewuje chyba wie ze za niedługo opuści schronisko Quote
sleepingbyday Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 też bym spiewała w takiej sytuacji :p Quote
wishina Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dziewczyny, zmiana planów. Na 8:30 muszę już być zawarta i gotowa na zachodnim i to najpóźniej. O 8 muszę odstawić ostatniego pieska, pierwszego koło 7:30, więc na 7 chcę być w Wawie, stąd wyjazd ze Stalowej koło 3, a z Przemyśla, no ja nie wiem... - koło 24 chyba :roll: Się albiemu nie wyśpi, oj nie :eviltong: Quote
Recommended Posts