Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po wczesniejszych przejsciach,dla niego to pewnie oaza spokoju,pełny brzuszek,moze i przestrzen,a nie jakis ciasny kat,przedpokój czy cos podobnego..... W DT,tez pewnie podżył strachu....

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EVA2406']Pierwszy raz słyszę o psie, który cieszył się, że wraca do schroniska.[/quote]

wiesz ... ja też wolę być w schronisku w Orzechowcach niż we własnym domu ... Niestety czasem jest tak, że to co dla innych jest obrazem i miejscem ponad, innym daje ukojenie bo przeszli zbyt wiele.

Jest mi bardzo przykro, że Promyk nie został u Tych ludzi ale mówcie co chcecie - wiele musiało tam byc ludzkich błędów, nie piszę absolutnie, że planowanych, że Promyk czuł się tam źle. Wielkim błędem było już fatalne go wprowadzenie do tego domu ze zwierzętami.
Jak dowiedziałam się jadąc do Warszawy o problemach z Promykiem przytkało mnie bo byłam bardzo spokoja o niego. Darcie włosów z głów nic nie da, szukamy dalej pomocy dla niego pamiętając o naukach już przy jego okazji zaznanych.

Wet Siostro wiem, że chcesz jak najlepiej, o Promyka pytałaś już od samego początku na pw, ale zdania nie zmieniłam zaznaczając z pełnym szacunkiem, że nie tylko moja to opinia.

Posted

Rozumię....:p
Niemniej wiem,że tylko krowa nie zmienia zdania...;)
Dlatego nadal będę oferowała swoją pomoc...:oops:
Może kiedyś ktoś skorzysta...:cool3:
Promyczkowi kibicuję i będę kibicować-jak wielu innym psiakom..
Nie on jeden z chęcią wrócił do schroniska...:oops:
A hotelik u dr Fedaczyńskiego???Nie wchodzi w grę???

Promyku,w górę!

Posted

[quote name='weronika1']Dalej mam nadzieję,że ktoś Promyczka naprawdę pokocha i doczeka się w końcu prawdziwego domu, gdzie będzie szczęśliwy.[/quote]

Całe szczęście, że on i w schronie szczęśliwy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Promyczek to pies po przejściach , najpierw mieszkał na wsi , przy budzie , gdy tam się znudził , został przywieziony do miasta . Jego druga Pani zastosowała mu dietę cud, do tego prychodziło męskie towarzystwo i gdy już sporo popili to przechodził tresurę:shake:
Owszem może i hotel w Przemyslu nie jest zły , ale on się absolutnie nie nadaje dla Promyczka. Promyczek musi mieć prawdziwy , dom. Taki gdzie będzie kochany, dopilnowany, miziany.... Jak sie raz straci zaufanie do człowieka to trudno człowiekowi drugi raz zaufać. A co dopiero pies , po dwóch zawodach......?
Albiemu , popełniłam błąd , dając go tam na DT ,podobno człowiek sie całe życie uczy i głupi umiera. Dzisiaj już wiem, że przyczyną jego oddania nie były psy . Na szczęście w porę został oddany, był tam zaledwie 5 dni. Kobieta postąpiła uczciwie, zorientowała się ,że nie może mu zapewnić właściwej adopcji i nie spełni naszych oczekiwań, poprostu oddała w porę.
Nadal szukamy DT dla Promyczka

Posted

[quote name='becia66']To póki co ty albiemu krowa jesteś......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

muuuuuuu

Weronika nie ma nikt żalu, wyszło jak wyszło i ostatnio mam wrażenie jakieś fatum wisi nad psiakami orzechowskimi pomimo naszych starań ... Promyk, szukamy domu bo zasługujesz na to aby ktoś pokochał tak piękne i dzielne serce jak Twoje.
Dobrze chłopaku będzie!

Posted

[quote name='albiemu'] muuuuuuu

Weronika nie ma nikt żalu, wyszło jak wyszło i ostatnio mam wrażenie jakieś fatum wisi nad psiakami orzechowskimi pomimo naszych starań .

mam to samo odczucie....:shake:.....nie wiem tylko czy dobre domki sie pokończyły bo zapsione......czy ludzie sie zmienili....:roll: Faktem jest że kłód pod nogami coraz więcej....:shake:

Posted

[quote name='becia66']To póki co ty albiemu krowa jesteś......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Nie chciałam nikogo urazić...:oops: Tego powiedzonka nauczyłam się od weterynarza...:oops: Niemniej jest prawdziwe...;)

Posted

[quote name='Wet-siostra']Nie chciałam nikogo urazić...:oops: Tego powiedzonka nauczyłam się od weterynarza...:oops: Niemniej jest prawdziwe...;)[/quote]

Totez potraktowalismy je z poczuciem humoru....:eviltong::evil_lol:

Posted

Przemyśl
nik z dogo "wet-siostra":Proszę o wpisanie na listę użytkowniczkę dogo o nicku Wet-siostra z Przemyśla.
Wet-siostra wzięła psa na DT. Szczegóły na wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/pi...0-11-a-114691/
Proszę więc o wpisanie Wet-siostry na listę z przestrogą, aby nie dawać jej żadnego psa na DT. Nie ma pewności, że za chwilę ten pies się nie znudzi jak Poziomka i nie będzie musiał "zniknąć".
Wet-siostra ma zwyczaj zmieniać treść swoich postów(kiedyś nawet usuwała), ale z pewnością z wątku ogarniecie całość.
Bardzo proszę, abyście dla spokoju zwierząt i waszego nie dawali jej psa i ostzegali kogo możecie.
obszerniejsze wyjasnienia post#76
http://www.dogomania.pl/forum/11200252-post76.html
odpowiedz wet siostry post#90, #93
http://www.dogomania.pl/forum/11213909-post90.html
http://www.dogomania.pl/forum/11214427-post93.html
(zgłoszone przez:Margo05 07-11-2008 )
JESLI KTOS JEDNAK ZDECYDUJE SIĘ NA WSPÓŁRACĘ Z TĄ DOGOMANIACZKĄ PROSZĘ BEZWZGLĘDNIE O KONTAKT ZE MNĄ ZANIM PIES ZOSTANIE WYDANY -

przekopiowalam to z http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarne-kwiatki-czyli-komu-nie-dawac-psa-na-kogo-warto-uwazac-117540/index2.html post 18

Posted

[quote name='halcia']Czyli co z tym domkiemT w końcu?Niewypał?Czy jest szansa na niego liczyć?Jesli nie psy to kto?Mąż?[/quote]
Wygląda na to że powrócił mąż w łaski, po rozwodzie. Zdominował całe towarzystwo. Ale Promyk pewnie się na nim wyznał.