Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam dobrych wiesci:roll:. Wizyty nie było, bo Państwo dzisiaj nie mogli, Makrela umówiła się na jutro.
W nocy był konflikt pomiędzy sukami, Aza ugryzła też podobno swoją nową panią:roll:
Info mam od Makreli, tel panstwa nie odpowiada.

Posted

Ugryzła Panią ale pytanie w jakich okolicznościach i jak mocno (tylko skarcenie, czy, oby nie, przyłożyła się solidnie)?
Przypadek? Błąd Pani?
Może w trakcie rozdzielania suń? :-( Qrczę, martwię się.

Posted

mam nadzieję że państwo zachowują się normalnie i nie faworyzują żadnej z dziewczynek,wtedy nie trudno o konflikt,żeby sie tylko poukładało między suczami,ja zawsze jak dochodziło nowe zwierzę w domu to zostawiałam ich wszystkich samym sobie(tak niby że nie patrze,ale z możliwością interwencji)i tak jakoś sie docierali powolutku,może pani za bardzo się lituje nad azulą i małpka zaczyna czuć sie silna,żeby tylko było dobrze

Posted

Nic nie wiem wiecej, tez zastanawiam się, w jakich okolicznosciach mogło dojsc do ugryzienia:roll:
Rozmawiałam z TZ; mói, ze Bianka jest bardzo łagodna - moze trzeba było wprowadzic Aze do domu, gdzie jest juz Bianka....
Spotkały sie na neutralnym gruncie i moze Aza chce dominowac...
Nie wiem, czekam na wiesci.

Posted

ja tak wole nie denerwować sie na zapas,ale państwo chyba nie zdają sobie do końca sprawy jak bardzo my wszyscy tu dostajemy na głowę z braku wieści ,mam nadzieje że makrela sie dzisiaj z nimi spotka

Posted

Makrela też dostaje komunikat, że "wzywany abonent ma wyłączoną komórkę lub jest poza zasięgiem", mimo że była umówiona na spotkanie :shake:
A umowa była taka, że Państwo po mnie podjadą bo mieli wracać od weta. Nawet adresu nie mam, bo wizyta nie miała się odbyć w Bytomiu tylko w ich nowym mieszkaniu w innym mieście.

Guest Jacol123
Posted

Dopóki nie mamy więcej informacji nie ma co panikować. Może być tak, że suka warknęła na drugą, pani się zabrała za przywoływanie ich do porządku i dostała capnięcie na zasadzie przeniesienia. Poczekajmy na jakieś konkretne informacje.

Posted

spokojnie Dziewczyny! Państwo nie są zupełnie z księżyca, wiemy, że wzieli juz jednego psa ze schroniska i że ma sie dobrze. Trochę nie w porządku, że po rozmowie telefonicznej i umówieniu się teraz milczą, ale dajcie im chwilę... Makrelo, wyslij do państwa sms z prośbą o info i wyjaśnienie, co sie dzieje... Tola to samo...