Guest Jacol123 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 a suczka jest bardzo podobna w typie do owczarka sośnickiego. Popatrzcie na Dziennik - IRDA ze Studni - suczka o bursztynowych oczach i Dziennik - LIRA SIAD! - czyli wychowywanie schroniskowej suczki :) Quote
majqa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Może być i tak, że wydarzyło się coś, nie daj Boże złego/ istotnego, co tych Państwa zaabsorbowało i nie ma związku z sunią więc idą drogą priorytetu. Pomysł z smsem jak najbardziej trafiony, chyba, że dziewczyny już to zrobiły. Inna sprawa, że przecież połączenia od Toli, Makreli im się wyświetlają. Quote
Tola Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Martwi się coraz bardziej:roll: Pani poza zasiegiem:roll: Quote
majqa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Hm...nie wiem jak, bo nie znajduję właściwych słów, by Cię pocieszyć Tolu. Mam nadzieję, że pn przyniesie jakieś rozwiązanie i wytłumaczenie tej przedziwnej sytuacji. Quote
stonka1125 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 cały czas podglądam,a tu cisza jak makiem zasiał Quote
Makrela Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ja ciągle dostaję ten sam komunikat "abonent ma wyłączony telefon..." SMSa wysłałam. Połączenia im się chyba nie wyświetlają, bo mnie na przykład się nie wyświetlają jak mam telefon całkiem wyłączony... Quote
stonka1125 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 dzięki ci makrela że jesteś ,tak jakoś mi lepiej,że ktoś tam jest bliżej tych ludzi,a raporty doręczenia sms dostajesz? Quote
majqa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Wciąż się łudzę, że jest jakieś wytłumaczenie tej niecodziennej sytuacji ale markotnieję jednocześnie z godziny na godzinę. Quote
Makrela Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Tak, jest adres. Nie, nie dostaję raportów, bo nie mam takiej opcji włączonej. Quote
stonka1125 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 szkoda byłoby wiadomo czy w ogóle włączają ten telefon,dobrze że jest adres,ale oni chyba mieli gdzieś wyjechać z tego co pamiętam Quote
Makrela Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 BoUnTy zajrzała dziś pod ten adres w Bytomiu. Nie zastała nikogo. A tak z ciekawości zapytam, jakie konsekwencje grożą osobie, która podpisuje umowę adopcyjną, jeśli nie wywiąże się z warunków w umowie zapisanych? Poza odebraniem psa... Nie żebym coś sugerowała, po prostu się nad tym zastanawiałam. Quote
stonka1125 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 mnie sie wydawało że jak ktoś podpisuje umowe,to ma świadomość jakie ma obowiązki w stosunku do zwierzęcia i tego kto je do adopcji oddawał,nie rozumiem dlaczego się nie odzywają a tak wygląda umowa,dla mnie wszystko jasne [url=http://fundacja-emir.org/aktualnosci/WOLONTARIAT/umowaAdopcyjnaEMIR.htm]Schronisko dla bezdomnych ps Quote
funia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 A może ustalić numer stacjonarny jeśli mają i uderzyć w tą stronę ?? Quote
stonka1125 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 no to jest dobry pomysł,ale teraz jak są komórki to ludzie rezygnuja ze stacjonarnych,ale spróbować warto dzięki makrela i bounty!oni przecież muszą wrócić do domu Quote
Makrela Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Wysłałam jeszcze jednego smsa, tym razem z włączonym raportem doręczeń. Quote
Tola Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Jestem załamana:roll: Nadal cisza; nic nie wiemy. BoUnTy była w mieszkaniu w Bytomiu, ale nikogo nie zastała, TZ prosił, aby zostawila kartkę w drzwiach... Nie wiem co mogło się stać:roll: Mamy adresy obu mieszkań, ale co z tego jak w Bytomiu nikogo nie ma, a tel wyłączony. Dzieje sie chyba cos złego, bo w innym przypadku ci ludzie zadzwoniliby Quote
beka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dziewczyny może tak na wszelki wypadek, pfu pfu, zostawić zdjęcie w schronie że niby zaginęła. Gdy ją chcieli oddać.....:shake: Quote
Tola Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Szukamy kogos z Zabrza do pomocy... Zaraz zmienię tytuł Quote
stonka1125 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 zaraz powysyłam pw do dogomaniaków z zabrza Quote
stonka1125 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [Bielsko-Biała] pinczerka_i_Gizmo (BB i okolice) [Częstochowa] safii [wieś Sarnów] Pysia [Dąbrowa Górnicza] jotka (w okolicy dg - do 30km) [Zabrze] Mysia_ [Zabrze] halbina (w razie konieczności) [Jastrzebie Zdroj plus oscienne ( mam blisko do Zor, Cieszyna, Rybnika i Wodzislawia )] Madzia_K Daria_13 (w okoliy Będzina) [Katowice] Reyes (W obrębie śląska, za zwr. kosztów dojazdu... ) [Lubliniec] nescca [żory] jade [Ustroń] Dea [Bytom] AlaNowak [Siewierz] Peter Beny [Ĺťory] chalimala (śląskie) [czestochowa] cockermaniaczka (na terenie częstochowy i okolic nie bedzie problemu.Max do 30-40 km) [Zabrze] pati_zabrze [Tarnowskie Góry] Polarna Legenda [Zabrze] Patikujek [Sosnowiec] AguśSosnowiec [Sosnowiec] UeMka (Nie ma problemu, domki w okolicy mogę sprawdzać.) [Dąbrowa Górnicza] malawaszka TomekZabrze (Zabrze, Bytom, Tarn. Góry.) [Piekary Śląskie] scarlet [Chorzów] Natussiaaa (Katowice i okolice) [Tarnowskie Góry] NadziejaA (W najbliższej okolicy :)) [ok. bedzina rogoznik] anettta Quote
Recommended Posts