Joodith Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Czekamy na foteczki i szczęście dla Nuneczki Quote
Tola Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Joodith napisał(a):Czekamy na foteczki i szczęście dla Nuneczki Na razie tego szczęścia coś nie widac... Quote
funia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Widziałam cię dzisiaj sunieczko ,matko jaka ona bidna :placz::placz: Quote
Tola Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 aganela napisał(a):no i co u malutkiej??? Sunia jest nadal w schronie; to bardzo łagodna i przutulsna dziewczynka; chce sie bawić, garnie się przez klatkę do ludzi. Nie wiem co robic:-( Zainteresowanie tu na dogo minimalne:roll: Zblizają się święta, a dla niej jak na razie nadziei na wyjscie nie ma:-( Quote
agusiazet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dopiero zauważyłam wątek Azy! Kiedyś będzie z niej piękny pies, tylko, żeby domek się znalazł!!! Quote
robkowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Marta wstawiłam sunie na razie na jednej stronie ogloszeniowej, zobacz czy Ci treść odpowiada czy coś zmienić, wykorzystałam i zmieniłam trochę treść z pierwszego postu, no i tel do Ciebie podałam co ja mam właściwie przy cenie wpisywać? bo jest też jeszcze opłata schroniskowa czy w przypadku tej suni nie ma skoro pod opieką fundacji? czy pisać też o umowie adopcyjnej? [url=http://www.eoferty.com.pl/id101413.html]Aza szuka domu! / Psy > Owczarki Niemieckie - Zamo Quote
robkowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 nie wiem czemu mi sie tak strona wkleja-tam pisało że ogłoszenie może być dodane do 2 godz, może dlatego, wkleję tutaj treść: Aza-mieszaniec w typie owczarka Nie wiem jak wyglądało jej dotychczasowe życie. Ma ok. roku i ostatnie 3 tyg. spędziła w podzamojskim lesie cierpliwie czekając na „pana”, który ją tam zostawił. Wierne psie serce – nie przeszkadzały jej niskie temperatury, głód i samotność. Co czuła, zostawiona tak na pewną śmierć? Jak okrutny po raz kolejny okazał się człowiek; to ta młodziutka sunia zdała egzamin z miłości i wierności. Aza przeżyła tylko dlatego, że w pobliżu jest parking i od czasu do czasu zatrzymywały się tam auta i jakieś litościwe dusze zostawiały coś do zjedzenia. O suni powiadomił nas jeden z kierowców. Aza jest bardzo łagodna i wdzięczna za te parę chwil troski i bycia z nią… W czasie podróży spokojnie położyła się w klatce i wystawiła pyszczek do słońca, które ostatnio w lesie tak rzadko ją grzało. Była wyraźnie zadowolona i spokojna. Być może to pierwsze od długiego czasu chwile, kiedy poczuła się bezpieczna. . Aza jest pod opieką zamojskiego oddziału fundacji Emir. Aza czeka na kochający dom! Tel kontaktowy: Marta 609 160 440 Quote
Tola Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Aga, Magda - dzięki ze jeteście:lol: Magda - nie ma opłaty schroniskowej dla psów, które wyciąga Fundacja. Umowa potrzebna jak najbardziej. Quote
robkowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 czyli wpisywać oddam za darmo? i jeszcze czy szczepiona i odrobaczona chciałabym wiedzieć, na niektórych stronach pytają Quote
robkowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 umieściłam sunię tu: [url=http://www.mojpupil.pl/modules.php?name=Ogloszenia&op=view&iduser=15390]Gie Quote
robkowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 umieściłam sunię tu: Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Roczna Aza szuka domu! / Psy > Owczarki Niemieckie - Zamo�� Gie�da zwierz�t - Roczna Aza czeka na kochaj�cy dom! zosta�a znalez Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Quote
funia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jest ciągle wygłodniała ,jak dawałam jej kotleta to połknęła go w całości .Damy jej domek ,bo tu gdzie jest nie może pozostać:-( Quote
robkowa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 dodałam sunie jeszcze na: 4 łapy przygarnij zwierzaka darmowe ogłoszenia anonse ogłoszenia Quote
Tola Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Magda - wielkie dzieki:lol: Ja napisałam do redakcji PIES... Quote
funia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Suńka ,do góry .TOLA daj jej imie bo ona taka z lasu bezimienna....... Quote
Tola Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 funia napisał(a):Suńka ,do góry .TOLA daj jej imie bo ona taka z lasu bezimienna....... Sunia ma imię - AZA:cool3: Quote
robkowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 pytal dzisiaj chlopak przez maila czy jest duża i gdzie jest, odpisałam że pod opieką zamojskiego oddziału fundacji Emir i że jest spora, prawie jak owczarek-w sumie to wszystko było w ogłoszeniach podane wraz ze zdjęciami pewnie jakiś małolat:roll: Quote
Tola Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Poczekamy, mam nadzieję, ze znajdzie sie ktoś chetny na sunieczkę Quote
robkowa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 byłyśmy dzisiaj z Kasią w schronisku, wygłaskałyśmy Azę, byłyśmy też przy karmieniu, porządne śniadanko też zjadła:lol: ja chyba trochę przesadziłam w ogłoszeniach że zbliżona wielkością do owczarka, ona jest takim średnim psiakiem jak się jej dobrze przyjrzałam:roll: Quote
robkowa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 dodałam sunie jeszcze tu: ofertka pchlitarg ojej gumtree ogłoszenia-drobne ojoj Quote
Recommended Posts