Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aganela napisał(a):
no i co u malutkiej???

Sunia jest nadal w schronie; to bardzo łagodna i przutulsna dziewczynka; chce sie bawić, garnie się przez klatkę do ludzi.
Nie wiem co robic:-(
Zainteresowanie tu na dogo minimalne:roll:
Zblizają się święta, a dla niej jak na razie nadziei na wyjscie nie ma:-(

Posted

Marta wstawiłam sunie na razie na jednej stronie ogloszeniowej, zobacz czy Ci treść odpowiada czy coś zmienić, wykorzystałam i zmieniłam trochę treść z pierwszego postu, no i tel do Ciebie podałam

co ja mam właściwie przy cenie wpisywać? bo jest też jeszcze opłata schroniskowa czy w przypadku tej suni nie ma skoro pod opieką fundacji?
czy pisać też o umowie adopcyjnej?
[url=http://www.eoferty.com.pl/id101413.html]Aza szuka domu! / Psy > Owczarki Niemieckie - Zamo

Posted

nie wiem czemu mi sie tak strona wkleja-tam pisało że ogłoszenie może być dodane do 2 godz, może dlatego, wkleję tutaj treść:
Aza-mieszaniec w typie owczarka
Nie wiem jak wyglądało jej dotychczasowe życie.
Ma ok. roku i ostatnie 3 tyg. spędziła w podzamojskim lesie cierpliwie czekając na „pana”, który ją tam zostawił.
Wierne psie serce – nie przeszkadzały jej niskie temperatury, głód i samotność.
Co czuła, zostawiona tak na pewną śmierć?
Jak okrutny po raz kolejny okazał się człowiek; to ta młodziutka sunia zdała egzamin z miłości i wierności.
Aza przeżyła tylko dlatego, że w pobliżu jest parking i od czasu do czasu zatrzymywały się tam auta i jakieś litościwe dusze zostawiały coś do zjedzenia.
O suni powiadomił nas jeden z kierowców.
Aza jest bardzo łagodna i wdzięczna za te parę chwil troski i bycia z nią…
W czasie podróży spokojnie położyła się w klatce i wystawiła pyszczek do słońca, które ostatnio w lesie tak rzadko ją grzało.
Była wyraźnie zadowolona i spokojna.
Być może to pierwsze od długiego czasu chwile, kiedy poczuła się bezpieczna. .
Aza jest pod opieką zamojskiego oddziału fundacji Emir.

Aza czeka na kochający dom!
Tel kontaktowy: Marta 609 160 440

Posted

Aga, Magda - dzięki ze jeteście:lol:
Magda - nie ma opłaty schroniskowej dla psów, które wyciąga Fundacja. Umowa potrzebna jak najbardziej.

Posted

pytal dzisiaj chlopak przez maila czy jest duża i gdzie jest,
odpisałam że pod opieką zamojskiego oddziału fundacji Emir i że jest spora, prawie jak owczarek-w sumie to wszystko było w ogłoszeniach podane wraz ze zdjęciami
pewnie jakiś małolat:roll:

Posted

byłyśmy dzisiaj z Kasią w schronisku,
wygłaskałyśmy Azę, byłyśmy też przy karmieniu, porządne śniadanko też zjadła:lol:
ja chyba trochę przesadziłam w ogłoszeniach że zbliżona wielkością do owczarka, ona jest takim średnim psiakiem jak się jej dobrze przyjrzałam:roll: