Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiara się zgłasza,w czym mogę pomóc?Jestem z Zabrza,jestem wolontariuszka "Szarej przystani":p Mam pewne doświadczenie w takich sprawach,wyślijcie mi adres tych ludzi na pw pójdę i zrobie"wywiad"

Posted

Pani zadzwoniła!!! Zgubiła telefon!

[SIZE=3]Aza 2 dni miała biegunkę; podróż, kąpiel, nowi ludzie, nowa koleżanka - była w wielkim stresie.
[SIZE=3]Bianka próbowała ja ustawiać, ale [SIZE=3]jest podobno lepiej, wieczorem napiszę o tym ugryzieniu.

Dziewczyny dzięki, jestescie cudowne!!!

Posted

Super ale ja jestem za tym ,żeby podjechać i sprawdzić osobiście . W końcu w każdej umowie adopcyjnej jest informacja o kontroli po-adopcyjnej .

Posted

Jo37 napisał(a):
Super ale ja jestem za tym ,żeby podjechać i sprawdzić osobiście . W końcu w każdej umowie adopcyjnej jest informacja o kontroli po-adopcyjnej .

Znowu post przeskoczył .

Posted

Pzrekazuję prośbę Toli,która na razie nie ma możliwości napisania aby ktoś jednak tam pojechał . Myślę,że dobrze byłoby stwierdzić jak najszybciej , że wszystko jest OK.

Posted

Jo37 napisał(a):

Nie moge dozcekac do wieczora i pisze na przerwie w szkole; pewnie ze trzeba sprawdzic, i to w Zabrzu i Bytomiu.
Pani mówi, ze zgubiła tel w aucie, teraz go ładuje .
Ja wczoraj poznym wieczorem wysłalam sms, w krtórym przypomniałam zasady adopcji i do czego zobowiazana jest nowa rodzina; potwierdzenia jeszcze nie dostałam.
A ugryzienia nie było; pani dawała Azie jakis smakołyk no i Aza chwyciła za daleko...
Dobra dziewczynka, oby wszystko jakos ułozyło się.

Posted

stonka1125 napisał(a):
to moze makrelka sprawdzi w bytomiu,a gosiara w zabrzu ,halbina pisała że gosiara mieszka najbliżej

Ok zaraz wyślę dane do gosiary.

Posted

myśle że marta powiedziałaby ci dokładnie (chyba że już ci pisała)to taka normalna wizyta poadopcyjna,ja ze swej strony apelowałabym o zabranie aparatu,tak na wszelki wypadek!!!!Albo chociaż komóreczka zdjęcia jakieś zrobić:cool3:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Pod tym adresem w Zabrzu nikt tak nie mieszka, tylko starszy Pan, który nie mial pojęcia o co chodzi :roll:

Co sie dzieje :shake:
Nic nie rozumiem:roll:
Spróbuje dzisiaj dzwonic na nowy podany nr:roll:
Wczoraj nie mogłam wejsc na dogo.
Czyli nadal nic nie wiemy:roll: