Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musiałam wyjechać służbowo poza Śląsk. Wracam dopiero pod koniec tygodnia.

Dzwoniła do mnie dziś Pani Azy i chciała się umówić na to nieszczęsne spotkanie, ale tak jak napisałam ja w tym tygodniu na pewno nie dam rady. Więc jak ktoś może tam podejść to podam drugi numer komórkowy do tej Pani, żeby się z nimi umówić. Powiedziała mi, że z pieskiem jest wszystko oki, ma mi podesłać wieczorem jakieś fotki Azy, żebym wstawiła tutaj.

Dziwne tylko, że pod podanym adresem ni widu ni słychu... To albo pomyłka w adresie, albo zdecydowanie nie należy iść na tę wizytę w pojedynkę... :)

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero dzisiaj rano dostalam potwierdzenie, ze mój sms doszedł, wiec od razu zadzwoniłam do p. Natalii. Nie bardzo mogłysmy porozmawiac, bo dzwoniłam w czasie przerwy wiec głosno i nie bardzo zrozumiałam odpowiedz w sprawie tego mieszkania w Zabrzu. Pani cos tłumaczyła o sąsiadach, ze niby nie wiedzą, ze jest drugi pies...
Bede jeszcze dwoniła dzisiaj wieczorem.
Pani mówi, ze między dziewczynami coraz lepiej.
Ale nadal bardzo proszę o wizytę, chetnej osobie podam na pw nr tel. to wszystko trzeba zobaczyć. Moze po uzgodnieniu tel dojdzie do tej wizyty:roll:
Tak bardzo chciałabym byc juz spokojniejsza o los Azy.
Mam zdjecie Azulki

Posted

ala123 napisał(a):
Boże nasza kochana Azulka! Wreszcie możemy ją zobaczyć. Miejmy nadzieję, że wizyta tylko potwierdzi to co widać na zdjęciu.

Tez tak myslę...
Mam jeszcze zdjecie obu dziewczyn, ale nie mogę wrzucic...

Posted

Jak rozmawiam z Panią to wszystko jest ok; Pani pięknie mówi o suni, o jej mądrości, delikatnosci ( potrzebę wyjscia sygnalizuje w ten sposób, że lize domowników po rękach).
Pani rozumie nasz niepokój, bo zaczęło się dosyc niefortunnie, no i mówi, ze czeka na wizytę.
Jak my wszyscy zresztą...
Wyslę Ci halbina tel na pw.

Posted

przpraszam, ale ani jutro, ani KOREKTA w piątek nie dam rady (zapomniałąm o wizycie u dentysty... a po niej mogę nie być w stanie mówić ani funkcjonować...) więc mogę, ale w sobotę lub w niedzielę dopiero...
Gosiara deklarowała... tylko co z tym adresem... gdzie ona w końcu mieszka w Zabrzu?...

Posted

Nikt nie może spróbować jutro ? Do piątku jeszcze tyle czasu a jeżeli coś złego się dzieje...Wszyscy tutaj w takiej niepewności jesteśmy, oby jak najszybciej się wreszcie wyjaśniło, co się tam dzieje...
Gosiara a Ty nie mogłabyś?

Posted

halbina napisał(a):
przpraszam, ale ani jutro, ani KOREKTA w piątek nie dam rady (zapomniałąm o wizycie u dentysty... a po niej mogę nie być w stanie mówić ani funkcjonować...) więc mogę, ale w sobotę lub w niedzielę dopiero...
Gosiara deklarowała... tylko co z tym adresem... gdzie ona w końcu mieszka w Zabrzu?...

Podałam dobry adres w ZABRZU, ZARAZ WYSLę NR TEL
Pani twierdzi, ze gosiara musiała wejsc nie do tego mieszkania...

Posted

Tola napisał(a):
Podałam dobry adres w ZABRZU, ZARAZ WYSLę NR TEL
Pani twierdzi, ze gosiara musiała wejsc nie do tego mieszkania...

hallo hallo... tam była Sandra, moja kumpela z pracy... Adres by na 100% ten, który mi podałaś, nazwisko na drzwiach inne i otworzył starszy Pan, który nie mial pojęcia o co chodzi... Sandra pytała czy w bloku pojawił się jakiś nowy psiak, Pan stwierdził, że nie :roll:

Posted

stonka1125 napisał(a):
bożeeeeeeeeeee,może ta pani nie do końca halo jest?Mysia a przypomniało ci sie, co ci nazwisko przypomina,chociaz może lepiej nie

niestety nie miałam czasu pomyśleć i posprawdzać... Czekam w każdym bądź razie na jakieś wieści konkretne :roll:

Posted

Słuchajcie znam tą okolicę strach chodzić nawet w dzień:/Troche sie boję tam sama iść,ale poszłam...O Inka już byłam kiedyś na spacerku,mogę Ją też teraz wziąść :evil_lol:I Platona...:eviltong:
Mieszkam niedaleko...
Byłam pod tym adresem,nikt nie otwierał...:mad:
Sąsiedzi mówili że nikt w okolicy nie ma nowego psa...