Tola Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Azulka - trzymam cały czas kciuki za domek dla ciebie... Quote
Joodith Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ja również w myślach trzymam bezustannie i kocie łapki zaciśnięte Quote
robkowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 dobrego domku Azula w Nowym Roku!:Dog_run: Quote
stonka1125 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 aza nie ma obserwatora,ale bardzo dużo wyświetleń,ale wiesz marta jak to jest,diabli wiedzą czy to dobrze że obserwują czy nie Quote
Tola Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Cisza:roll: Nie miałam zadnego zapytania o sunię:-( Aza jest w boksie z potęzną suką, tamta cały czas okupuje budę. Podejrzewamy, ze Aza nie zawsze ma szanse na ogrzanie się:-( Quote
beka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Tola napisał(a):Cisza:roll: Nie miałam zadnego zapytania o sunię:-( Aza jest w boksie z potęzną suką, tamta cały czas okupuje budę. Podejrzewamy, ze Aza nie zawsze ma szanse na ogrzanie się:-( O matko, a u Was tak zimno...:-( Quote
funia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dzisiaj zakładaliśmy psom obróżki ,Aza szalała z daleka jak widzi swoich ludzi .Bystra z niej kobieta:cool3: Quote
Tola Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Tylko domu nie widac:-( Nie wiem ile jeszcze w schroniksu zgodzą sie tak trzymac Azę na kwarantannie:roll: Bo potem tylko boksy ogólne:shake: Quote
majqa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tola napisał(a):Tylko domu nie widac:-( (...) Tolu, mam jeszcze taki pomysł. Do każdego trafia inny kaliber ogłoszenia. Poproś o pomoc tekstową Anetek100. Pisałyśmy z sobą i wiem, że teraz jest w stanie pomóc. Robi super tekściki, a w nieco innym tonie niż moje. Od przybytku głowa nie boli. Co Ty na to? :razz: Quote
stonka1125 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 taka piękna sunia i nie wybiera się do domku? Quote
Tola Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 majqa napisał(a):Tolu, mam jeszcze taki pomysł. Do każdego trafia inny kaliber ogłoszenia. Poproś o pomoc tekstową Anetek100. Pisałyśmy z sobą i wiem, że teraz jest w stanie pomóc. Robi super tekściki, a w nieco innym tonie niż moje. Od przybytku głowa nie boli. Co Ty na to? :razz: Napisałam dzisiaj do Anetek100, zobaxzymy co będzie. Azie nieustnnie życzę swojego własnego domu.... Quote
stonka1125 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 no nie wierzę że nikt nie chce takiej cudnej suni,jak dodałam jej nowe zdjęcia na allegro to dopiero zobaczyłam jaka różnica jest miedzy nowymi a starymi,azula cudna grzać dupke do domku! Quote
Tola Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Anetek100 nie odezwała się, ale trzymajcie kciuki:cool3: Mooooooooocno!!!! Quote
stonka1125 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 tolaaaaaaaaaaaaaa,trzymamy wszyscy,ale dałaś nam teraz do myślenia! Quote
Tola Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Zadzwoniła wczoraj Pani z Bytomia bardzo zainteresowana Azą; jest zgoda na wizyte przedadopcyjną, na podpisanie umowy i sterylkę. Pani chce przyjechac po sunię jak najszybciej. Kto z dogo jest z Bytomia??? Pomóżcie bo Aza w piątek mogłaby już jechać! Quote
majqa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Napisz do pixie, pewno poda Ci kilka nicków. Quote
stonka1125 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 W. slaskie - wizytacja domow [Bielsko-Biała] pinczerka_i_Gizmo (BB i okolice) [Częstochowa] safii [wieś Sarnów] Pysia [Dąbrowa Górnicza] jotka (w okolicy dg - do 30km) [Zabrze] Mysia_ [Zabrze] halbina (w razie konieczności) [Jastrzebie Zdroj plus oscienne ( mam blisko do Zor, Cieszyna, Rybnika i Wodzislawia )] Madzia_K Daria_13 (w okoliy Będzina) [Katowice] Reyes (W obrębie śląska, za zwr. kosztów dojazdu... ) [Lubliniec] nescca [żory] jade [Ustroń] Dea [Bytom] AlaNowak [Siewierz] Peter Beny [Ĺťory] chalimala (śląskie) [czestochowa] cockermaniaczka (na terenie częstochowy i okolic nie bedzie problemu.Max do 30-40 km) [Zabrze] pati_zabrze [Tarnowskie Góry] Polarna Legenda [Zabrze] Patikujek [Sosnowiec] AguśSosnowiec [Sosnowiec] UeMka (Nie ma problemu, domki w okolicy mogę sprawdzać.) [Dąbrowa Górnicza] malawaszka TomekZabrze (Zabrze, Bytom, Tarn. Góry.) [Piekary Śląskie] scarlet [Chorzów] Natussiaaa (Katowice i okolice) [Tarnowskie Góry] NadziejaA (W najbliższej okolicy :)) [ok. bedzina rogoznik] anettta to na mapie dogo znalazłam Quote
Makrela Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jeśli nie znajdziecie nikogo do tej wizyty przedadopcyjnej w Bytomiu, to ja mogę jechać w razie czego. Z Chorzowa do Bytomia jest o rzut beretem. Bo to chyba jutro już trzeba wizytować, tak? Quote
Recommended Posts