Jump to content
Dogomania

Kielce - tragedia - Erki psy czekają na domki...Dinguś juz nie czeka [*][*][*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']każdy przemilcza a przecież Majaa zadała pytania konkretne[/quote]

Od-Nówka - ale na pytania to chyba powinna zainteresowana odpowiedzieć:cool3:
Maja zna moje stanowisko w tej sprawie - z resztą i tu gdzieś pisałam - więc co my możemy więcej w tej kwestii zrobić?

Posted

[quote name='MaJa 75']Pozdrowienia dla Erki:loveu: Erka wracaj bo pusto bez Ciebie na dogo.

Sprawę drzwi przemilczę. :razz:[/quote]

Miałam na myśli niepoważne zachowanie Liryki. Śledzę wątek od początku i coś tu "śmierdzi" z tymi drzwiami :diabloti:

Posted

stan na 09.01.2009 wygladał tak: [COLOR=Red][B]2190 zł
[/B][COLOR=black]minus za matę Weszce (11.01)[/COLOR][B] 80 zł

[/B][COLOR=black]zostało: [/COLOR][B] 2110 zł

doszły kolejne wpłaty
[/B][COLOR=Black]EwaB:loveu:
Betel - bazarki :loveu:
Bazyliah:loveu:

czyli mamy[SIZE=4][B][COLOR=Red] 2382 zł :multi::multi::multi::multi:

BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!
[/COLOR][/B][/SIZE]

[/COLOR][/COLOR]

Posted

Majaa chciała pomóc , ale jak każdy rozsądny człowiek postawiła pewne warunki - nie zostały spełnione - koniec pieśni. Tyle tylko , że te 800 złotych Majaa moim zdaniem powinna zachować, tym bardziej, że Bera i Dingo to też "psy Erki" i nie ma takiej potrzeby, żeby w tym momencie przelwewać na pozostałe takiej dużej kwoty.
Moim zdaniem Majaa nie powinna w ogóle do tego interesu dopłacać. A co do reszty- po prostu wysłałabym to, co zostało przeznaczone z wyrażną deklaracją na drzwi, jest tego chyba około 300 złotych i koniec. Od tego też momentu uważałabym temat za zamknięty.
:cool1:

Posted

[quote name='Murka']Próbowałyście ją łapać na klatkę pułapkę?[/quote]

nie...zawsze na sedalin - ona gdy są ludzie nie chce nawet wejsc do budy ani na żaden zamknięty teren:shake:

Posted

[quote name='gameta']A co u Erki ? Jak pionizacja ?

I co z drzwiami :evil_lol:[/quote]

ad1 - oki
ad2 - ????????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie mam pojęcia, ale nikt się nie odzywał do Maji więcej:razz:

Posted

[quote name='andzia69']ad1 - oki
ad2 - ????????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie mam pojęcia, ale nikt się nie odzywał do Maji więcej:razz:[/quote]

Hm, ale według ostatnich ustaleń, chyba teraz Ty jako skarbnik zostałaś naznaczona na kontakt w sprawie drzwi :p znaczy się do ciebie też się nikt nie odezwał :cool3:

Posted

[quote name='betel']I co tam z Tolą????[/quote]

ja nic nie wiem....pewnie sie zaciążyła:-(

co do drzwi....nikt nie pisze, nikt nie dzwoni, Liryka była ostatnio na dogo 6.01....a ja mam dosc sprawy tych drzwi - bo tylko nas to jakoś obchodzi, a zainteresowana nic dalej nie zrobiła w sprawie załatwienia tej sprawy z Mają czy ze mną ( ja mogę wypłacić tylko to, co zostało zebrane z dopiskiem konkretnie na drzwi - pewnie ok. 250 - 300 zł)

boję się, ze te wszystkie psy zostaną juz tam gdzie są na zawsze....:-(:-(:-( i to mnie bardziej interesuje i martwi niz jakieś tam drzwi:shake:

Posted

[quote name='gameta']Andzia, no nie zabieraj mi zabawki :placz: tak ładnie się wątek kręci przez te drzwi :evil_lol:
[/quote]

no toś mi chumor z rana poprawiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']ja nic nie wiem....pewnie sie zaciążyła:-(

co do drzwi....nikt nie pisze, nikt nie dzwoni, Liryka była ostatnio na dogo 6.01....a ja mam dosc sprawy tych drzwi - bo tylko nas to jakoś obchodzi, a zainteresowana nic dalej nie zrobiła w sprawie załatwienia tej sprawy z Mają czy ze mną ( ja mogę wypłacić tylko to, co zostało zebrane z dopiskiem konkretnie na drzwi - pewnie ok. 250 - 300 zł)

boję się, ze te wszystkie psy zostaną juz tam gdzie są na zawsze....:-(:-(:-( i to mnie bardziej interesuje i martwi niz jakieś tam drzwi:shake:[/quote]

Andzia, no nie zabieraj mi zabawki :placz: tak ładnie się wątek kręci przez te drzwi :evil_lol:
I nie łam się - znajdą dobre domki, bo to cudowne psiaki :loveu:

Posted

[quote name='gameta']Andzia, ale ja poważnie - bo jak pytam co u Erki to tylko zawkowe "oki" słyszę :evil_lol:[/quote]

hmmm...np jak już o tych drzwiach...to się tak zastanowywuję czy to wypowiedzenie jest aktualne:diabloti: czy to tylko zmyłka była:razz: jakos takie mnie myśli chodzą po głowie...bo tak nagle, z buta dostali wypowiedzenie? i do tego szybko w czasie świateczno-noworocznych zmasowanych ataków na pocztę dotarło aż do Szczecina:razz: ciekawa jestem czy ten pan własciciel ma dar jasnowidzenia i wiedział gdzie szukać Liryki?

Posted

[quote name='andzia69']hmmm...np jak już o tych drzwiach...to się tak zastanowywuję czy to wypowiedzenie jest aktualne:diabloti: czy to tylko zmyłka była:razz: jakos takie mnie myśli chodzą po głowie...bo tak nagle, z buta dostali wypowiedzenie? i do tego szybko w czasie świateczno-noworocznych zmasowanych ataków na pocztę dotarło aż do Szczecina:razz: ciekawa jestem czy ten pan własciciel ma dar jasnowidzenia i wiedział gdzie szukać Liryki?[/quote]

Wiesz co, mnie też to przebiegło przez głowę - prawie jak u Dickensa, śnieg, mróz, głód i bida :evil_lol: Może telefonicznie to załatwił :roll: Ale z drugiej strony, jak miała być ta przeprowadzka na cito, to te drzwi by musiały chyba DHLem śmignąć, żeby były na czas :evil_lol:

Z innej beczki - co u Erki? Potrzeba jej czegoś ?

Posted

[quote name='gameta']Wiesz co, mnie też to przebiegło przez głowę - prawie jak u Dickensa, śnieg, mróz, głód i bida :evil_lol: Może telefonicznie to załatwił :roll: Ale z drugiej strony, jak miała być ta przeprowadzka na cito, to te drzwi by musiały chyba DHLem śmignąć, żeby były na czas :evil_lol:

Z innej beczki - co u Erki? Potrzeba jej czegoś ?[/quote]

dhl...no to szybko by nie było:evil_lol: ja w pracy testuje juz którąś z kolei firmę kurierska...i znowu ostatnio dała d...y:angryy: aparat do naprawy wysłany 17 grudnia do stolicy....uwaga...doszedł TYLKO 15 stycznia - ekspresssssss:mad:

a co do Erki...potrzebuje...dobrych wieści:-(

a ja dzisiaj się podłamałam naszym podopiecznym:placz: Misia łapa mi sie bardzo nie podoba:placz::placz: mimo, ze rana wygląda ładnie...to staw jest wielki, "napuchnięty" i boje się, że on będzie 3-łapkowy już na zawsze:placz::placz:

Posted

[quote name='andzia69']dhl...no to szybko by nie było:evil_lol: ja w pracy testuje juz którąś z kolei firmę kurierska...i znowu ostatnio dała d...y:angryy: aparat do naprawy wysłany 17 grudnia do stolicy....uwaga...doszedł TYLKO 15 stycznia - ekspresssssss:mad:
[/quote]

Bardzo przepraszam za offtopa, ale nie mogłem się powstrzymać bo przypomniało mi się zamówienie nowego telefonu w ramach wymiany za pośrednictwem jednej z firm kurierskich w 2007 roku. Telefon "szedł" do mnie ponad 3 tygodnie (tak "krótko ponieważ często się dopytywałem). Odległość od miejsca wysłania do miejsca zamieszkania to może z 2 kilometry. Chyba oni wysyłają to żółwiem :evil_lol:
(a w domu byłem cały czas więc nieobecność nie wchodziła raczej w grę)