Od-Nowa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 każdy przemilcza a przecież Majaa zadała pytania konkretne Quote
andzia69 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Od-Nowa']każdy przemilcza a przecież Majaa zadała pytania konkretne[/quote] Od-Nówka - ale na pytania to chyba powinna zainteresowana odpowiedzieć:cool3: Maja zna moje stanowisko w tej sprawie - z resztą i tu gdzieś pisałam - więc co my możemy więcej w tej kwestii zrobić? Quote
Bazyliah Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Andzia - dawno już nie było rozliczenia. Napisz proszę, czy dotarła moja wpłata. Quote
MaJa 75 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='MaJa 75']Pozdrowienia dla Erki:loveu: Erka wracaj bo pusto bez Ciebie na dogo. Sprawę drzwi przemilczę. :razz:[/quote] Miałam na myśli niepoważne zachowanie Liryki. Śledzę wątek od początku i coś tu "śmierdzi" z tymi drzwiami :diabloti: Quote
andzia69 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 stan na 09.01.2009 wygladał tak: [COLOR=Red][B]2190 zł [/B][COLOR=black]minus za matę Weszce (11.01)[/COLOR][B] 80 zł [/B][COLOR=black]zostało: [/COLOR][B] 2110 zł doszły kolejne wpłaty [/B][COLOR=Black]EwaB:loveu: Betel - bazarki :loveu: Bazyliah:loveu: czyli mamy[SIZE=4][B][COLOR=Red] 2382 zł :multi::multi::multi::multi: BARDZO DZIĘKUJEMY!!!! [/COLOR][/B][/SIZE] [/COLOR][/COLOR] Quote
betel Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Majaa chciała pomóc , ale jak każdy rozsądny człowiek postawiła pewne warunki - nie zostały spełnione - koniec pieśni. Tyle tylko , że te 800 złotych Majaa moim zdaniem powinna zachować, tym bardziej, że Bera i Dingo to też "psy Erki" i nie ma takiej potrzeby, żeby w tym momencie przelwewać na pozostałe takiej dużej kwoty. Moim zdaniem Majaa nie powinna w ogóle do tego interesu dopłacać. A co do reszty- po prostu wysłałabym to, co zostało przeznaczone z wyrażną deklaracją na drzwi, jest tego chyba około 300 złotych i koniec. Od tego też momentu uważałabym temat za zamknięty. :cool1: Quote
ewelinka_m Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Tola ma cieczkę :mad: ale jak tylko jej się skończy będziemy próbować ją łapać i chociaż wyciachać... Quote
Murka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Próbowałyście ją łapać na klatkę pułapkę? Quote
andzia69 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='Murka']Próbowałyście ją łapać na klatkę pułapkę?[/quote] nie...zawsze na sedalin - ona gdy są ludzie nie chce nawet wejsc do budy ani na żaden zamknięty teren:shake: Quote
Murka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A może zostawić klatkę np. na noc? No chyba że to jakiś otwarty teren i ktoś mógłby sobie "pożyczyć" :cool1: Quote
Od-Nowa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 jak kochane psiska stoją z ogłoszeniami? trzeba wyprawić któreś do domu wreszcie :lol: Quote
gameta Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A co u Erki ? Jak pionizacja ? I co z drzwiami :evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='gameta']A co u Erki ? Jak pionizacja ? I co z drzwiami :evil_lol:[/quote] ad1 - oki ad2 - ????????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie mam pojęcia, ale nikt się nie odzywał do Maji więcej:razz: Quote
gameta Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='andzia69']ad1 - oki ad2 - ????????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie mam pojęcia, ale nikt się nie odzywał do Maji więcej:razz:[/quote] Hm, ale według ostatnich ustaleń, chyba teraz Ty jako skarbnik zostałaś naznaczona na kontakt w sprawie drzwi :p znaczy się do ciebie też się nikt nie odezwał :cool3: Quote
andzia69 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='betel']I co tam z Tolą????[/quote] ja nic nie wiem....pewnie sie zaciążyła:-( co do drzwi....nikt nie pisze, nikt nie dzwoni, Liryka była ostatnio na dogo 6.01....a ja mam dosc sprawy tych drzwi - bo tylko nas to jakoś obchodzi, a zainteresowana nic dalej nie zrobiła w sprawie załatwienia tej sprawy z Mają czy ze mną ( ja mogę wypłacić tylko to, co zostało zebrane z dopiskiem konkretnie na drzwi - pewnie ok. 250 - 300 zł) boję się, ze te wszystkie psy zostaną juz tam gdzie są na zawsze....:-(:-(:-( i to mnie bardziej interesuje i martwi niz jakieś tam drzwi:shake: Quote
andzia69 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='gameta']Andzia, no nie zabieraj mi zabawki :placz: tak ładnie się wątek kręci przez te drzwi :evil_lol: [/quote] no toś mi chumor z rana poprawiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gameta Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='andzia69']ja nic nie wiem....pewnie sie zaciążyła:-( co do drzwi....nikt nie pisze, nikt nie dzwoni, Liryka była ostatnio na dogo 6.01....a ja mam dosc sprawy tych drzwi - bo tylko nas to jakoś obchodzi, a zainteresowana nic dalej nie zrobiła w sprawie załatwienia tej sprawy z Mają czy ze mną ( ja mogę wypłacić tylko to, co zostało zebrane z dopiskiem konkretnie na drzwi - pewnie ok. 250 - 300 zł) boję się, ze te wszystkie psy zostaną juz tam gdzie są na zawsze....:-(:-(:-( i to mnie bardziej interesuje i martwi niz jakieś tam drzwi:shake:[/quote] Andzia, no nie zabieraj mi zabawki :placz: tak ładnie się wątek kręci przez te drzwi :evil_lol: I nie łam się - znajdą dobre domki, bo to cudowne psiaki :loveu: Quote
gameta Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Andzia, ale ja poważnie - bo jak pytam co u Erki to tylko zawkowe "oki" słyszę :evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='gameta']Andzia, ale ja poważnie - bo jak pytam co u Erki to tylko zawkowe "oki" słyszę :evil_lol:[/quote] hmmm...np jak już o tych drzwiach...to się tak zastanowywuję czy to wypowiedzenie jest aktualne:diabloti: czy to tylko zmyłka była:razz: jakos takie mnie myśli chodzą po głowie...bo tak nagle, z buta dostali wypowiedzenie? i do tego szybko w czasie świateczno-noworocznych zmasowanych ataków na pocztę dotarło aż do Szczecina:razz: ciekawa jestem czy ten pan własciciel ma dar jasnowidzenia i wiedział gdzie szukać Liryki? Quote
gameta Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='andzia69']hmmm...np jak już o tych drzwiach...to się tak zastanowywuję czy to wypowiedzenie jest aktualne:diabloti: czy to tylko zmyłka była:razz: jakos takie mnie myśli chodzą po głowie...bo tak nagle, z buta dostali wypowiedzenie? i do tego szybko w czasie świateczno-noworocznych zmasowanych ataków na pocztę dotarło aż do Szczecina:razz: ciekawa jestem czy ten pan własciciel ma dar jasnowidzenia i wiedział gdzie szukać Liryki?[/quote] Wiesz co, mnie też to przebiegło przez głowę - prawie jak u Dickensa, śnieg, mróz, głód i bida :evil_lol: Może telefonicznie to załatwił :roll: Ale z drugiej strony, jak miała być ta przeprowadzka na cito, to te drzwi by musiały chyba DHLem śmignąć, żeby były na czas :evil_lol: Z innej beczki - co u Erki? Potrzeba jej czegoś ? Quote
andzia69 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='gameta']Wiesz co, mnie też to przebiegło przez głowę - prawie jak u Dickensa, śnieg, mróz, głód i bida :evil_lol: Może telefonicznie to załatwił :roll: Ale z drugiej strony, jak miała być ta przeprowadzka na cito, to te drzwi by musiały chyba DHLem śmignąć, żeby były na czas :evil_lol: Z innej beczki - co u Erki? Potrzeba jej czegoś ?[/quote] dhl...no to szybko by nie było:evil_lol: ja w pracy testuje juz którąś z kolei firmę kurierska...i znowu ostatnio dała d...y:angryy: aparat do naprawy wysłany 17 grudnia do stolicy....uwaga...doszedł TYLKO 15 stycznia - ekspresssssss:mad: a co do Erki...potrzebuje...dobrych wieści:-( a ja dzisiaj się podłamałam naszym podopiecznym:placz: Misia łapa mi sie bardzo nie podoba:placz::placz: mimo, ze rana wygląda ładnie...to staw jest wielki, "napuchnięty" i boje się, że on będzie 3-łapkowy już na zawsze:placz::placz: Quote
andzia69 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Dorothy']Misio? Nasz Misio? :-([/quote] tak Dorotko...nasz Misio:-( Quote
Radek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='andzia69']dhl...no to szybko by nie było:evil_lol: ja w pracy testuje juz którąś z kolei firmę kurierska...i znowu ostatnio dała d...y:angryy: aparat do naprawy wysłany 17 grudnia do stolicy....uwaga...doszedł TYLKO 15 stycznia - ekspresssssss:mad: [/quote] Bardzo przepraszam za offtopa, ale nie mogłem się powstrzymać bo przypomniało mi się zamówienie nowego telefonu w ramach wymiany za pośrednictwem jednej z firm kurierskich w 2007 roku. Telefon "szedł" do mnie ponad 3 tygodnie (tak "krótko ponieważ często się dopytywałem). Odległość od miejsca wysłania do miejsca zamieszkania to może z 2 kilometry. Chyba oni wysyłają to żółwiem :evil_lol: (a w domu byłem cały czas więc nieobecność nie wchodziła raczej w grę) Quote
Recommended Posts