Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie cioteczki!
Ja mam wieści,że możliwe jest płatne DT u dziewczyny z weterynarii,która właśnie opiekuje się psami po operacjach! Więc ma wprawę,poza tym ,taka to prawie fachowiec.;)
Czyli czas na liczenie kosztów i zbiórkę kaski!

Posted

epe napisał(a):
Witajcie cioteczki!
Ja mam wieści,że możliwe jest płatne DT u dziewczyny z weterynarii,która właśnie opiekuje się psami po operacjach! Więc ma wprawę,poza tym ,taka to prawie fachowiec.;)
Czyli czas na liczenie kosztów i zbiórkę kaski!

a gdzie ten DT ,we wrocku?

Posted

Oczywiście!:lol:
Gdy pomyślałam o operacji we Wrocku,natychmiast zaczęłam szukać miejsca dla psa po operacji,biorąc pod uwagę wizyty i konsultacje pooperacyjne.
Jeśli finansowo będziemy gotowe,to wszystko będzie OK!
Info o tym DT otrzymałam od jednej z ciotek z dogo,która studiuje weterynarię we Wrocku!;)
Nie wiem tylko jakie wieści z Warszawy- w końcu to nie od nas zależy,gdzie pies będzie operowany!

Posted

Pozwalam sobie wyrazić swoją opinię - lekarz z Wrocka jest bardzo dobry,cena również:lol:
Szkoda wydawać kasę na transport do Warszawy,do Wrocka bliżej!:lol:
Jeśli domek się wykroi, to z Wrocka też bliżej- jeśli to taki o jakim myślę;)

Posted

epe napisał(a):

Nie wiem tylko jakie wieści z Warszawy- w końcu to nie od nas zależy,gdzie pies będzie operowany!

Wet z Wawy stwierdził, że po samych zdjęciach nie może podjąć decyzji, że musi zobaczy psa na żywo, poobserwować, same zdjęcia nie wiele mówią.

Jak uważacie ja podtrzymuje, że zostanie przelana mała suma z naszych rudzkich pieniędzy;)

Posted

dr. Bieżyńskiemu można ufać - on jest świetny, ludzie pchają się do niego, ma duży szacunek wśród studentów i kolegów po fachu.
Zna się na rzeczy facet - i całkiem spoko gościu, tak na marginesie.
Ok - epe - mam soczewki, to daje razem 2 pary:diabloti:

Posted

Pianka!
Przykro mi,ale uważam,że w Warszawie lubią psy obserwować,bo to kosztuje! Czytałam wiele wątków i takie sobie wyrobiłam zdanie!
Ja osobiście mam zaufanie do wetów z Wrocka,bo od dawna same dobre rzeczy słyszałam o ich umiejętnościach i sercu! Zanim zostałam dogomaniaczką;) Odległość z Krakowa do Warszawy jest taka sama jak do Wrocławia,a jakoś dziwnie ludzie od nas wozili trudne przypadki,właśnie do Wrocka!
Ponadto do tego lekarza przekonał mnie przypadek psa ze schronu wrocławskiego-podobne złamanie przedniej łapy.
Jak znajdę ten wątek to wkleję.
Jeśli chodzi o DT we Wrocławiu,to dziewczyna chce dziennie 30,- i prosi o szybką odpowiedź,bo musi wiedzieć,czy ma czekać na naszego,czy może brać innego pod opiekę.
Trochę to drogo,wypowiedzcie się proszę czy szukamy innego DT,czy zbieramy na ten?

Posted

epe napisał(a):
Pianka!
Przykro mi,ale uważam,że w Warszawie lubią psy obserwować,bo to kosztuje! Czytałam wiele wątków i takie sobie wyrobiłam zdanie!
Ja osobiście mam zaufanie do wetów z Wrocka,bo od dawna same dobre rzeczy słyszałam o ich umiejętnościach i sercu! Zanim zostałam dogomaniaczką;) Odległość z Krakowa do Warszawy jest taka sama jak do Wrocławia,a jakoś dziwnie ludzie od nas wozili trudne przypadki,właśnie do Wrocka!
Ponadto do tego lekarza przekonał mnie przypadek psa ze schronu wrocławskiego-podobne złamanie przedniej łapy.
Jak znajdę ten wątek to wkleję.
Jeśli chodzi o DT we Wrocławiu,to dziewczyna chce dziennie 30,- i prosi o szybką odpowiedź,bo musi wiedzieć,czy ma czekać na naszego,czy może brać innego pod opiekę.
Trochę to drogo,wypowiedzcie się proszę czy szukamy innego DT,czy zbieramy na ten?

to baaardzo drogo..to 210zl na tydzien----840 na miesiac:shake:

Posted

Naa! No właśnie-ale to jedyne co mi znalazła dogomaniaczka!:-(
Może Ty znasz kogoś,najlepiej na uczelni- może ogłoszenie zawiesić?
Może ktoś,kto ma dziekankę,czyli czas -się zgodzi?
Nie wiem jak długo on miałby być po operacji w tym Wrocku!
Naa! Ratunku-kombinuj coś- to nie musi być dziewczyna,chyba na weterynarii sa też faceci?
Wszystko jedno- może być i babochłop:evil_lol: Musimy mieć pewność,że pies po operacji będzie miał opiekę i domek;)

Posted

epe napisał(a):

epe to nie do Ciebie wiec nie miejcie do mnie żalu, ale czy ta laska jest normalna???? Myslalam, ze mnie juz malo co zdziwi ale to? :shake:
Jak mozna zarabiac na cudzym cierpieniu?
Juz te 300zł m-c zniose, myslalam, ze to to jest duzo ale tamto 900zł? :angryy:

Czyli jeszcze nie ma DT? (wybaczcie ale nie dalam rady doczytac) Gdzie jest obecnie psiak, bo coś o KRK wyczytalam a myslam, ze RŚ..