Pianka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jowisz już w domku? Czyli z moich obliczeń, na DT był od 9 stycznia do 28 lutego czyli 51dni. 51 dni x 15 zł= 765 zł- taką kwote mamy do zapłacenia. Czekam na numer konta i na zdjecia Jowisza z nowego domku:p Quote
niufek Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jowisz jest wspanialy . To taki wariat ,ze brak na niego slow .Wcale sie nie dziwimy ,ze weci bali sie tej operacji .On jest wulkanem energi, szaleje z psami jak opetany . My sie tylko pocieszamy ,ze w koncu kastracja na niego wplynie , ale byl kastrowany w Warszawie ,krotko przed wyjazdem :oops:. Odczekamy jeszcze troche i zobaczymy czy mozna operacje zaryzykowac . Nie zrozumcie nas zle .Jowisz jest ulubiencem i moze dlatego wszyscy jestesmy na jego tle przewrazliwieni ?? W najblizszych dniach wstawimy zdjecia . Quote
NaamahsChild Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jowiszu, pięknu z Ciebie facet!:loveu: A szaleje, bo młody i spragniony uwagi:loveu: Po kastracji tak z m-c minimum trzeba na jakieś efekty poczekać.. (Kazaan jest po kastracji 3 tydzień i bez zmian, hihi;) Dalej świrek) Quote
Asta17 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ja słyszałam, że psu po kastracji trzeba dać tak czas do 3 miesięcy. ;) Quote
NaamahsChild Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Asta17 napisał(a):Ja słyszałam, że psu po kastracji trzeba dać tak czas do 3 miesięcy. ;) Dokładnie, ale po pierwszym m-cu teoretycznie można zaobserwować pierwsze zmiany;) Quote
Pianka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Niufek wysłała mi rozliczenie czyli jak pisałam 765 zł-DT potem: 200 zł- kastracja 150 zł- transport 30 zł- rentgen 1145 zł i na taką kwote robie przelew na numer konta który dostałam. zostanie 302 zł. propozycje? (prosze nie podawać wątków w których nie ma rozliczeń, bo na takie nie wysyłam) Quote
ab-agnieszka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ale on fajnusny taki do przytulania.:loveu: Quote
Pianka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 No to wysłałam 150 zł tu http://www.dogomania.pl/forum/f28/mlody-ast-roki-w-schr-blagamy-o-pomoc-w-zebraniu-pln-na-hotel-pilne-131125/index12.html#post11942388 reszta bedzie wykorzystana na sunie z chora skórą, której wątek ma zrobic Justyna_wolontariat. A jeśli sunia nie bedzie potrzebowała pieniędzy to będą one wykorzystane na transporty http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-rudzie-slaskiej-ogromne-przepelnienie-pomoz-w-oglaszaniu-75577/ Quote
Recommended Posts