Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale napisane:razz:

Cieżki wybór, sama nie wiem co lepsze, wiem jedno gdzieś go trzeba wysłać.
Moze niech jeszcze Justyna_wolontariat sie wypowie w tej kwestii.

Tak czy siak musimy zbierać kase. Przypominam, że chętnym numer konta podam na pw.

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście poproszę o ten nr.;)
I życzę pomyślnych narad co zrobić-biorąc pod uwagę wszystkie rady,a pewnie jeszcze jakieś dziewczyny się tutaj wpiszą;)

Posted

Ja jeszcze coś napisze...

Byłabym za W-wą,bo jest taniej i byłby transport zapłacony przez Niufek...Czyli jak co,to stracimy tylko czas,a można dużo zyskać.

Tak w ogóle obojętnie,czy Wrocław,czy W-wa ważne jest to,by w razie komplikacji ,braku sprawności,a w najgorszej sytuacji amputacji nie było tak, że dogomaniacy po prostu znikną i Schronisko zostanie z tym.Jeśli byłby ten najgorszy scenariusz,to będzie wsparcie czy to duchowe,czy meterialne na hotelik...? i tutaj jest sedno...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ja jeszcze coś napisze...

Byłabym za W-wą,bo jest taniej i byłby transport zapłacony przez Niufek...Czyli jak co,to stracimy tylko czas,a można dużo zyskać.

Tak w ogóle obojętnie,czy Wrocław,czy W-wa ważne jest to,by w razie komplikacji ,braku sprawności,a w najgorszej sytuacji amputacji nie było tak, że dogomaniacy po prostu znikną i Schronisko zostanie z tym.Jeśli byłby ten najgorszy scenariusz,to będzie wsparcie czy to duchowe,czy meterialne na hotelik...? i tutaj jest sedno...

Hotelik musialby byc na miesiac .Chyba ten czas by wystarczyl, by zobaczyc jak sie wszystko goi i regeneruje .

Posted

dziewczyny ja robilam bazarek na psiaka...dzisiaj koniec ,myslalam ,ze bedzie juz w DT do tego czasu..
20zl uzbieralo,prosze o numer konta,na ktore pieniazki maja byc wyslane bo musze wyslac pw.

Posted

Wpłaty
100 zł - rudzkie pieniążki
100 zł - GABRIELA W.

Prosze dopisywać wpłaty w 1 poście, żeby było przejrzyście;)

Jak ktoś z was będzie wpłacał to dopisujcie swoje nicki no i ze dla Jowisza.

epe skoro ten wet pracuje na SGGW to chyba tam będzie.

Posted

diana79 zaraz wyśle numer konta

wpłaty
13 zł od slapcio za bazarek monika083
10 zł od asl za bazarek monika083

jest 223 zł:roll:
Jak tak dalej pójdzie to Jowisz nigdzie nie pojedzie:shake:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ale pojedzie do W-wy i co?? Bo rozumiem, ze konsulacje byly we Wroclawiu -to do kogo pies pojedzie? Wiadomo ile w W-wie będzie kosztowac operacja?

Goska pojedzie do W-wy,tam jest tańszy hotelik po operacji...
nawet nie ma kasy na operacje,a co dopiero DT za 30 zł dziennie...

Posted

Ciotki ja was najmocniej przepraszam, ale miałam taki zap... przedświateczny w pracy że na nic siły. Na szczęscie dziś ostatni dzień i "Łikiend" , tak więc wreszcie wyrzeźbię do końca cegłe.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ciotki ja was najmocniej przepraszam, ale miałam taki zap... przedświateczny w pracy że na nic siły. Na szczęscie dziś ostatni dzień i "Łikiend" , tak więc wreszcie wyrzeźbię do końca cegłe.

Rozumiemy to...:)

Posted

[quote name='diana79']co u pieska? kiedy na operację jedzie?
:roll:

to są wpłaty wszystkie do tej pory

100 zł - rudzkie pieniążki
100 zł - GABRIELA W.
13 zł od slapcio za bazarek monika083
10 zł od asl za bazarek monika083
30 zł- diana79
24- od Brawurka za bazarek monika083

277 zł

To nawet nie starczy na operacje a co dopiero na opłate DT.
Wiec póki co Jowisz nigdzie nie jedzie.
Nie wiem czemu tu takie pustki, ale nie będe sie prosić o wpłaty, teraz zajmuje sie Kubusiem i się nie rozdwoje:shake:

Moge dac tylko zdjęcia jeszcze

Posted

ktoś by musiał wystawić allegro cegiełkowe, zawsze jakaś suma by się uzbierała!
może napiszcie w tytule, że taka osoba poszukiwana co by mogła allegro wystawić...:roll: