Pianka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ale napisane:razz: Cieżki wybór, sama nie wiem co lepsze, wiem jedno gdzieś go trzeba wysłać. Moze niech jeszcze Justyna_wolontariat sie wypowie w tej kwestii. Tak czy siak musimy zbierać kase. Przypominam, że chętnym numer konta podam na pw. Quote
epe Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Oczywiście poproszę o ten nr.;) I życzę pomyślnych narad co zrobić-biorąc pod uwagę wszystkie rady,a pewnie jeszcze jakieś dziewczyny się tutaj wpiszą;) Quote
jusstyna85 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Ja jeszcze coś napisze... Byłabym za W-wą,bo jest taniej i byłby transport zapłacony przez Niufek...Czyli jak co,to stracimy tylko czas,a można dużo zyskać. Tak w ogóle obojętnie,czy Wrocław,czy W-wa ważne jest to,by w razie komplikacji ,braku sprawności,a w najgorszej sytuacji amputacji nie było tak, że dogomaniacy po prostu znikną i Schronisko zostanie z tym.Jeśli byłby ten najgorszy scenariusz,to będzie wsparcie czy to duchowe,czy meterialne na hotelik...? i tutaj jest sedno... Quote
niufek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 jusstyna85 napisał(a):Ja jeszcze coś napisze... Byłabym za W-wą,bo jest taniej i byłby transport zapłacony przez Niufek...Czyli jak co,to stracimy tylko czas,a można dużo zyskać. Tak w ogóle obojętnie,czy Wrocław,czy W-wa ważne jest to,by w razie komplikacji ,braku sprawności,a w najgorszej sytuacji amputacji nie było tak, że dogomaniacy po prostu znikną i Schronisko zostanie z tym.Jeśli byłby ten najgorszy scenariusz,to będzie wsparcie czy to duchowe,czy meterialne na hotelik...? i tutaj jest sedno... Hotelik musialby byc na miesiac .Chyba ten czas by wystarczyl, by zobaczyc jak sie wszystko goi i regeneruje . Quote
epe Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ja jeszcze spytam o Warszawę- to na SGGW ma być? Quote
monika083 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 dziewczyny ja robilam bazarek na psiaka...dzisiaj koniec ,myslalam ,ze bedzie juz w DT do tego czasu.. 20zl uzbieralo,prosze o numer konta,na ktore pieniazki maja byc wyslane bo musze wyslac pw. Quote
Isadora7 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Sorry w sobote dogo zdychało w niedziele mi sie wyjechało wiec sie dzisiaj dokonczy cegłe wieczorem po pracy. Quote
Pianka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Wpłaty 100 zł - rudzkie pieniążki 100 zł - GABRIELA W. Prosze dopisywać wpłaty w 1 poście, żeby było przejrzyście;) Jak ktoś z was będzie wpłacał to dopisujcie swoje nicki no i ze dla Jowisza. epe skoro ten wet pracuje na SGGW to chyba tam będzie. Quote
NaamahsChild Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Gabi to moja koleżanka z wetu, chciałam pomócjakiemus psiakowi i podałam jej linka do tego wątku.. a potem nr konta..:roll: Quote
AleksandraJ Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Czyli bardziej W-wa? Biedny oby to jak najszybciej sie rozwiązało. Quote
jusstyna85 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Pojedzie do W-wy, tylko potrzebne pieniążki na operacje i to na już...:( Isadoro przepraszam, że tak wypytuje,ale czy zrobiłaś aukcje? Quote
diana79 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 z bazarku dla psiaka uzbierało się 14zł (ale dołożę też coś od siebie;)) proszę o konto na PW p.s. jest może banerek zrobiony dla niego? Quote
Pianka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 diana79 zaraz wyśle numer konta wpłaty 13 zł od slapcio za bazarek monika083 10 zł od asl za bazarek monika083 jest 223 zł:roll: Jak tak dalej pójdzie to Jowisz nigdzie nie pojedzie:shake: Quote
GoskaGoska Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ale pojedzie do W-wy i co?? Bo rozumiem, ze konsulacje byly we Wroclawiu -to do kogo pies pojedzie? Wiadomo ile w W-wie będzie kosztowac operacja? Quote
jusstyna85 Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 GoskaGoska napisał(a):ale pojedzie do W-wy i co?? Bo rozumiem, ze konsulacje byly we Wroclawiu -to do kogo pies pojedzie? Wiadomo ile w W-wie będzie kosztowac operacja? Goska pojedzie do W-wy,tam jest tańszy hotelik po operacji... nawet nie ma kasy na operacje,a co dopiero DT za 30 zł dziennie... Quote
GoskaGoska Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ale znacie koszt operacji - czy będzie podobny? Bo ja wiem czy pies bedzie operowany we Wroclawia a pozniej przewieziony do Warszawy, czy w W-wie rowniez bedzie operowany? Quote
kaa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 W Wa-wie będzie operowany,koszt operacji będzie mniej wiecej taki sam,czyli ok. 500 zł. Quote
GoskaGoska Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 to ja proponuję porozsyłac watek i moze napisac w tytule , ze kasa na operacje , potrzeba na juz pies,nie moze czekac Quote
Isadora7 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ciotki ja was najmocniej przepraszam, ale miałam taki zap... przedświateczny w pracy że na nic siły. Na szczęscie dziś ostatni dzień i "Łikiend" , tak więc wreszcie wyrzeźbię do końca cegłe. Quote
jusstyna85 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Isadora7 napisał(a):Ciotki ja was najmocniej przepraszam, ale miałam taki zap... przedświateczny w pracy że na nic siły. Na szczęscie dziś ostatni dzień i "Łikiend" , tak więc wreszcie wyrzeźbię do końca cegłe. Rozumiemy to...:) Quote
diana79 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 co u pieska? kiedy na operację jedzie? Quote
Pianka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='diana79']co u pieska? kiedy na operację jedzie? :roll: to są wpłaty wszystkie do tej pory 100 zł - rudzkie pieniążki 100 zł - GABRIELA W. 13 zł od slapcio za bazarek monika083 10 zł od asl za bazarek monika083 30 zł- diana79 24- od Brawurka za bazarek monika083 277 zł To nawet nie starczy na operacje a co dopiero na opłate DT. Wiec póki co Jowisz nigdzie nie jedzie. Nie wiem czemu tu takie pustki, ale nie będe sie prosić o wpłaty, teraz zajmuje sie Kubusiem i się nie rozdwoje:shake: Moge dac tylko zdjęcia jeszcze Quote
diana79 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 to przykre, że jest tak małe zainteresowanie tym psiakiem :-( nie zostawiajmy go:modla: kto może wpłacić choć niewielką sumę???:modla::modla::modla: Quote
kaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jowisz ma załatwione miejsce w hoteliku w Warszawie ,po Nowym roku, tylko czy uzbiera się ta kwota na operację? Quote
Kasia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ktoś by musiał wystawić allegro cegiełkowe, zawsze jakaś suma by się uzbierała! może napiszcie w tytule, że taka osoba poszukiwana co by mogła allegro wystawić...:roll: Quote
Recommended Posts