jusstyna85 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 epe napisał(a):Już do niej napisałam!;) Na razie nie widzę jej na dogo-poczekajmy,powinna się pojawić na wątku! Muszę wreszcie wyjść na zakupy:evil_lol: Ciotko Justyno- wierzę,że się uda-musi się udać! A temu właścicielowi życzę "bardzo fatalnych świąt":diabloti: A ja bym mu najchętniej posłała zdjęcia z nowego domu z jakąś fajną adnotacją :) Quote
AleksandraJ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Naa jest na dogospacerze. Ona ma male mieszkanko a ma już tam 2 psy (w tym na tymczasie DEdala), 2 koty, koszatniczkę... Nie sądzę aby dała radę, tymbardziej, że studiuje w ciągu dnia. Quote
jusstyna85 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='AleksandraJ']Naa jest na dogospacerze. Ona ma male mieszkanko a ma już tam 2 psy (w tym na tymczasie DEdala), 2 koty, koszatniczkę... Nie sądzę aby dała radę, tymbardziej, że studiuje w ciągu dnia. Wiemy wiemy...:) chodzi nam o to, że może zna kogoś,kto mógłby pomóc...ma znajomych,którzy studiują też weterynarie...mogliby pomóc... Quote
NaamahsChild Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Oto ja:diabloti: Jaki cudowny pies! Postaram się uruchomić znajomych i poszukać mu czegoś. Nawet, gdyby był pod Wrocławiem gdzieś, to może by się to dało zrobić? Przecież codziennie nie musiałby się stawiać w lecznicy. Nie powiem wam czy łapka ma szansę na pewne wyzdrowienie, bo nie widziałam RTG, poza tym, mimo wszystko, nie czuję się wystarczająco kompetentna, by o tym przesądzać..:roll: Może da się połamać i zrobić na nowo? Założyłabym mu kołnierz na odczepnego, trudno, ale niestety trzeba.. Quote
jusstyna85 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 NaamahsChild napisał(a):Oto ja:diabloti: Jaki cudowny pies! Postaram się uruchomić znajomych i poszukać mu czegoś. Nawet, gdyby był pod Wrocławiem gdzieś, to może by się to dało zrobić? Przecież codziennie nie musiałby się stawiać w lecznicy. Nie powiem wam czy łapka ma szansę na pewne wyzdrowienie, bo nie widziałam RTG, poza tym, mimo wszystko, nie czuję się wystarczająco kompetentna, by o tym przesądzać..:roll: Może da się połamać i zrobić na nowo? Założyłabym mu kołnierz na odczepnego, trudno, ale niestety trzeba.. Poszukaj prosze... Quote
epe Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Podniosę biedaka,w oczekiwaniu na cud DT:lol: Musimy cię "naprawić" młodziaczku! Będziesz śmigał jak dawniej:lol: Quote
jusstyna85 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 bumerang napisał(a):co u czarnuszka, jak pomoc? Pilnie potrzebny DT ,najlepiej we Wrocławiu i oczywiście niestety wsparcie finansowe :( Quote
jusstyna85 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 bumerang napisał(a):proszę o nr. konta Bardzo dziękujemy,ale prosze wstrzymaj sie jeszcze z wpłatą,dopóki nie będzie nic pewnego i nie znajdzie sie DT.Bez DT operacja nie ma sensu... Mam prośbe:oops: czy w razie czego wystawiłabyś allegro cegiełkowe dla niego? Quote
jusstyna85 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 bumerang napisał(a):nie wiem jak to sie robi:oops: ale jak ktos da wskazówki to napewno poradzę sobie albo moj syn. Pomogę na pewno :) Quote
bumerang Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 nie wiem jak to sie robi:oops: ale jak ktos da wskazówki to napewno poradzę sobie albo moj syn. Quote
jusstyna85 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 epe napisał(a):Justynko! Może zmodyfikować tytuł wątku z dopiskiem np.poszukiwany DTwe Wrocławiu, nawet płatny, na okres pooperacyjny ! Może ciotki z Wrocka coś znajdą?;) dopisałam... Wrocław ma swój watek na dogo? Może warto pokazać im wątek Quote
epe Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Justynko! Może zmodyfikować tytuł wątku z dopiskiem np.poszukiwany DTwe Wrocławiu, nawet płatny, na okres pooperacyjny ! Może ciotki z Wrocka coś znajdą?;) Quote
epe Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Dzięki,niezastąpiona i niezmordowana ciotko Justynko! Podnoszę biedaka na dobranoc- oby wszystko poszło w dobrym kierunku!;) Quote
epe Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Wstawiam jeszcze raz filmik z nieszczęśnikiem,może ciotki nie zapomną o jego tragedii?:placz: Video of jowisz2 - Photobucket - Video and Image Hosting Quote
jusstyna85 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Oby oby.... Tak mało osób tutaj zagląda...czyżby nikt nie kibicował biedakowi?:( Quote
jusstyna85 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Ja zagladam i kibicuje :oops: No to jest Nas trójka...:) Quote
ab-agnieszka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Justyna uzytkowniczka Makatka chce dac tymczas ale wszystkie psy uciekaja jej do wlasnych nowych domow. Nie wiem skad jest ale moze przyjelaby jakiegos bidoka. Quote
AleksandraJ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ja jestem tyle, że dzis mialam wizyte w szpitalu i poprostu.. zaniedbalam wątki.. Justynko, a Ania? Moze ona da mu tymczas? Sama nie wiem, tylko mi przyszla do glowy, bo sie oferowala apropo ON-ki... Quote
GoskaGoska Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 1. o jakich kosztach mowimy ile mniej wiecej to operacja moze kosztowac 300zl - czy 1000tys? Istotne to jest ze wzgéldow, aby bylo wiadomo ile trzeba zebrac. Tak czy siak zbierac bédziemy tyle ile trzeba. 2. Ile on musi miec indywidulna opieká po zabiegu?Aby ewentualny DT wiedzial na jaki czas psa przyjąc musi na 100%, a mam nadzieję, ze zostanie do momentu az znajdzie domek. W razie czego schronisko w Opolu- gdby musial wrocic w swoje strony, ma naprawdę dobrą sławę - ale to najczarniejszy scenariusz. Moze gdzies zrobic zabieg pies odplateni moze zostac po zabigu i dochodzic do siebie- no chyba ze tylko kliniki sprawdzone. 3. a ciotka ktora miala Saré w gipise? Czy ktos pisal do niej? Quote
Koperek Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='GoskaGoska']1. o jakich kosztach mowimy ile mniej wiecej to operacja moze kosztowac 300zl - czy 1000tys? Istotne to jest ze wzgéldow, aby bylo wiadomo ile trzeba zebrac. Tak czy siak zbierac bédziemy tyle ile trzeba. 2. Ile on musi miec indywidulna opieká po zabiegu?Aby ewentualny DT wiedzial na jaki czas psa przyjąc musi na 100%, a mam nadzieję, ze zostanie do momentu az znajdzie domek. W razie czego schronisko w Opolu- gdby musial wrocic w swoje strony, ma naprawdę dobrą sławę - ale to najczarniejszy scenariusz. Moze gdzies zrobic zabieg pies odplateni moze zostac po zabigu i dochodzic do siebie- no chyba ze tylko kliniki sprawdzone. 3. a ciotka ktora miala Saré w gipise? Czy ktos pisal do niej? O tych dwóch pierwszych postaram się dowiedzieć bezpośrednio od specjalisty- jutro prywatnie się do niego wybiorę ;) O trzeciem- jeżeli będzie w pracy jutro to ją dorwę i zapytam;) W sumie dobry pomysł Goska- nawet nie pomyśłałam... Quote
monika083 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ja tez sie wpisuje i wrazie czego wspomoge bazarkami i w miare mozliwosci finansowo, Quote
Recommended Posts