Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

epe napisał(a):
Już do niej napisałam!;) Na razie nie widzę jej na dogo-poczekajmy,powinna się pojawić na wątku!
Muszę wreszcie wyjść na zakupy:evil_lol:
Ciotko Justyno- wierzę,że się uda-musi się udać!
A temu właścicielowi życzę "bardzo fatalnych świąt":diabloti:

A ja bym mu najchętniej posłała zdjęcia z nowego domu z jakąś fajną adnotacją :)

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AleksandraJ']Naa jest na dogospacerze.
Ona ma male mieszkanko a ma już tam 2 psy (w tym na tymczasie DEdala), 2 koty, koszatniczkę... Nie sądzę aby dała radę, tymbardziej, że studiuje w ciągu dnia.

Wiemy wiemy...:)

chodzi nam o to, że może zna kogoś,kto mógłby pomóc...ma znajomych,którzy studiują też weterynarie...mogliby pomóc...

Posted

Oto ja:diabloti:
Jaki cudowny pies!
Postaram się uruchomić znajomych i poszukać mu czegoś. Nawet, gdyby był pod Wrocławiem gdzieś, to może by się to dało zrobić? Przecież codziennie nie musiałby się stawiać w lecznicy.
Nie powiem wam czy łapka ma szansę na pewne wyzdrowienie, bo nie widziałam RTG, poza tym, mimo wszystko, nie czuję się wystarczająco kompetentna, by o tym przesądzać..:roll:
Może da się połamać i zrobić na nowo? Założyłabym mu kołnierz na odczepnego, trudno, ale niestety trzeba..

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Oto ja:diabloti:
Jaki cudowny pies!
Postaram się uruchomić znajomych i poszukać mu czegoś. Nawet, gdyby był pod Wrocławiem gdzieś, to może by się to dało zrobić? Przecież codziennie nie musiałby się stawiać w lecznicy.
Nie powiem wam czy łapka ma szansę na pewne wyzdrowienie, bo nie widziałam RTG, poza tym, mimo wszystko, nie czuję się wystarczająco kompetentna, by o tym przesądzać..:roll:
Może da się połamać i zrobić na nowo? Założyłabym mu kołnierz na odczepnego, trudno, ale niestety trzeba..

Poszukaj prosze...

Posted

bumerang napisał(a):
proszę o nr. konta

Bardzo dziękujemy,ale prosze wstrzymaj sie jeszcze z wpłatą,dopóki nie będzie nic pewnego i nie znajdzie sie DT.Bez DT operacja nie ma sensu...

Mam prośbe:oops: czy w razie czego wystawiłabyś allegro cegiełkowe dla niego?

Posted

epe napisał(a):
Justynko!
Może zmodyfikować tytuł wątku z dopiskiem np.poszukiwany DTwe Wrocławiu, nawet płatny, na okres pooperacyjny !
Może ciotki z Wrocka coś znajdą?;)

dopisałam...

Wrocław ma swój watek na dogo?

Może warto pokazać im wątek

Posted

Justynko!
Może zmodyfikować tytuł wątku z dopiskiem np.poszukiwany DTwe Wrocławiu, nawet płatny, na okres pooperacyjny !
Może ciotki z Wrocka coś znajdą?;)

Posted

ja jestem tyle, że dzis mialam wizyte w szpitalu i poprostu.. zaniedbalam wątki.. Justynko, a Ania? Moze ona da mu tymczas?
Sama nie wiem, tylko mi przyszla do glowy, bo sie oferowala apropo ON-ki...

Posted

1. o jakich kosztach mowimy ile mniej wiecej to operacja moze kosztowac 300zl - czy 1000tys? Istotne to jest ze wzgéldow, aby bylo wiadomo ile trzeba zebrac. Tak czy siak zbierac bédziemy tyle ile trzeba.
2. Ile on musi miec indywidulna opieká po zabiegu?Aby ewentualny DT wiedzial na jaki czas psa przyjąc musi na 100%, a mam nadzieję, ze zostanie do momentu az znajdzie domek. W razie czego schronisko w Opolu- gdby musial wrocic w swoje strony, ma naprawdę dobrą sławę - ale to najczarniejszy scenariusz.
Moze gdzies zrobic zabieg pies odplateni moze zostac po zabigu i dochodzic do siebie- no chyba ze tylko kliniki sprawdzone.

3. a ciotka ktora miala Saré w gipise? Czy ktos pisal do niej?

Posted

[quote name='GoskaGoska']1. o jakich kosztach mowimy ile mniej wiecej to operacja moze kosztowac 300zl - czy 1000tys? Istotne to jest ze wzgéldow, aby bylo wiadomo ile trzeba zebrac. Tak czy siak zbierac bédziemy tyle ile trzeba.
2. Ile on musi miec indywidulna opieká po zabiegu?Aby ewentualny DT wiedzial na jaki czas psa przyjąc musi na 100%, a mam nadzieję, ze zostanie do momentu az znajdzie domek. W razie czego schronisko w Opolu- gdby musial wrocic w swoje strony, ma naprawdę dobrą sławę - ale to najczarniejszy scenariusz.
Moze gdzies zrobic zabieg pies odplateni moze zostac po zabigu i dochodzic do siebie- no chyba ze tylko kliniki sprawdzone.

3. a ciotka ktora miala Saré w gipise? Czy ktos pisal do niej?
O tych dwóch pierwszych postaram się dowiedzieć bezpośrednio od specjalisty- jutro prywatnie się do niego wybiorę ;)

O trzeciem- jeżeli będzie w pracy jutro to ją dorwę i zapytam;) W sumie dobry pomysł Goska- nawet nie pomyśłałam...