Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Węgielek babci się spodobał, dziadkowi też, tylko jeszcze o tym nie wie :lol:

A jutro prawdopodobnie Węgielkowi zrobimy ciach-ciach :cool3:
Na po świętach będzie jak się patrzy wygojony :p

Posted

Ulka18 napisał(a):
Lomatko, 50 lat to jeszcze nie babcia :crazyeye: to kobitka w pelni sil vide Grazyna Wolszczak :lol:

Mnie to też jakoś tak ubodło... Qrka, czy można być babcią bez wnuków? Bo u mnie to już niedługo :placz:
Trzymam kciuki za Węglastego!

Posted

A jeśli zapadnie pozytywna decyzja co do Węgielka , to czy istnieje jakaś możliwość sprawdzenia domku? Może jestem nieufna, ale w przypadku Węgielka czuję się jakbym oddawała własnego psa, poza tym jak poczytałam te "czarne kwiatki" to radość i nadzieja zaczęły się mieszać z niepokojem.

Posted

Też tak uważam jak Ulka, a nie chcielibyśmy przecież upychać psiaków gdzieś na siłę. Myślę, że Nowy Rok przyniesie wkrótce psiakom domki, które naprawdę na nie czekają.

Posted

Jesli w Polsce nie bedzie chetnych na przystojnego, malego Węgielka, to nasi sąsiedzi na pewno go wezmą. Takie psiaki idą tam jak woda.
Do wiosny mamy czas na szukanie domu tutaj.

Posted

Też mi się wydaje, że to był taki wątek "na wyrost".Opowiedziałam o Węgielku mojemu pacjentowi, który naprawdę lubi psy, ale tak przeżywa odejście za TM swojego pupila, że nie chce jak stwierdził już nigdy przez to przechodzić. Cóż na pewno musi przejść okres żałoby. Węgielek pewnie jak pisze Ulka spodoba się sąsiadom, w końcu to szpic niemiecki:evil_lol:. Ale żal, że u nas takie psiaki nie mogą znaleźć domków.

Posted

[quote name='wanda szostek']Każecie mu w schronisku do wiosny czekać a może zacząć intensywnie ogłaszać, jakiś filmik mu zrobić. Trzeba działać.

Wando, Węgielek nie jest w schronisku! Jest w hoteliku u Mureczki pod dobrą opieką. Działamy jak możemy.

Posted

Tak Węgielek od listopada jest u Murki, a mieleckie cioteczki go ogłaszają. W tych warunkach musimy mu znaleźć naprawdę dobry domek. Przy okazji dziękujemy za ogłaszanie Węgielka, bo w tym względzie to niestety jesteśmy zupełnymi laikami.

Posted

Murko,
poprosze Cie o konspekt o Wegielku na maila schroniskowego.
Wyjazd bedzie w polowie marca, nie wiem jeszcze na ile psiakow, ale juz na liscie do kocich testow jest ok. 10 psow. Ile pojedzie zalezy od Reno i Jarka (ilosc miejsca) oraz Fundacji. Ale juz zaczelam z DONOHI bardzo intensywna korespondencje :wink: