Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka dziękujemy, może tam się uda, o ile pamiętam to Amberek, kolega z boksu Węgielka znalazł domek u sąsiadów. Najważniejsze, żeby Węgielek znalazł dom , przecież 5 lat a był wtedy młodym pieskiem spędził w schronie.

Posted

Ja mu tradycyjnie zrobiłam plakaciki do lecznic i umiećiłam na adopcje.org
Allegro chyba też ma :razz:

W sobotę obfociła go Isadora7, bo jej sąsiadka miała identycznego pieska i go niedawno straciła... :cool3:

Wiecie co... Węgielek jest jedynym psiakiem w hoteliku, który nie chce wracać do swojego lokum :-( Wszystkie inne psiaki chętnie idą do swoich boksów, Monka nawet sobie sama drzwi do kojca otwiera :lol: a Węgielek wyczuwa kiedy przychodzi koniec spaceru i od razu widać w jego oczach smutek... Trzyma się domu i drzwi wejściowych. Musiał kiedyś mieszkać w domu. Tam na pewno wracałby baaardzo chętnie, a nawet niechętnię stamtąd wychodził :roll:

Posted

Pewnie żeby się przydał, tylko ludzie nie wiedzą co piękne i dobre. Przypadkiem kiedyś trafiłam na jakąś stronę o szpicach / nawet po kilka tysięcy złotych/., a nasz Węgielek wcale nie gorszy ot co.

Posted

...Hanusię i sforę psów :evil_lol:

Węgielek czuje się dobrze, jest teraz w domu, zaprzyjaźnił się z kotem :razz: Jest przegrzeczny i nie ma z nim żadnych problemów ;)

Posted

To świetne wieści. Jak ja żałuję, że nie mogę zabrać Węgielka. Zakochałam się w nim kiedy jeszcze był w schronisku, a po tych superlatywach pisanych przez Murkę moje uczucie do Węgielka jest bezgraniczne.

Posted

Murka napisał(a):
Węgielek czuje się dobrze, jest teraz w domu, zaprzyjaźnił się z kotem :razz: Jest przegrzeczny i nie ma z nim żadnych problemów ;)

Jak to biedne psisko wytrzymalo tak dlugi czas w schronisku :???:
I do tego zachowalo wszystko co najlepsze, nie do wiary.
Wegielku, podziwiam Cie psiaczku:loveu:

Posted

Nam też się nie chce wierzyć, że po tylu latach w schronisku Węgielek ma tak wspaniały charakter, nie mówię już o wyglądzie;). To po prostu psi ideał. Kto mógł się pozbyć takiego pieska?

Posted

Podniose i ja czarnego Węgielka. Moze zjawi sie na watku taki ktos z wielkim sercem jak Cortezik82, ktory adoptowal Kaje z mieleckiego schroniska i sam z zona po nia przyjechal z Bydgoszczy.