wanda szostek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Reno2001']Wando, Węgielek nie jest w schronisku! Jest w hoteliku u Mureczki pod dobrą opieką. Działamy jak możemy. Przepraszam, ja już pewnie spałam jak to pisałam Quote
Filipki Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ulka dziękujemy, może tam się uda, o ile pamiętam to Amberek, kolega z boksu Węgielka znalazł domek u sąsiadów. Najważniejsze, żeby Węgielek znalazł dom , przecież 5 lat a był wtedy młodym pieskiem spędził w schronie. Quote
Ra_dunia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kochany i cudny Węgielek wypatruje domku... Quote
wanda szostek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Czy on jest ogłaszany? Zajrzałam na pierwszą stronę i nic nie znalazłam. Quote
Murka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Ja mu tradycyjnie zrobiłam plakaciki do lecznic i umiećiłam na adopcje.org Allegro chyba też ma :razz: W sobotę obfociła go Isadora7, bo jej sąsiadka miała identycznego pieska i go niedawno straciła... :cool3: Wiecie co... Węgielek jest jedynym psiakiem w hoteliku, który nie chce wracać do swojego lokum :-( Wszystkie inne psiaki chętnie idą do swoich boksów, Monka nawet sobie sama drzwi do kojca otwiera :lol: a Węgielek wyczuwa kiedy przychodzi koniec spaceru i od razu widać w jego oczach smutek... Trzyma się domu i drzwi wejściowych. Musiał kiedyś mieszkać w domu. Tam na pewno wracałby baaardzo chętnie, a nawet niechętnię stamtąd wychodził :roll: Quote
Reno2001 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No to trzeba chłopakowi migiem nowy domek znaleźc :cool3:. Quote
Filipki Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Murka a mogłabyś nam przesłać plakacik, mamy tylko z obecnych w hoteliku Gacka. Wydrukujemy i powiesimy w poczekalni. Quote
Ra_dunia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kochany biedulek... tak bardzo go ciągnie do domku... Quote
Murka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 W czwartek jesteśmy umówieni na ciachanko :cool3: Po zabiegu weźmiemy Węgielka do domu, żeby sie wygoił. Quote
ewatr Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Murka napisał(a):Allegro chyba też ma :razz: Ma nieustajaco :p: Węgielek prawie Szpic Niemiecki Mały Czarny Quote
Filipki Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Pewnie żeby się przydał, tylko ludzie nie wiedzą co piękne i dobre. Przypadkiem kiedyś trafiłam na jakąś stronę o szpicach / nawet po kilka tysięcy złotych/., a nasz Węgielek wcale nie gorszy ot co. Quote
Zofia.Sasza Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Lepszy, Filipki, o wiele lepszy :loveu: tamte mają tylko jedną rasę, a on - nie wiadomo ile :loveu: Quote
Murka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Węgielek już po zabiegu... czuje się dobrze, jest w drodze do hoteliku ;) Quote
Filipki Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Nasz malutki, słodki Węgielek. Trochę się denerwowałam, bo Węgielak nie jest już taki młodziutki. Quote
terra Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Kochany psiaczek:loveu: Domku Węgielek czeka. Quote
Ulka18 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Na pewno Węgielek dobrze sie czuje. Mureczka wyszykuje Hanusie, to pewnie zamelduje sie na dogo. Quote
Murka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ...Hanusię i sforę psów :evil_lol: Węgielek czuje się dobrze, jest teraz w domu, zaprzyjaźnił się z kotem :razz: Jest przegrzeczny i nie ma z nim żadnych problemów ;) Quote
Filipki Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 To świetne wieści. Jak ja żałuję, że nie mogę zabrać Węgielka. Zakochałam się w nim kiedy jeszcze był w schronisku, a po tych superlatywach pisanych przez Murkę moje uczucie do Węgielka jest bezgraniczne. Quote
Ulka18 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Murka napisał(a):Węgielek czuje się dobrze, jest teraz w domu, zaprzyjaźnił się z kotem :razz: Jest przegrzeczny i nie ma z nim żadnych problemów ;) Jak to biedne psisko wytrzymalo tak dlugi czas w schronisku :???: I do tego zachowalo wszystko co najlepsze, nie do wiary. Wegielku, podziwiam Cie psiaczku:loveu: Quote
Filipki Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nam też się nie chce wierzyć, że po tylu latach w schronisku Węgielek ma tak wspaniały charakter, nie mówię już o wyglądzie;). To po prostu psi ideał. Kto mógł się pozbyć takiego pieska? Quote
Ulka18 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Podniose i ja czarnego Węgielka. Moze zjawi sie na watku taki ktos z wielkim sercem jak Cortezik82, ktory adoptowal Kaje z mieleckiego schroniska i sam z zona po nia przyjechal z Bydgoszczy. Quote
Recommended Posts