Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biako, ja padalam przy jednym szczeniaku, moja siostra chodzila nieprzytomna przy dwóch ale Ty pobilaś rekord ! Czy zawsze chcesz być najlepsza ? Zazulce podawalam Nan dla noworodkow.

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

własnie wróciłam od Bianki.Miałam zaszczyt pokarmić maluchy.:evil_lol: To są takie słodkie kluseczki :loveu:,przy ssaniu chrumkają,ciamkają,przekomiczne są.
Pysie mają ni to astkowate ni to pitbullowate :-o,umaszczone różnie od czystej czerni,po brąz z białymi dodatkami.Niektóre mają różowe noski i wargi,a niektóre czarne.

Posted

Jej, a ja to sobie tak marzę.... wyadoptowujemy wszystkie tymczasy, nie ma następnych.... ktoś mówi, że zajmie się maszymi footrami... leżymy sobie z Bianką na leżakach i się byczymy, chociaz tyyydzieeeeń..... proooszęęęęę........ :placz:

Posted

Poker napisał(a):
własnie wróciłam od Bianki.Miałam zaszczyt pokarmić maluchy.:evil_lol: To są takie słodkie kluseczki :loveu:,przy ssaniu chrumkają,ciamkają,przekomiczne są.
Pysie mają ni to astkowate ni to pitbullowate :-o,umaszczone różnie od czystej czerni,po brąz z białymi dodatkami.Niektóre mają różowe noski i wargi,a niektóre czarne.

mi to wygląda na domieszkę bulka :cool3:

dajcie na pw numer konta, to dorzucę się do mleczka :)

Posted

Szczerze mówiąc mi tez one tak bullkowato "pachną"- szczególnie mój faworyt, ten co ma dużo białego i wykłada się kołami do góry- ma taki śmiszny szeroki ryjek :loveu: i jeszcze niektóre są piegowate.... mniam :loveu:

Posted

Witam . Śpicie ? :placz:Woda się gotuje :roll: Pa .......................:shake:

Nie ma się co kłaść :cool3:Dopiero szczyle obrobiłam i trzeba iśc z psami na spacer .

Posted

Mam chwilke czasu , wiec chce podziekować Poker za blyskawiczna dostawe niemowlecych akcesori , oraz Kosmyczkowi za 50 zł .:loveu:

Malcy sa upierdliwi . Co chwile robia awantury . Pija już średnio 50 gram mleczka na raz .Są tłuste jak prosiaki . Nie mam chwili spokoju , a musze jechac na cmentarz :-(Bedą musiały troszkę pocierpieć , bo korki sa straszne .
Niektóre maja juz fajne oczka , a niektóre tylko szparki . Nie mam jak zrobic im zdjęcia , bo jak spia , to nie chcę ich budzic , a jak nie spią , to je karmie i tez nie mam jak . Jak jednego wyciągam to reszta zaczyna wrzeszczec . Wiec jak są cicho , to wole ich nie ruszac :roll:
Nie wiem ile jeszcze pociagnę , od 2 dni spie góra 4 godziny na dobę :shake:

Ediiiii dzieki . Pośle numer konta na pw .

Posted

[quote name='ulvhedinn']A twoje prosięta hałasują!!!! Świszczą, kwiczą, pikają, a jak sa głodne to stoją przy kracie i pogwizdują!!!! I żrą jak ... świnie!!!!
U mnie były grzeczne . Moge się znowu zamienić :evil_lol:

Posted

to fakt,niektóre są piegowate ,na różowych noskach mają czarne plamki.
Kołami do góry ,to się wszystkie wywalają.
Pysie mają bullowate i astkowate,może to jakiś miks asta z bulkiem :roll:

Posted

Poker napisał(a):
ooo,oczka otwarte ,a wczoraj były tylko szpareczki :multi:

Bo im sie tak śmiesznie oczka otwierają . Maja np. pół otwartego , za pare godzin jest zamkniete albo szparka , za chwile oba otwarte , a za moment tylko jedno :evil_lol: Istne oczkowe szaleństwo :lol:

Posted

halbina napisał(a):
bardzo Cię podziwiam, Bianko! i bardzo współczuję... i ciut zazdroszczę! ;)

Halbinko , za wyrazy współczucia serdecznie dziekuje :lol:
Zazdrościc nie ma czego , chetnie podziele sie . Nie jestem taka pazerna :cool3:
A podziwiac to nalezy moją głupote . Juz nie wiem jak sie nazywam :roll:
Oooo..............juz drą japy :-(

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Szczerze mówiąc mi tez one tak bullkowato "pachną"- szczególnie mój faworyt, ten co ma dużo białego i wykłada się kołami do góry- ma taki śmiszny szeroki ryjek :loveu: i jeszcze niektóre są piegowate.... mniam :loveu:

eee tam...małe maluchy to wszystkie podobnie wygladają;) wszystkie mają duze główki, szerokie pysie:lol: to nie zadne bullopodobne maluszki, mówię wam:p poza tym niektóre są kudłate:eviltong: i podejrzewam, ze jakby były ciut w rasie to by nie wyladowałyby na śmietniku tylko za parę tygodni sprzedawano by je jako niby rasowe ...

Posted

Cokolwiek to jest , mogło by juz isć do swoich domków :roll:

Znacie to uczucie ? Dzieci nakarmione słodko spią , cisza , spokój , a ja mam czas na poranna kawkę :multi: