Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gorączka i poczucie, że tyle bid wokół...

I u Mikusia oddech szczęścia, że wszystko dobrze i radośnie. Niech Mikuś Król nam żyje i panuje, jak w baśni - długo i szczęśliwie...

Posted

U nas zima na całego... Na termometrze właśnie -22 stopnie... Mikuś śpi spokojnie z Sarą, niedawno byłam Go położyć. Chodzi bardzo słabo i tylko po domu, od czasu jak zrobiło się chłodno Iki pola nie widział. Jest bardzo 'wywrotny' i lubi się 'rozjechać'. Poza tym nie zamierzam Go narażać na jakieś kłopoty chorobowe. Niech siedzi z zadkiem w ciepełku. Zdjęcia będą jak tylko zacznie działać mi internet...

Posted

Tak,masz rację,lepiej niech nasz Król siedzi w ciepłym domciu.
-22 stopnie...Brrrrrrrrrr.....
Ja chcę wiosnę!!! Mikusiu,Ty pewnie też byś wolał,by ta zima już sobie poszła...
Trzymaj się cieplutko.

Posted

Jest taki dzień,bardzo ciepły,choć grudniowy.
W tym szczególnym dniu Tobie,Królu i Wam wszystkim życzę zdrowych,spokojnych,pełnych rodzinnego ciepła Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2010.

Posted

Ale zaniedbaliśmy Mikusiowy wątek... Ale jak nie zaniedbać jak neta brak?
A co u Mikusia? A no aktualnie śpi. A tak ogólnie to bardzo źle chodzi...
Może jeszcze dzisiaj zamówię arthrix plus który dostawał. Bardzo ładnie na nim chodził. Może i teraz pomoże.
Biedak bardzo się męczy przez to chodzenie - na polko już wogóle nie wychodzi bo boję się,że się poobija - bo wywrotny jest strasznie. Ale tak to apetyt Mu baaaardzo dopisuje - także tym martwić się nie musimy ;)
Bardzo też siurrrra do łóżka - kooopka też się zdaży - nawet często.

Buzi buzi z Korusią :lol:

Zdjęć porobię więcej - niebawem będzie sesja :)