Wet-siostra Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nasz Król jest po prostu boski!!! :-) Quote
Smyku Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Klaudia zakręciłaś Mikusiowi loki ? Tak wiało czy Księciunio tak szalał ? ( Klaudia bardzo , bardzo przepraszam , nie wyrabiam czasowo , PKO mam czynne do 15 , z budową się nie ogarniam , ściany mokre , a dyrektorowa sobie umyśliła porobienie wszystkich możliwych badań , chyba się pociacham , może jutro uda mi się zwiać z pracy to się obrobię ) Wyściskaj słoneczko . Quote
Klaudus__ Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nie nie nie - żadne loki! Przecież to chłopczyk jest :D Iki szalał. A mianowicie skakał po kamieniach ;) Ale wczoraj już zdecydowanie gorzej chodził... I jeszcze biegunka... Wrrr... Miejmy nadzieję,że dzisiaj lepiej będzie... Quote
Wet-siostra Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Witaj,Królu nasz Złoty.Zdrówka życzę. :-) Quote
Wet-siostra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Witam Króla jesiennym wieczorem. :-) Quote
Wet-siostra Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Newsy i fotki... ;-) Królu,życzę Ci miłego dnia. :-) Quote
Wet-siostra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Witaj,Królu.Byłam na imprezie kończącej sezon paralotniowy.Dawno się tak dobrze nie bawiłam. A co u Jaśnie Mości?Jak zdrowie? Czekam na nowe fotki Królewskiego uśmiechniętego pyszczka... Quote
Wet-siostra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Puk,puuuuuuuuuuk,jest tu kto??? Wszystkich wywiało??? Aaaaaaaaaaaaaa,już wiem,pewnie po "andrzejkach" do siebie dochodzą... Witaj,Królu! :-) Quote
UBOCZE Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ja cały czas jestem - jako czytający i oglądający... Quote
magda222 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 UBOCZE napisał(a):Ja cały czas jestem - jako czytający i oglądający... Ja też..... Quote
Wet-siostra Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 A ja wczoraj latałam i nie mogłam być u Króla.Ale chyba jako jedyna zaglądam codziennie... Quote
Smyku Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Mikiś , ciotka zagląda ale nie miała odwagi się odezwać . Klaudia dopiero dzisiaj poszło , przepraszam ale zapominam jak się nazywam . Quote
a.piurek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ja też jestem tu regularnie i moje serce też cały czas przy Mikuniu Quote
Wet-siostra Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dzień dobry,Królu.Dziś zrobiło się pochmurnie i zimno.Chyba już w tym roku nie polatam... Jak się czuje Wasza Psia Królewska Mość? Quote
UBOCZE Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cccciiiii.... Król pewnie śpi!!! ;) Barwnych snów, Mikusiu!!!:lol::lol: :lol: Quote
Wet-siostra Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dzień dobry,Królu.Wyspałeś się? Dziś kolejny pochmurny dzień,nic,tylko spać... ;-) Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Przepraszam Kochani,że tak bardzo zaniedbałam dostarczanie informacji o Mikusiu,ale niestety ta nowa dogomania bardzo mi nie służy... Dzisiaj udało mi się wejść,ale tak to nie wiem dlaczego, ale nie działa mi dogo... Mikuś jak to Mikuś dużo śpi,dużo sika, dużo je i spaceruje :lol: Dni są różne, czasami całkiem całkiem spaceruje, a czasami łapusie bolą i wtedy więcej polegujemy... Jak dzisiaj będzie Mikuś miał dobry dzień to popstrykam Mu zdjątka. Jednak jak będzie się czuł niefajnie to nie będę Go jeszcze zdjęciami męczyła. Pogoda teraz ponura - na każdego działa nie najlepiej, a co dopiero na Naszego Dziadziunia Mikunia :) Ale nawet jak dzień ma słabszy to pociesza mnie swoim ogromnym apetytem ;) Quote
Wet-siostra Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Witaj,Królu.Jak zdrowie Psiej Mości? Quote
Smyku Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Kaludia , dawaj Księciunia , stęskniłam się , może być w łóżku . Byłaś z Sarą ? ( Dyrektorowa na temat diety wymyśliła tarczycę ) Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 a mnie dawno nie było, ale nie mam cierpliwości do dogo, dużo rzeczy mi nie chodzi i wchodze tylko na pilne rzeczy. przy okazji zrobiłam bazarek, 2 godziny go robiłam,w szytsko siadało, nerwicy dostałam. ale jest i zapraszam, tanie kiecki wieczorowe i inne niespodzianki są tu: Quote
Recommended Posts