Klaudus__ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ajula napisał(a):uroczy i dostojny :) I wiecznie posikany :lol: Quote
Wet-siostra Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Uroczy,czarujący,starszy Pan Król Mikuś. :-) Quote
togaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zaglądamy...zaglądamy....! Oj, przydałby się jakiś bazarek dla Króla z nietrafionych świątecznych prezentów....;) Finansowo Król jest nieco zapomniany przez kochane Ciocie...:oops: Quote
Wet-siostra Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Witaj,Królu.Szampańskiej zabawy Ci życzę! :-) Quote
UBOCZE Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Dużo zdrowia w Nowym Roku dla Kochanego Mikusiątka!!! Quote
gonia66 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 I jeszcze raz ZDROWIA DLA MIKUSIA:):)NIECH NOWY ROK NIE BEDZIE GORSZY OD TEGO A I LEPSZY BY SIĘ PRZYDAL- TEGO CI MIKUSIU I MIKUSIOWA RODZINKO ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERDUCHA:):) Quote
Wet-siostra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku,przede wszystkim zdrowia,bo gdy jest zdrowie to reszta sama przyjdzie. :-) Quote
Klaudus__ Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dziękujemy,że wraz z początkiem nowego roczku nie zapomnieliście o Nas! Sylwestrowa noc była dla Mikusia spokojna (bo głuchy jak pień :mad:) spacerował jakby nigdy nic! A reszta psiaków [bo boją się wystrzałów] szalały połowę nocy. Iki doczekał 00:05 wysłuchał życzeń i położył się spać. Poprzykrywany w bezpiecznym łóżeczku spał do 10:00 rano :o co Mu się nie zdaża! Chyba ta sylwestrowa noc była bardzo męcząca :D Jak możecie to zerknijcie i do Niego... Mało czasu Mu zostało,a piękny jest... Może znacie kogoś kto się lubuje w tych pięknych rasach... Albo chociaż podnieście... http://www.dogomania.pl/threads/176437-PiAE-kny-5-letni-haski-ma-tydzieA-czasu-na-znalezienie-tymczasu-PomA-A-cie Quote
Wet-siostra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Moje psiaki na strzały reagowały różnie...Tyrsa spała,Liko miał w nosie.Jedynie Bona trochę się bała.Papugom włączyłam muzykę.Dyskoteka na całego. :-) Quote
Klaudus__ Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 U mnie też dyskoteke miały. Na dole muza na full, bo Sara się bała [Michał miał przy Nich wartę] Natomiast pozostała 8 to wybiórczo - część totalny szał. A część nawet olała fakt,że przyszedł już nowy roczek :P Miki był the best - po 00:00 padł jak mucha :D:D:D Quote
zerduszko Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Klaudus__ napisał(a): Miki był the best - po 00:00 padł jak mucha :D:D:D Impreza była taka ostra czy Miki ma taką słabą głowę? ;) Quote
Wet-siostra Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Witaj,Królu.Dzisiaj jest piękny,słoneczny dzień. Zapraszam na spacer! :-) Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 mnie dawno nie było..... witam noworicznie, po długiej przerwie od netu. wszystkiego naj!!!!! Quote
Recommended Posts