Klaudus__ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mikuś ostatnio bardzo słaby... Jakoś ciężko też dzisiaj oddycha... Ciężko bardzo też z chodzeniem... Tak ledwo ledwo kroczki robi... Mam nadzieję,że szybko poczuje się lepiej... Bo zaczynam się martwić... Markotny też bardzo jest... I taki słaby... Quote
Smyku Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mikuś , słoneczko moje , nie strasz ciotki , zaraz będzie wiosna , zaraz będzie lepiej . Klaudia idziecie do lekarza ? Wysłać już coś ? macie tabletki ? zadzwonie wieczorkiem Wycałuj Księciunia mojego . Quote
magda222 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Zaglądam tu często,ale nic nie piszę. W Nowym Roku dużo zdrówka dla Mikiego a dla Klaudii i jej rodziny dużo sił! Quote
UBOCZE Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mikuś, trzymaj się kochany chłopaku!!!:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Wet-siostra Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Królu,kochany,nie rób nam tego... :-( Klaudus,może Mu coś na wzmocnienie potrzebne? A może to tylko pogoda tak źle na Mikusia wpływa?Ludzie też źle się czują... Trzymaj się,Psinko... Quote
ihabe Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mikusiu ja tez mam już dość tej zimy i całą energię zużywam na samoogrzanie się;-) Uszka do góry.... byle do wiosny najsłodszy psiaczku ;-) Quote
gonia66 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Klaudus__ napisał(a):Mikuś ostatnio bardzo słaby... Jakoś ciężko też dzisiaj oddycha... Ciężko bardzo też z chodzeniem... Tak ledwo ledwo kroczki robi... Mam nadzieję,że szybko poczuje się lepiej... Bo zaczynam się martwić... Markotny też bardzo jest... I taki słaby... MIkuniu...nawet sie nie wyglupiaj chlopaku....my tez raz lepeij raz gorzej, to norma, ael TY nam zadnych numerow nie wykrecaj..czekamy na wiosne- jeszce doopeczke na sloneczku bedziesz wygrzewal:):) Klaudus idziecie do weta??? Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Każdy ma lepsze i gorsze dni, głowa do góry Miki :) Quote
Wet-siostra Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Królu,witaj.Mam nadzieję,że dziś czujesz się lepiej... Trzymam kciuki! Quote
Klaudus__ Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 U nas pogoda fatalna, więc samopoczucie Mikunia na nią zwalam... Iki dalej bardzo bardzo słaby,ale wierzę,że i z tego się podniesie. Dostał w sobotę witaminowy zastrzyk, jutro będzie drugi. Dostaje tabletki na stawy więc zapewne niebawem zaczną działać :) Bo to definitywnie te tylne łapeczki odmawiają posłuszeństwa... Lekarze na to nic nie poradzą... Bo On dostaje na to już niemal wszystko... Tak poza tym to apetyt ma jak smok! Tylko te łapeczki... Dużo też śpi. Po kocykiem i kołderką. dzisiaj wkleję zdjęcia 'śpiącego królewicza'. A niebawem jak stanie na 'łapy' to i zdjęcia rozbrykanego Ikiego ;) Po raz kolejny proszę chociaż o zerknięcie... Bo to na Was wszystkich polegać można najbardziej... Każde podniesienie to też pomoc... http://www.dogomania.pl/threads/177328-Potrzebny-dt-i-grosik-dla-suni-i-reszty-zwierzAE-t-ze-strasznej-biedy-Pszczyna-POMOCY Quote
Wet-siostra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Król na pewno stanie na łapy,nie ma innej opcji! :-) Quote
Wet-siostra Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Witam osamotnionego Króla. Jak zdrowie Waszej Psiej Mości? Quote
Wet-siostra Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Witaj,Królu.Ależ mróz...Jeśli u Was też tak koszmarnie zimno,to nie wychodź spod pierzynki... Quote
Recommended Posts