Wet-siostra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witaj,Królu.:loveu: No i nie piszą...:mad: Quote
Wet-siostra Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wszyscy wypowiedzieli Królowi służbę???:mad: Quote
Bjuta Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Niedługo będzie rocznica założenia wątku! Może warto napisać PW do wszystkich którzy się tu pojawili... :roll: Tak rzucam tylko, bo sama zajrzałam przez przypadek. Quote
Klaudus__ Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 W sobotę byliśmy z Mikusiem u Pani Doktor. Tak się pokazać... Mikuś spotkał się z Bubu [Jego wybawicielką :Rose:] Bubu zrobiła Mikuniowi kilka zdjęć :loveu: Dzisiaj Mikuś jakiś słabszy... Nie umiał wstać i przetarł sobie opuszek biedaczek... Krewka troszkę leciała... Teraz śpi... Mam nadzieję,że jak wstanie to będzie silniejszy. Quote
Klaudus__ Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wet-siostra napisał(a):Wszyscy wypowiedzieli Królowi służbę???:mad: Ja służę bezustannie :modla::evil_lol: Quote
Wiedźma Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Bieduś malutki. Gdyby nie Ty... Szkoda gadać. Quote
Wet-siostra Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Klaudus__ napisał(a):Ja służę bezustannie :modla::evil_lol: To,że Ty służysz,to ja wiem...:lol: Ale cała reszta???Gdzie są wszyscy fani Króla Mikusia?:mad: Królu,nabieraj sił...:loveu: Quote
zerduszko Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wet-siostra napisał(a):To,że Ty służysz,to ja wiem...:lol: Ale cała reszta???Gdzie są wszyscy fani Króla Mikusia?:mad: Na piwie :eviltong: Quote
Klaudus__ Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Przetarty opuszek boli... Leci krewka i osocze, psikamy i zakładamy skrpetę [skarpetę zrobioną z rękawiczki :evil_lol:] Dzisiaj podskoczę po pracy, po skarpetki do dzecięcego sklepu... Quote
Wet-siostra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Biedny Król...:-( Dobrze,że ma swego Anioła Stróża...:loveu: Pogoda rzeczywiście barowa...Pada i pada...Zimno i nieprzyjemnie...:shake: Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Jestem i ja..przepraszam,ze tak dlugo mnie nie byló...Jak Klaudus zostala wyslana przez modow na przymusowy urlop to tak jakos mnie wkurzylo...a potem to juz mnostwo bid wpotrzebie..:oops::oops:KOchany MIkus..ja ta wiem ze ON ma jak w raju, dlatego tez jestem spokojna...no ale widze ze teraz znow slabszy ma dzień...no tak juz pewnie bedzie..ale i tak to drugie zycie ktore otrzymal dla mnie jest cudem..i zawsze juz bedzie...KLAudus- dziękujemy bardzo za to co robisz dla Dzaidziusia:loveu::loveu: Quote
Wet-siostra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Tak,Klaudus jest SUPER HIPER.:loveu: Powinno się Ją sklonować...:lol: A bied w potrzebie rzeczywiście dużo,wciąż dochodzą kolejne...:-( Aż czasem bezsilność człowieka ogarnia...:oops: Quote
UBOCZE Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Trzymaj się, Mikuś, i sił nabieraj!!! :happy1: Quote
a.piurek Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Drapanko za uszkiem Królu Mikusiu :loveu::loveu::loveu: Quote
Wet-siostra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A tu znowu pustki...:shake: Dzisiaj od rana "chodzi" za mną piosenka...:oops: Królu,zaśpiewaj ze mną: "Pada deszcz,jesienny pada deszcz. Wokół nas liście spadają z drzew..." Quote
UBOCZE Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Czytamy, czytamy i o Mikusiu pamiętamy!!! :lol::lol::lol: Quote
Smyku Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Klaudia Ratuj ! Znowu diabeł nakrył ogonem konto Mikusia . Aż siebie za to nie lubię . Byłam wczoraj w banku i stanęłam jak ciele bo kartki z Mikusiem nie ma. Mało tego , Michu posprzątał komputer tak skutecznie , że nie mam zdjęć Księciunia i Twojego adresu , dawaj proszę , slicznie proszę . Quote
Wiedźma Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='UBOCZE']Czytamy, czytamy i o Mikusiu pamiętamy!!! :lol::lol::lol:[/QUOTE] Otóż to! Tak właśnie robimy! Quote
Wet-siostra Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Miło Was widzieć...:lol: Klaudus,kochana,daj nowe fotencje naszego Króla...:loveu: Jak patrzę na Jego uśmiech,to mi się od razu na duszy lżej robi...:loveu: Quote
Smyku Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wczoraj była rocznica Mikusia na dogo , a 10 listopada będą pierwsze Księciunia urodzinki u Klaudii . Mikuniu z tej okazji przytulam Ciebie jeszcze bardziej niż zawsze . Zyczę Tobie żeby u Was też zaświeciło słoneczko . A Klaudii przypomnij , że ciotka nie ma gdzie wysłać prezentu urodzinowego . Quote
togaa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Mikusiu! kudłaczu Kochany..!!! wielu słonecznych dzionków i żadnych boleści i życzliwości wielu Ciotek na tą Twoją Rocznicę Ci życzę....:iloveyou: Quote
Recommended Posts