Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja miałem mały poślizg....

Ale się poprawię i już jutro na pewno coś Mikusiowi prześlę...;)

Przepraszam Cię, Mikuś. Czuję się przed Królem zawstydzony!!!:oops:

A Mikuś to dopiero Mister. Jego fotki, zwłaszcza jesienią, humor bardzo poprawiają...:loveu::loveu::loveu:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mikuniu już nie muszisz Klaudii łapać , jeszcze byś się zmęczył .
Klaudia , kochana dziewczynko Tobie i Twojej rodzinie bardzo dziękuję i serdecznie Was pozdrawiam.
Księciunio Tobie w tą rocznicę u Klaudii życzę następnych rocznic i żeby łapki nie bolały , żeby Klaudia przykrywała kocykiem ( mój śynuś aż zazdrosny ) , a sobie życzymy jeszcze dużo zdjęć z uśmiechniętym Mikusiem . Mikuniu jednym słowem przytulam jak zwykle mocno .

Posted

[quote name='Klaudus__']Rok temu...

Teraz...

Może nie młodszy... Bo to przecież niemożliwe... Ale patrząc w Jego oczy tak sobie myślę,że bardziej chce Mu się żyć... Chyba jest szczęśliwszy...

Niesamowite!!! Jak bardzo można odmienić los uratowanego psiaka! Niby starszy, a jakby o ileś lat młodszy. Wielka chwała Klaudusowi!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dzień dobry.
Przepraszam,że tak długo się nie oddzywałam,ale Sarunia zaczęła mi wywijać i niestety nie bardzo miałam głowe.
Mikuś czuje się ok. dużo je [ten to ma apetyt :crazyeye:] mało śpi - dużo spaceruje. Jeszcze więcej siura :evil_lol:
Wczoraj kupiłam witaminki,bo się Nam jede skończyły. Kiedyś to jak czuł Iki,że w jedzeniu są witaminy to nie bardzo chciał to zjeść... Natomiast teraz - witaminy, nie witaminy - jak jest jedzenie to trzeba zjeść.
Ostatnio jadł ciacho - baaardzo Mu smakowało. Potem chodził i zaglądał czy jeszcze czasem chociaż kawałeczka nie ma :evil_lol:

[[ jak możecie to zerknijcie chociaż i do Niech...
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/trzebien-spi-pod-golym-niebem-caly-rok-dogomaniacy-z-okolicy-blagam-o-pomoc-173563/

http://www.dogomania.pl/forum/f1206/pszczyna-4-malutkie-kotki-spia-pod-golym-niebem-blagamy-o-tymczas-147642/
(te kociaki tak bardzo potrzebują tymczasu...)

http://www.dogomania.pl/forum/f28/mloda-suczka-znaleziona-na-budowie-pilnie-szuka-domu-pszczyna-173470/ ]]

Posted

Witaj cudo moje kochane , jak cieszą takie wiadomości .
Klaudia jesteście z Mikulińskim lekiem na skołataną dusze .
W poniedziałek się dokładam do lekarstw
(przepraszam że z opóźnieniem , ale dyrektorowa daje mi do wiwatu,
siadam psychicznie , chyba sobie zafunduję kuracje )

Posted

... i żeby mieć dobry humor, trzeba koniecznie zajrzeć do Mikusia. Mnie on zaraża swą radością życia i optymizmem!!! Trzymaj się, Nasz Dostojny Panie!!! :lol: :lol: :lol: