UBOCZE Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A ja miałem mały poślizg.... Ale się poprawię i już jutro na pewno coś Mikusiowi prześlę...;) Przepraszam Cię, Mikuś. Czuję się przed Królem zawstydzony!!!:oops: A Mikuś to dopiero Mister. Jego fotki, zwłaszcza jesienią, humor bardzo poprawiają...:loveu::loveu::loveu: Quote
togaa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jesienny, nostalgiczny Miki z brzozowym /chyba/ listkiem.... Sliczny..! Quote
Klaudus__ Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Rok temu... Teraz... Może nie młodszy... Bo to przecież niemożliwe... Ale patrząc w Jego oczy tak sobie myślę,że bardziej chce Mu się żyć... Chyba jest szczęśliwszy... Quote
Smyku Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Mikuniu już nie muszisz Klaudii łapać , jeszcze byś się zmęczył . Klaudia , kochana dziewczynko Tobie i Twojej rodzinie bardzo dziękuję i serdecznie Was pozdrawiam. Księciunio Tobie w tą rocznicę u Klaudii życzę następnych rocznic i żeby łapki nie bolały , żeby Klaudia przykrywała kocykiem ( mój śynuś aż zazdrosny ) , a sobie życzymy jeszcze dużo zdjęć z uśmiechniętym Mikusiem . Mikuniu jednym słowem przytulam jak zwykle mocno . Quote
Wet-siostra Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Królu,żyj na wieki.:loveu: Wspaniała metamorfoza-a to wszystko dzięki Klaudus!:lol: Jesteś wielka!:loveu: Quote
UBOCZE Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Klaudus__']Rok temu... Teraz... Może nie młodszy... Bo to przecież niemożliwe... Ale patrząc w Jego oczy tak sobie myślę,że bardziej chce Mu się żyć... Chyba jest szczęśliwszy... Niesamowite!!! Jak bardzo można odmienić los uratowanego psiaka! Niby starszy, a jakby o ileś lat młodszy. Wielka chwała Klaudusowi!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 nie uważacie, że mu włosy urosły :cool3:? wygląda normalnie jak jakis metalowiec :evil_lol: szukam pilnje pomocy do akcji wyłapania kota z wrośnietą obrożą: 12.11 plina pomoc!na wolskiej namierzono kota z wrośniętą obrożą i mięsem na wierzchu - Dogomania Forum Quote
Wet-siostra Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):nie uważacie, że mu włosy urosły? Ja się zastanawiam,czy to na pewno ten sam pies...:cool3: Quote
Klaudus__ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dzień dobry. Przepraszam,że tak długo się nie oddzywałam,ale Sarunia zaczęła mi wywijać i niestety nie bardzo miałam głowe. Mikuś czuje się ok. dużo je [ten to ma apetyt :crazyeye:] mało śpi - dużo spaceruje. Jeszcze więcej siura :evil_lol: Wczoraj kupiłam witaminki,bo się Nam jede skończyły. Kiedyś to jak czuł Iki,że w jedzeniu są witaminy to nie bardzo chciał to zjeść... Natomiast teraz - witaminy, nie witaminy - jak jest jedzenie to trzeba zjeść. Ostatnio jadł ciacho - baaardzo Mu smakowało. Potem chodził i zaglądał czy jeszcze czasem chociaż kawałeczka nie ma :evil_lol: [[ jak możecie to zerknijcie chociaż i do Niech... http://www.dogomania.pl/forum/f1155/trzebien-spi-pod-golym-niebem-caly-rok-dogomaniacy-z-okolicy-blagam-o-pomoc-173563/ http://www.dogomania.pl/forum/f1206/pszczyna-4-malutkie-kotki-spia-pod-golym-niebem-blagamy-o-tymczas-147642/ (te kociaki tak bardzo potrzebują tymczasu...) http://www.dogomania.pl/forum/f28/mloda-suczka-znaleziona-na-budowie-pilnie-szuka-domu-pszczyna-173470/ ]] Quote
Wet-siostra Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witaj,Królu.Miłej niedzieli.:loveu: Quote
Smyku Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witaj cudo moje kochane , jak cieszą takie wiadomości . Klaudia jesteście z Mikulińskim lekiem na skołataną dusze . W poniedziałek się dokładam do lekarstw (przepraszam że z opóźnieniem , ale dyrektorowa daje mi do wiwatu, siadam psychicznie , chyba sobie zafunduję kuracje ) Quote
Ajula Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 sleepingbyday napisał(a): wygląda normalnie jak jakis metalowiec :evil_lol: oj prawda :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 WItam Najpiękniejszego Psa Świata.Miłego tygodnia życzę Waszej Psiej Mości.:loveu::loveu::loveu: Quote
UBOCZE Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ... i żeby mieć dobry humor, trzeba koniecznie zajrzeć do Mikusia. Mnie on zaraża swą radością życia i optymizmem!!! Trzymaj się, Nasz Dostojny Panie!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Wet-siostra Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Witaj,Królu! Nowya dogomania w ogóle mi się nie podoba... Na szczęście spojrzenie na Twój uśmiechnięty pyszczek przywraca humor. :-) Miłego dnia! Quote
UBOCZE Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ... i ja wpadam do Mikiego, obejrzeć jeszcze raz fotki i tym sposobem humor sobie poprawić... Quote
Ajula Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 nowa dogomania paskudna ale Mikus śliczny :) Quote
Wet-siostra Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Najprawdopodobniej tak paskudnie ma już zostać... :-( Quote
zerduszko Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 O matko, ale szał :loveu: Ale aktor, cudny :loveu: Quote
Recommended Posts