Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mikusiu kochany

Mój Pixelek czekał na Ciebie, opowiadałam mu o Tobie , Klaudusi i Michale.
To dzięki nim odszedłeś godnie za TM i przeżyłeś cudowne chwile swego życia nasz Królu.
Twoja uśmiechnięta mordka na zawsze pozostanie w naszej pamięci :-(

Klauduś Ty i Michał jesteście inspiracja dla wielu z nas, pamietajcie, że w tych trudnych chwilach jesteśmy z Wami!!

Maria Dąbrowska napisała:
[FONT=Tahoma]“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.”

Mikusiu...........
[/FONT]

Posted

Do bani z tym wszystkim... :(
Wczoraj czytałam"Bema pamięci żałobny rapsod"...I pomyślałam o naszym Królu kochanym...
[*]
Dogo bez Niego już nie będzie takie samo.
Pozwoliłam sobie trochę zmienić utwór,mam nadzieję,że Norwid się nie obrazi...
Dla Ciebie,Mikusiu...

Czemu,Królu,odchodzisz
serca złamawszy nam wszystkim
przy łkaniach co wznoszą się wokół
śnieg na polach wciąż leży
nie doczekałeś wiosny
Twoja dusza rwie się w górę jak sokół
Pamiętamy Twój uśmiech
spoglądałeś wciąż na nas
bystrym okiem ; radosne merdanie...
Teraz wszystko minęło
cisza groźna jak burza
nie usłyszy nikt Twego szczekania
Czemu,Królu,odchodzisz????

Posted

no i koniec......
nie wiedziałam przez cały weekend....

dziewczyny, my sobie tu płaczemy za królewiczem, ale przeciez chłopak dostał wygodną, bezpieczną emeryturę. był zadowolony i dobrze sie miał, a odszedł kiedy jego czas - kochany, bez długich cierpień, w spokoju i... wiedzielismy, ze tak będzie....
ale co z tego, siedzę i teśknię za psem, którego nigdy nie widziałam na żywo.

klaudus, bardzo mi przykro.

Posted

Strasznie mi ciężko... Tak bardzo Go kochałam... Był moją odskocznią od codziennych problemów,które mnie przygniatają, był przyjacielem... Zbyt szybko odszedł...
Sara też bardzo tęskni... Miejsce w Ich wspólnym łóżku czeka na Niego... Sarusia na skraju śpi, bo przecież reszta należy do Mikusia...
Okropna pustka...
A przecież wiosna tuż tuż...

Bardzo proszę o pomoc w szukaniu dt Burka
http://www.dogomania.pl/threads/178640-PotrAE-cony-przez-samochA-d-Burek-Potrzebny-dt-i-pieniAE-dze-na-leczenie-Pszczyna

Bardzo pilna sprawa...

Posted

[quote name='Klaudus__']Strasznie mi ciężko... Tak bardzo Go kochałam... Był moją odskocznią od codziennych problemów,które mnie przygniatają, był przyjacielem... Zbyt szybko odszedł...
Sara też bardzo tęskni... Miejsce w Ich wspólnym łóżku czeka na Niego... Sarusia na skraju śpi, bo przecież reszta należy do Mikusia...
Okropna pustka...
A przecież wiosna tuż tuż...

:(:(:(:(:(:(.....................................

Posted

tak bardzo mi przykro :-(
w takim momencie nic tak nie pomoże jak inny zwierzak ... dlatego Klaudia, dobrze, że masz teraz przy sobie tą swoją czworonożną gromadkę ..

Mikusiu, do zobaczenia ...

Posted

A ja pamiętam Klaudus ten dzień, kiedy przyjechaliście z Michałem do Mikusia, kiedy był w lecznicy. I jak potem wróciliście po niego i nie oddaliście już nikomu...

Na pewno poznał przy Was, co to szczęście i miłość człowieka, to najważniejsze.

Śpij spokojnie Kochany... :( [`] [`] [`]

Posted

Mikusiu ... ['] ['] [']
Klauduś- dziękuję, że podarowałaś mu taką rajską i godną emeryturę i że Mikuś dzięki Tobie mógł godnie przekroczyć TM, chociaż wyobrażam sobie jak to wszystko Cię boli :glaszcze:

Posted

Justynko ja też pamiętam ten dzień...
Tak strasznie słabo chodził... Bałam się Go dotykać,żeby krzywdy Mu nie zrobić... Wtedy miałam ogromną przyjemność poznać za jednym razem Ciebie i Mikunia.
To był przyjemny ciepły dzień...
Szkoda,że tak dawno to było...
_________

Mikusiu... Sprzątałyśmy z Sarusią dzisiaj Wasz pokój... Pościeliłam Ci łóżeczko... Położyłam poduszeczkę... Tak odruchowo... Ale przecież Ciebie tam nie ma...
Zaglądasz tylko na mnie ze zdjęcia, które dostałam od Kasi... Najpiękniejszy prezent jaki mogłam dostać [poza prezentem od losu... Bo dostałam Ciebie...] Wspomnij tam o mnie czasami...
Tęsknię...

Posted

Klaudus podczytywałam wątek Mikusia, tak cieszyłam się z jego szczęścia
na te ostatnie miesiące jego życia. Bo przecież wiadomo było, że latka swoje ma.
Był szczęśliwy z Wami to jest pewne, a teraz pozwól mu odejść.
Jak tam jest nie wiemy i chyba nie chcielibyśmy wiedzieć.
Jest już spokojny, może zerka na nas i uśmiecha się.
Taki śliczny był jego uśmiech i takim GO zapamietam.

• 2 weeks later...
Posted

Czytałam watek, pokochałem Ikusia, a teraz... :( :( :(
Klauduś - cudowna, najwspanialsza Osobo - to, co dałas temu Pieskowi wróci do Ciebie w tym życiu, a kiedyś...
kiedyś wszystkie najdroższe psy, które zasneły przed nami wybiegną nam na spotkanie
i będzie tam Tęcza...
:( :( :(

Posted

Klaudus__ napisał(a):

_________

Mikusiu... Sprzątałyśmy z Sarusią dzisiaj Wasz pokój... Pościeliłam Ci łóżeczko... Położyłam poduszeczkę... Tak odruchowo... Ale przecież Ciebie tam nie ma...
Zaglądasz tylko na mnie ze zdjęcia, które dostałam od Kasi... Najpiękniejszy prezent jaki mogłam dostać [poza prezentem od losu... Bo dostałam Ciebie...] Wspomnij tam o mnie czasami...
Tęsknię...

:(:(:(:(:(:(.............................................

Posted

Wraz z SAti, Mikusiem, Dropsikeim, Antosiem...odchodzi dla mnie stare....dobre dogo.....:(:(nie umeim się pogodzic z tym, że Tych psiunków już nie ma z nami tutaj:(:(

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Klaudus__']Pamiętam i bardzo mocno tęsknię...
:bigcry:

[quote name='Klaudus__']Mikuniu Kochany opiekuj się Maxiem...
On tam nowicjusz...
Za szybko odszedł...

Tęskię za Tobą całym sercem...

Klaudia ... :calus:
Pewnie nie ma takich słów, które mogłyby Cię pocieszyć...
Jestem z Tobą całym sercem...

Miki (*)
Max (*)