Wet-siostra Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Witam Króla i Świtę!:loveu::loveu::loveu: Jak samopoczucie Psiej Mości??? Quote
Klaudus__ Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Mikuś czuje się całkiem dobrze - wczoraj to taki rozbiegany był,że wszyscy w domu takie oczy robili :crazyeye: Widać tableteczki Mu bardzo służą. Teraz jeszcze śpi - po nocnym spacerowaniu musi odespać... :mad: Dzisiaj u nas chłodniej i bardzo wietrznie. No i niestety deszczowo. Ale Miki lubi taki czas - bo są wtedy Jego ulubione kałuże, które można ze smakiem wypić... :mad: A Klaudia potem lata, bo biegunka się po takim pysznym napoju zjawia :mad: Quote
Wet-siostra Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Nasz Król Mikuś jest coraz piękniejszy!:loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kochamy JKW Quote
_bubu_ Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 jakoś na tych zdjęciach wygląda młodziej niż zwykle :) tak trzymać Miki :) Quote
Wet-siostra Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Król Mikuś po prostu jest NAJ NAJ NAJ! A to wszystko zasługa Klaudus!:loveu: Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 melduję sie po wyjeździe u króla :loveu: Quote
Klaudus__ Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dzisiaj jedziemy na kontrolę z Ikusiem. I prawdopodobnie skończą się ograniczenia żywieniowe :evil_lol: Chyba jeszcze nie ma wyników badania tego wstrętnego guza... Ciekawe kiedy będą... :roll: To czekanie jest straszne... A poza tym to Mikuś czuje się dobrze. Spali wczoraj z Sarą cały dzień [nie szło wczoraj wyrobić - zaduch jak nie wiem...] ale wieczorem królewska parka się obudziła i buszowała do 2:00 w nocy! :mad: A żeby Ciotki nie zapomniały jak król wygląda to proszę Quote
peate Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 jak zwykle uśmiechnięty ten nasz Mikuś :loveu: aż miło na niego tak sobie popatrzeć :loveu: Quote
Wet-siostra Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Witam Króla.Coś pusto u Waszmości... Jak zdrówko? Quote
Wet-siostra Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Królu kochany,jakoś Cię nikt nie odwiedza...:roll: hop,hoop,jest tu ktoś???:cool3: Quote
peate Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ja zaglądam, ale skoro Klaudia nic nowego nie pisze tzn. że u Mikusia wszystko ok :lol: prawda? :razz: Quote
togaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Pewnie nasz Król cieszy sie słoneczkiem i zyciem.... A jak z jedzonkiem? Połyka bez problemów ?. Goi sie jak trzeba? Quote
gonia66 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 JA też zagladam systematycznie...czytam i cieszę sie z Wami...i mam nadzieję, ze już dlllugo tu tak bedzie:loveu::loveu::loveu: Quote
Wet-siostra Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 peate napisał(a):ja zaglądam, ale skoro Klaudia nic nowego nie pisze tzn. że u Mikusia wszystko ok :lol: prawda? :razz: Klaudio,puk,puk...:cool3: Jak się czuje Król??? Quote
Klaudus__ Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Bardzo przepraszam za brak informacji,ale miałam problemy z internetem... Mikuś od wczoraj ma paskudną biegunkę... W dodatku jeszcze się do tego położył i idę Go zaraz kąpać - słoneczko ładnie narazie świeci,więc szybko się chłopak wysuszy. Pani doktor powiedziała,że rana się bardzo ładnie goi, jednak niestety badań histopatologicznych jeszcze nie ma... :roll: Dalej to paskudne czekanie... :shake: Napiszę później jak ta kąpiel przebiegła... :mad: Quote
peate Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 i o fotki z tej kąpieli prosimy ... szczególnie ciekawi mnie jak się Mikuś będzie otrzepywał :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Biegunka...Pewnie za dużo kałużowej wody Król się napił...:roll: Ech,Mikusiu...:shake: Ciekawe,czemu jeszcze nie ma wyników...Może to dobry znak? Quote
zerduszko Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Klaudia, może pożyczyć Ci Lizkę, ona chętnie posprząta po rewolucjach żołądkowych ;) Quote
Wet-siostra Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Witam Króla,kłaniam się i pytam o zdrówko.Biegunka przeszła? Kąpiel się podobała? Mikusiu-na przyszłość pij bardziej szlachetne trunki...:loveu: Quote
Klaudus__ Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Mikuś niestety nie za dobrze... Tylne łapki odmawiają posłuszeństwa... Od wczoraj bardzo słabo chodzi... Zdecydowanie widać,że tylne łapki Go bolą... Są bardzo słabe. Biegunka niestety nie ustąpiła jeszcze... Mam nadzieję,że z łapkami nie będzie nic poważnego... Jeżeli nie przejdą te boleści to konieczna będzie wizyta u Pani Doktor... Poprostu ręce opadają... :shake: Zerduszko ja też mam gnojo-jady :mad: ale po Mikim sprzątać nie trzeba - skutecznie wyciera sobą co narobi... Quote
Recommended Posts