Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__']Mikuś niestety nie za dobrze...
Tylne łapki odmawiają posłuszeństwa...
Od wczoraj bardzo słabo chodzi... Zdecydowanie widać,że tylne łapki Go bolą... Są bardzo słabe.
Biegunka niestety nie ustąpiła jeszcze...
Mam nadzieję,że z łapkami nie będzie nic poważnego... Jeżeli nie przejdą te boleści to konieczna będzie wizyta u Pani Doktor...
Poprostu ręce opadają... :shake:

Zerduszko ja też mam gnojo-jady :mad: ale po Mikim sprzątać nie trzeba - skutecznie wyciera sobą co narobi...

O Metńko....ja pamiętam, że moja sunia kiedy też o mało mnie do grobu nie wpędziła...pewnego dnia po prostu nie wstała...okazało się, że sie zatruła czymś i dlatego przez jeden dzień w ogóle nie wstawała...może to od żołądka..???Jeju...Mikuś..nie strasz ciotek..już tu troszkę sie "uspokoiło"...więc niech tak zostanie...niech chociaż tu bedzie dobrze...plissss.....

Posted

[quote name='Klaudus__']Mikuś niestety nie za dobrze...
Tylne łapki odmawiają posłuszeństwa...
Od wczoraj bardzo słabo chodzi... Zdecydowanie widać,że tylne łapki Go bolą... Są bardzo słabe.
Biegunka niestety nie ustąpiła jeszcze...
Mam nadzieję,że z łapkami nie będzie nic poważnego... Jeżeli nie przejdą te boleści to konieczna będzie wizyta u Pani Doktor...
Poprostu ręce opadają... :shake:

Zerduszko ja też mam gnojo-jady :mad: ale po Mikim sprzątać nie trzeba - skutecznie wyciera sobą co narobi...

Mikusiu...:-(
Może te łapki to osłabienie od biegunki???
Dałaś mu węgla?
Chłopak musi dużo pić,żeby się nie odwodnił...
Kurcze,Psiaczku...:oops:
Może rzeczywiście od pogody,jest fatalna...U nas dziś słońce i koszmarnie parno...:roll:
Królu,nie dawaj się...

Posted

[quote name='Klaudus__']Odwodnienie Mikusiowi nie grozi - zarówno je jak i pije. Tylko te łapeczki... I biegunka. A tu teraz tyle pokus [czytajcie KAŁUŻE] a On pilnowany na każdym kroku...
To trochę mi lżej...Je i pije.Dobry znak.
Pozostałe wieści niezbyt dobre...
Ech,Królu,Królu...A już tak pięknie było...

Posted

Mikuś czuje się 'tak sobie' - bywało lepiej...
Biegunka jeszcze jest - już taka troszkę związana, ale jest.
I te łapeczki... Widać,że ból dokucza... Chodzi lepiej niż kilka dni temu,ale nie tak jak wcześniej... :roll:
Tak bardzo bym chciała,żeby zaczął chodzić jak wcześniej...
Tak mi się wydaje,że jakby nie jadł tych tabletek to wogóle by już nie chodził... Ale starajmy się być dobrej myśli... Mikuś chyba takiej właśnie jest. Bo widzę,że walczy z przeciwnościami ze wszystkich sił.
I tak trzymać - ON niech walczy, a ja Mu będę w tym dopomagać! ;)

Jak znajdziecie ciotki troszkę czasu to zapraszam... Mam nowy nabytek...
Nic tylko się :grab:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/pszczyna-4-tygodniowy-szczeniaczek-przemoczony-w-kartonie-dt-na-juz-potrzebne-140337/#post12489880

Posted

[quote name='Klaudus__']Mikuś czuje się 'tak sobie' - bywało lepiej...
Biegunka jeszcze jest - już taka troszkę związana, ale jest.
I te łapeczki... Widać,że ból dokucza... Chodzi lepiej niż kilka dni temu,ale nie tak jak wcześniej... :roll:
Tak bardzo bym chciała,żeby zaczął chodzić jak wcześniej...
Tak mi się wydaje,że jakby nie jadł tych tabletek to wogóle by już nie chodził... Ale starajmy się być dobrej myśli... Mikuś chyba takiej właśnie jest. Bo widzę,że walczy z przeciwnościami ze wszystkich sił.
I tak trzymać - ON niech walczy, a ja Mu będę w tym dopomagać! ;)

Jak znajdziecie ciotki troszkę czasu to zapraszam... Mam nowy nabytek...
Nic tylko się :grab:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/pszczyna-4-tygodniowy-szczeniaczek-przemoczony-w-kartonie-dt-na-juz-potrzebne-140337/#post12489880

Pod podanym linkiem Klauduś ptwiera mi sie coś dziwnego...w zasadzie to nic sie nie otwiera:razz::razz:

Posted

W nocy była pierwsza normalna kooopa :Cool!:
Wreszcie...
Ogólnie to nasz Ikuś nie czuje się źle... Tylko te łapeczki... Ale już chętnie spaceruje, więc chyba lepiej się już czuje.
A oto Iki w całej okazałości :evil_lol:

No i jeszcze zdjęcie rozwodowe... :mad:

Posted

Bubu!
Na deszcze to właśnie narzekają jego łapki:-( Mój Krystuś-kaleka,też teraz mniej ruchliwy,wcale mu się wstawać na spacer nie chce- zwłaszcza,że odpocząć nie ma jak,bo wszędzie mokro i gdzie tu się położyć?:evil_lol:

Posted

Epe moja droga... Mikuś to bardzo bardzo zadowolony z deszczu! Są smakowite kałuże! Poza tym można spacerować i spacerować. Miki wychodzi chyba z zasady,że z deszczu moża urosnąć :evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudus__']Epe moja droga... Mikuś to bardzo bardzo zadowolony z deszczu! Są smakowite kałuże! Poza tym można spacerować i spacerować. Miki wychodzi chyba z zasady,że z deszczu moża urosnąć :evil_lol:
Moje sunie jak widza deszcz to nawet nosa z domu nie chcę wysunąć:mad::mad:JA stoję, moknę, wołam a one dooopeczki w tył i na górę uciekają...Mikuś wie co dobre- piękny i mądry pieseczek:loveu::loveu: