Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudus,nawet nie próbuję sobie wyobrazić Twojego strachu...Pewnie boisz się 100000000000000000000000000000000000000000000 razy bardziej niż my wszyscy...
A ja nie mam jak pomóc...:oops:
Jedynie trzymam kciuki...

Posted

Klaudus!
Ja od dawna stosuję z powodzeniem taką metodę /mimo strachu/- wizualizacja;)
Przynosiło dobre efekty np.na egzaminach!Mimo dużych braków w wiedzy:evil_lol:
Wyobrażaj sobie Mikusia wybudzonego i jak się nim zajmujesz:lol:

Posted

nie ma co deliberować. narośl będzie rosła i w końcu król nie będzie mógł jeść i oddychać. trzeba ciąć i trzymać kciuki, względnie modlić się.

Klaudus, wycałuj ode mnie króla. koniecznie!!!!!!

Posted

KLauduś...czy to juz jutro..prawie..dziś????:-(:-(:-(Jesooo..napisz nam wszystko...o której...co i jak.....bo ja czekalam do tej pory- myslalam, ze napiszesz cos, ale juz nie wytrzymalam....plisssssssssss.....napisz słowko choć....bo mnie skręci w rulon....:-(:-(

Posted

Cioteczki.
Rano już zapewne nic nie napiszę,bo nerwy będą mnie zżerać...
Ale tu macie zdjęcia Ikusia [ciemne, bo z wieczora...]

MY! :loveu:

a kuku :eviltong: [ jak stąd wyjść :???: :evil_lol:]

Posted

Jezu.....teraz to już w ogóle mam w brzuchu ogólny rajwach...nawet nie wiem co napisać...:-(:-(MArtwie się bardzo..ale wierze, że będzie dobrze- będzie lepiej:roll::roll::roll:

Posted

Właśnie weszłam do domu.
Mikuś po zabiegu był dopiero o 15:45. Byliśmy już o 12:45 więc szybciej nieco wszystko się zaczęło.
Długo nie szło Mikusiowi znaleźć żyły... Sporo czasu na tym straciliśmy.
Ale jest już PO i wszystko gra...
Przynajmniej narazie. Niestety nie tryskam optymizmem, ponieważ Pani doktor powiedziała,że to najprawdopodobniej 'czerniak' co nie rokuje zbyt dobrze... :shake:
Jednak kamień z serca już mi spadł... Że zabieg minął bez komplikacji...
Teraz Mikuś jeszcze troszkę 'pitomy' śpi przykryty kocykiem...
Oby to nie był czerniak...

Posted

Klaudus!
Cieszmy się tym co dzień niesie! Ulżyło mi wielce,a diagnozy p.doktor nie biorę narazie pod uwagę. Ja wierzę,że się myli!
Gdzieś był wątek suni,która też wg weta miała mieć czerniaka;)

Posted

:loveu::loveu::loveu:...................ufffffffffffffffff.....:lol::lol::lol:i tak sie ciesze bardzo...., ze juz po wszystkim:roll::roll::roll:Dzieki Klaudus za wszystko...wklej nam fotke Mikusia plisssssssssssss...pocaluje choc monitor:loveu:......no i pisz nam cały czas jak dziadzio sie ma.....:loveu::loveu: