sleepingbyday Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ech, jak nie urok, to biegunka. tak to już w tym wieku jest, niestety. na szczęście miki ma wszystko, co mógłby potzrebowac na starość. może nie :razz:? Quote
Wet-siostra Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Król lubi deszcz..Niesamowite...Moje "księżniczki" w brzydką pogodę wystawiają nosy na dwór,prychają jak kotki i wracają do środka z miną mówiącą:sama sobie wyjdź... Jedynie Liko nie zważa na pogodę.. Mikuś to naprawdę Pies-Ideał...:loveu: Quote
zerduszko Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 sleepingbyday napisał(a):ech, jak nie urok, to biegunka. tak to już w tym wieku jest, niestety. na szczęście miki ma wszystko, co mógłby potzrebowac na starość. może nie :razz:? Wszystko, nawet kobitki co rusz to inne :razz: Żyje sobie jak HH :lol: Quote
Klaudus__ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 U nas od wczoraj burzowa masakra... Dopiero teraz udało mi się załączyć internet... Mikuś rano zjadł tableteczki, pospacerował i teraz śpi. Niedługo zapewne się obudzi. Mikuś calutką nockę spał spokojniutko. A biedna Sarusia tak strasznie się bała... Burza była straszliwa, a u mnie większość boi się burzy... Sara szalał, reszta piszczała - kot miauczał :flaming:I kogo tu ratować? :eviltong: Jedynie Mikuś leżał rozłożony w łóżeczku jak Lord i smolił całe wyładowania atomosferyczne :evil_lol: Łapeczki tylne bolą, ale Mikuś ładnie spaceruje. I jeszcze ta cięzka pogoda... Masakra... Quote
epe Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Pewnie Mikuś myślał sobie: "ale jesteście wszyscy niemądrzy! Przecież Klaudus jest z nami- czego matoły się boicie? Ona nas od wszystkiego obroni,to lepiej sobie pospać,a nie histeryzować"!:evil_lol: Quote
peate Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Klaudia trzeba było włączyć muzyczkę na cały regulator, zebrać całe towarzystwo i pod kołdrę do łóżka :cool3: no albo powkładać każdemu z osobna korki do uszu :evil_lol: Quote
Mija Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Gdy jeszcze mój 18-letni staruszek żył,to jemu też nic nie przeszkadzało.Mogły nawet traktory z nieba lecieć a on nic sobie z tego nie robił.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Nasz Król jest mądry! Po co się bać,skoro jest Klaudus?:loveu: Ma rację!:loveu: Quote
Klaudus__ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Tak tak Ciotki... Tylko,że Miki nie słyszy i dlatego miał całą burzę w nosie :evil_lol: Dzisiaj! Quote
Wet-siostra Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Nasz Król jest tak dostojny!!!:loveu: Jak wdzięcznie wyciąga Swoją łapkę...:loveu: Mam wrażenie,że znów troszkę przytył...:cool3: Quote
Klaudus__ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Wet-siostra']Mam wrażenie,że znów troszkę przytył... Ahhhhh to tylko wrażenie :diabloti: Quote
Wet-siostra Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Klaudus__']Ahhhhh to tylko wrażenie :diabloti: Czyżby????:cool3::cool3::cool3: Quote
zerduszko Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Mi się kluchy zawsze podobały :loveu: Ale bez przesadyzmu ;) Quote
magda222 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Klaudus,a można by kiedyś odwiedzić Mikusia? Nie zajmę dużo czasu... Jeżdżę często do Pszczynie na rowerze. Quote
Wet-siostra Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Królowi daleko do kluchy...:p Należy Mu się dobre papu...Po tym,co przeszedł...:oops: Mikusiu,zdrówka i miłego dnia!:loveu: Quote
Wet-siostra Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Witam Króla! U nas dziś ładna pogoda,ale za to duszno i nie ma czym oddychać... Jak zdrówko Waszej Psiej Mości??? Quote
Klaudus__ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [I]Magda jasne,że można Ikusia odwiedzić! :loveu: Tylko bardzo bym prosiła dać wcześniej znać ;) Żebym była w domu - to wypijemy dobrą kawkę ;) Ikuś się zapewne tak uśmiechnie: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/149/2923fedf05db152dmed.jpg[/IMG][/URL] Albo tak :lol: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/153/10d04d24ae62f66fmed.jpg[/IMG][/URL][/I] Quote
Wet-siostra Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ja też chcę do Króla!!! :placz::placz::placz: Quote
Klaudus__ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Wet-siostra']Ja też chcę do Króla!!! :placz::placz::placz:[/quote] [I]To przyjedź :evil_lol: Sbd i chwała :modla: Chociaż nie całkiem - bo u nas powodzie... Ale z Mikusiem jak najbardziej! Tylko ciiiiii! Żeby nie zapeszyć...[/I] Quote
sleepingbyday Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 cześć pracy! i proszę, weekend minął bez żadnego alarmu :diabloti: Quote
Wet-siostra Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Klaudus__'][I]To przyjedź [/I][/quote] Ba! Żeby to było bliżej...:roll: Już dawno bym u Was była...:loveu: Mieszkacie na Końcu Świata...:cool1: Quote
Wet-siostra Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Witam Króla w upalny dzień!:loveu: Jaśnie Psie,poszukaj sobie dziś cienia...Ale NIE PIJ wody z kałuży... Quote
Klaudus__ Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Mikuś dzisiaj obudził się w bardzo dobrym nastroju :loveu: Już od samego rana spaceruje zadowolony! Lubie Go takiego... Skarbek :loveu: Quote
Recommended Posts