gonia66 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No nie...:cool3:Co trochę lepiej to znów..???To pewnie przez tą zmianę tabletek...może gorsze są???Jutro mam nadzieję, sie okże wszystko...Ty to się klaudus nachodzis z tymi swoimi "dzieciakami" do weta...eh... Quote
Wet-siostra Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Może to rzeczywiście tylko"gorszy dzień"...Nie wiem,jak u Was,ale u nas taka beznadziejna pogoda,że nie trudno o gorsze samopoczucie... Ale rzeczywiście lepiej iść do weterynarza...Staruszek to staruszek... Ech,psiaku,trzymaj się............. Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Jak zaglądacie do Mikusia to zerknijcie i do Niej... http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucona-z-samochodu-roczna-lolcia-ma-tydzien-czasu-slask-130153/#post11671877 Jak znajdziecie chwilkę oczywiście... Quote
sleepingbyday Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 dywan, dywan, przeca widzę :evil_lol:. jakie on miał nogi!!! szok z tą watą. być może wyczesanie całego księcia spowoduje, że będzie mu o wiele lżej chodzić- -no bo patrzcie, 4 kilo z nóg a i z grzebietu tez pewnie sporo zejdzie - ile to kg mniej do noszenia! wiecie co, jak powiedziała wetka - raz bedzie lepiej,a raz gorzej. ważne, że serducho ok i że wygoniłas płyn z płuc, klaudus. i jak zainteresowany światem, zadowolony - to dla niego i dla nas duży sukces. a ja trzymam kciuki, żeby ten brak apetytu był zwykłym.. brakiem apetytu.. Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Jutro pojadę i zapytam czy to nie ta zmniejszona dawka leków... Teraz położył się spać. Pośpi godzinkę i znowu wstanie. Troszkę dzisiaj jedzonka skosztował. Tabletki też pozjadał ładnie w pasztecie... Pospacerował po polku i tak naszemu dziadziowi dzionek zleciał... Może jutro będzie lepiej... Quote
gonia66 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Bedzie lepiej..musi być....i proszę o mizianka dla Mikulicha naszego słodkiego:loveu: Quote
Wet-siostra Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Musi byc lepiej,prawda,Mikuś???:loveu: Swoją drogą,ja też widzę na zdjęciu dywanik...:cool3: Czyżby grupowe zwidy???:razz: Quote
Klaudus__ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Mikusiowi zwiększono dawkę tabletek do takiej jaką dostawał wcześniej. Może będzie się lepiej czuł. Teraz jeszcze śpi :crazyeye: to bardzo dziwne w wykonaniu Mikiego,żeby do tej pory spał i spał. W sumie zmęczony - teraz więcej spaceruje po polku. Pani doktor bała się,że po zmniejszeniu dawki leku zacznie kaszleć jeszcze więcej. Nie zaczął kaszleć,ale jak już pisałam wcześniej stał się osowiały... Może teraz będzie lepiej. Śpi przykryty dywanem :evil_lol: - tfu! Kocykiem :evil_lol: Ciepło w dupsko chłopakowi to nyna :loveu: Od czwartku zapowiadają ochłodzenie i opady śniegu... Pewnie znowu wszystkie staruszki będą się gorzej czuły... Tylko,że Miki może się gorzej czuć... Ma dach nad głową, miskę z jedzeniem i łóżeczko [nie zapominamy,że łóże to prezent od Cioci Kasi :Rose: ] A inne... :roll: Aż serce sciska... Quote
togaa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Miki - rezydent..... Może sie starzeć do woli.....!!!! Quote
gonia66 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 a JAK MINĄŁ DZIEŃ mIKUSIA???Widac jakąs zmianę czy poprawę samopoczucia pieseczka???:cool1: Quote
magda222 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Odnowione wyróznione allegro Mikusia: Pobili mnie i przygnietli głazem...szukam domu... (541501368) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Klaudus__ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Magda dziękujemy serdecznnie za allegro! :loveu: Dzisiaj Miki dostał prezent! Od Cioci Kasi oczywiście ! :crazyeye: Ale jaki! Ha! Same zobaczcie ! I jak zapakowany... :loveu: Quote
gonia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jestem pod wrazeniem naprawdę...:loveu:DZiękujemy Kasiu za taki sliczny kocyk..:lol::lol::lol:Klauduś, a jak dziś i wczoraj Mikuś??? Quote
mutka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Witajcie!! Jestem tu nowa ale łączy mnie z Wami wielka miłość do zwierzaków.Jakis czas temu na allegro zauważylam sprzedaz cegiełkową dla Mikiego, powiem szczerze że psina od razu skradła moje serce. Ale ty jest moje pytanie , czy mozna zaufac tej akcji bo nie widze wielkiego zainteresowania , wrecz jest mizerne.Przeglądałam nawet przed chwilką i nie ma paruszenia. Moze nie jest wazna wielkosc ale ilosc;) Powiem szczerze ze mną wstrząsnelo to ze ktos wogole jest zdolny do takiej podłości zeby wykorzystywac i zwierzaki a i ludzi ktorym ich los nie jest obcy , ktorzy kupuja cegiełki. Czy wiecie coś o tej akcji ?? Dzieki śliczne za odpowiedzi Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Mutka, podeślij mi PW z linkiem do tej aukcji, a powiem Ci, czy jest wiarygodna. W sumie, jeśli jest podany poniższy numer konta do wpłat, to aukcja z pewnością jest fair. Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie ul. Jagiełły 5 m. 19 14 - 100 Ostróda konto do wpłat w Polsce: VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 konto do wpłat z zagranicy SWIFT: BIG BPLPW PL 50 1160 2202 0000 0000 8747 3146 !! Tytuł przelewu musi wyglądać tak - inaczej wpłata nie dotrze do Mikiego !! " Od (Twój nick na allegro) dla bielskie czworonogi " np. " od koalino dla bielskie czworonogi " Klaudus, prezencior jest bomba! :loveu: Ah ta cioteczka, taka dobra dla Mikiego :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_bubu_ Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='mutka']Witajcie!! Jestem tu nowa ale łączy mnie z Wami wielka miłość do zwierzaków.Jakis czas temu na allegro zauważylam sprzedaz cegiełkową dla Mikiego, powiem szczerze że psina od razu skradła moje serce. Ale ty jest moje pytanie , czy mozna zaufac tej akcji bo nie widze wielkiego zainteresowania , wrecz jest mizerne.Przeglądałam nawet przed chwilką i nie ma paruszenia. Moze nie jest wazna wielkosc ale ilosc;) Powiem szczerze ze mną wstrząsnelo to ze ktos wogole jest zdolny do takiej podłości zeby wykorzystywac i zwierzaki a i ludzi ktorym ich los nie jest obcy , ktorzy kupuja cegiełki. Czy wiecie coś o tej akcji ?? Dzieki śliczne za odpowiedzi to jak najbardziej aukcja dla Mikiego. Mozna śmiało kupwać cegiełki :) Niestety zainteresowanie marne bo Justyna która je zaczęła teraz wystawiać , ma nowe konto allegro bez żadnych komentarzy a to na pewno ludzi odstrasza. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ah to o moją mizerną aukcję chodzi :evil_lol: Nie no, myślę, że jestem wiarygodna :cool3: Tak to niestety jest na początku, pewnie dużo osób też ma wątpliwości, widząc "zerowego" Allegrowicza :-( Quote
peate Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 jeśli chodzi o np. tą aukcję Miki przywalony głazem - CHARYTATYWNA (537938620) - Aukcje internetowe Allegro to nie ma obaw jest prawdziwa i uzbierane pieniążki idą na Mikusia :loveu: Quote
mutka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dzieki śliczne za odzew!! Do pinczerka_ i_Gizmo- są tam zawarte dokładnie te dane. Też dokładnie tak mysle ze ten brak pozytywnych komentarzy sprawia ze ludzie raczej są sceptyczni. Szkoda , bo psiak jest uroczy. Mnie własnie tez to zniecheciło, ale juz jestem spokojna:multi: Kocyk super, a kolor.... miodzio , czerwień teraz w modzie:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 no, w końcu jakis kocyk, a nie dywan :diabloti: Quote
togaa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ah to o moją mizerną aukcję chodzi :evil_lol: Nie no, myślę, że jestem wiarygodna :cool3: Tak to niestety jest na początku, pewnie dużo osób też ma wątpliwości, widząc "zerowego" Allegrowicza :-( Justynko.. - Ty i wątpliwości czy "wiarygodna"...????????? Bardziej rzetelnej osoby, to na Allegoro ze świecą szukać..!!!!! Przekonają sie..czasu trzeba... Quote
Klaudus__ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Sleepingbyday :mad: Ja Ci dywan dam :-x A ten kocyk to faktycznie... mmmm... Jaki delikatny... Ta Ciocia Kasia to Mikusia bardzo bardzo kochać musi... A samopoczucie Mikiego chyba ciut lepiej po zwiększeniu dawki lekarstwa... Teraz ogólnie pogoda nie sprzyja... Więc ciężko powiedzieć,że tabletki pomagają... Quote
agaga21 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 właśnie czytam sobie wątek mikiego(bo dawno mnie tu nie było:oops:) i tak wpadłam na pewien pomysł dotyczący siusiania na posłanko. nie wiem jak działają te podkłady-podejrzewam że tylko nie dopuszczają do przemoczenia ale nie wchłaniają moczu, więc może można by rozkładać mikiemu na posłanku pampersy na płasko rozłożone(najlepiej takie dla dorosłych bo są większe)wchłaniają wilgoć i nie trzeba by mu było zmieniać w nocy podkładów a klauduś by się mogła wyspać spokojnie, nie martwiąc się że mikiemu mokro....nie wiem na ile by się to sporawdziło ale może warto spróbować? Quote
Klaudus__ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Agaga te podkłady wchłaniają mocz. Tylko Miki w trakcie nocy potrafi taki podkład przesiurać i 4 razy [ wiadomo,że nie do tego stopnia,że łóżeczko Mu pływa,ale porządnie...] A wstawać i tak wstaję,bo łobuza w nocy suszy [ i jedzenie w nocy ma znacznie lepszy smak :evil_lol: ] a Miki nie ma w nawyku wchodzenia do łoża tylko na ziemi się kładzie... A ja nie chce,żeby te stare kościska na podłodze leżały... Łobuz z Niego straszny :loveu: Quote
gonia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Aj...Klauduś..ja już nic nie napiszę...zywcem do Nieba pójdziesz kobieto..razem z tym swoim TZem oczywiście, bo co byś bez Niego tam robila???:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts