gonia66 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Kurcze..Klaudus..wiesz co??Normalnie widac, ze jest wyczesany..jakos tak chlopina odmlodnial...i taki wzrok zrobil sie jakby bardziej zawadiacki...nie chce zapeszac ale cos mi sie zdaje ze nam facet normalnie zdrowieje...:lol::lol::lol: Quote
Klaudus__ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='peate']no ja nie miałabym serca jej wyrzucić :loveu: Tylko,że Ona ma tapczanik swój! Ma lepiej niż Mikuś! [dodam,że Miki też by miał,ale nie jest nauczony... Poza tym spadłby jakby się wiercił. Ale Ona uważa,że Mik ma takie super fajne łoże królewskie,a Ona poszkodowana :evil_lol: Będę musiała Jej takie łoże kupić - ciekawe czy będzie w nim spać :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 A tam, ja wierzę, że MIkuś jest wyrozumiały - w końcu tyle razy mówiłaś, że woli spać na podłodze :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Klaudus__']Ciocia Kasia przysłała dwa... Ale to w którym Mikuś śpi jest zawsze lepsze... Zrozumcie... heheh :eviltong: wiadomo, cudzesy sa najlepsze. a miki to cholera lowelas pierwszej klasy :eviltong: Quote
togaa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 A jaki ma być, jak mu sie baby same do łóżka pchają.....:evil_lol:???? Quote
Mija Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Togaa,bój się Boga,to nie ten wątek.........:smhair2::no-no-no::razz: Quote
Klaudus__ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Togaa święte słowa :evil_lol: Za dwa dni jedziemy się pobadać i dowiemy się jak tam zdrówko łobuza wygląda :razz: Jak Pani doktor przepisywała Mikiemu tabletki to powiedziała,że będzie znacznie więcej spał. Przeraziłam się troszkę,bo od kiedy tabletki bierze cały dzień i pół nocy drepta :-o Mówię 'oł noł' cosik tu nie gra... Prędko więc poleciałam Pani doktor naskarżyć,że Miki spać więcej nie chce :evil_lol: A Ona zdziwiona patrzy na mnie. Mówię "ale miał więcej spać itd... itp..." A Ona,że staruszki przeważnie tak reagują,ale fakt,że nie jest ospały jak najbardziej pozytywnie świadczy :cool3: Oby w czwartek Pani doktor powiedziała,że staruch lepiej się czuje :loveu: aaaa i jeszcze jedno! Mam fotkę z dzisiejszego czesanka... A raczej co z Mikiego wyszło :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 togaa napisał(a):A jaki ma być, jak mu sie baby same do łóżka pchają.....:evil_lol:???? fakt, ja goopia...:oops: Mija napisał(a):Togaa,bój się Boga,to nie ten wątek.........:smhair2::no-no-no::razz: hehe, właśnie, że ten :loveu: klaudus, to super wieści! a wetka ma cie za wariatke, jak amen w pacierzu :evil_lol:. jeszcze jak jej powiesz, ze fotografujesz kłęby waty po mikim, a w dodatku pół polski czeka na te fotki, to normalnie cafnie się za biurko poprosi cię, zebys zmieniła weta :diabloti: Quote
peate Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 sleepingbyday napisał(a): klaudus, to super wieści! a wetka ma cie za wariatke, jak amen w pacierzu :evil_lol:. jeszcze jak jej powiesz, ze fotografujesz kłęby waty po mikim, a w dodatku pół polski czeka na te fotki, to normalnie cafnie się za biurko poprosi cię, zebys zmieniła weta :diabloti: no, masz to jak w banku :evil_lol: na 100% skieruje Cię do "innego" lekarza ;) Quote
Klaudus__ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 klaudus, to super wieści! a wetka ma cie za wariatke, jak amen w pacierzu :evil_lol:. jeszcze jak jej powiesz, ze fotografujesz kłęby waty po mikim, a w dodatku pół polski czeka na te fotki, to normalnie cafnie się za biurko poprosi cię, zebys zmieniła weta :diabloti: To mi humor poprawiłaś :loveu: Ale to prawda :evil_lol: Za psychiczną już mnie ma - jak wiecznie z innym psem przyjeżdzam - traci się powoli :evil_lol::diabloti: Ale coma zrobić? Psychopatkę w potrzebie zostawi?? :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jak to co? powinna wziąć kilka tymczasów. wtedy wszystko stanie sie jasne i normalne :razz: Quote
gonia66 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 No dobra dobra..ale te poł Polski dalej czeka na fotki "czuprynki" mikusia i co???Nie ma czy mi się nie wyświetlają>>:razz: Ale się cieszę, że humorek na watek wraca..Mikuś...Kochany Pieseczku...ależ Ty nam dajesz przeżywać emocje-wszystki z możliwych...eh...jak bym Cie tu miala to bym Cie normalnie zaściskała...aż mi się piąsteczki zaciskają na myśl o Twoim mizianku....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudus__ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 A oto drugie posłanko od Cioci Kasi :loveu: A tego Pana znacie? :razz: Quote
gonia66 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ja bardzo przepraszam...ale kto śmie w ogole przerywać sen temu Misiowi???Hmmm....a może On śpi z otwartymi oczkami????:crazyeye: A tak w ogole....kochany...kochany...kochany..Mikuliński:loveu::loveu::loveu: To gdzie foteczki tych wyczesanych kudełków ja sie pytam:razz: Quote
Klaudus__ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Przerywa sen?? :crazyeye: Co za bzdury? :evil_lol: Od czasu jak tabletki dostaje to mam z Nim wyćwike :eviltong: Wogóle nie śpi! :evil_lol: A ja przy Nim! Przed momentem byłam Go skontrolować... - dalej wali kilometry po garażu...:mad: Quote
gonia66 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Nie..no ale Klaudus Ty serio piszesz z tym spaniem??Wcale nie śpi???nic a nic???:crazyeye: No ale w takim razie co robi??Chodzi po garażu w te i wewte???:razz:A jak sika..tzn gdzie??W takim razie jak Ci sie udało ułożyć chłopaka do zdjęć??TAki pozer i aktor z Niego????:crazyeye: Quote
Klaudus__ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Goniu nie,że tak całkiem nie śpi :lol: Ale śpi znacznie mniej niż wcześniej! Teraz to praktycznie śpi 2-3 godziny w dzień [gdzie wcześniej łącznie spał około 6 godzin] A do zdjęcia to kładłam już diabła spać,ale pospał dwie godzinki i hodu. Pytasz co robi jak nie śpi? :evil_lol: Obchód po garażu robi :evil_lol: Na polko nie wychodził wogóle. Ostatnio Go puściłam, bo był +7 i fajnie słoneczko świeciło,ale już wczoraj deszcz,deszcz i deszcz! Ichłopak znowu bez wychodzenia... A swoje potrzeby załatwia niestety w garażu [albo na podkład chłonny - co się w nocy bardzo często zdaża [zmieniam podkłady przy dobrych wiatrach 4 razy :cool1:] Za chwilkę jedziemy do Wetki - zobaczymy czy cosik tam lepiej z tym cwaniaczkiem :razz: Quote
sleepingbyday Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Klaudus__ napisał(a):A oto drugie posłanko od Cioci Kasi :loveu: A tego Pana znacie? :razz: :smhair2: ratunku, zabieramy klaudusowi mikiego!!!!!! na już, na wczoraj!!!! popatrzcie na to zdjęcie - tu sie az prosi tytuł: "staruszek przygnieciony dywanem :-x!!! pomóżcie ogłaszać!" :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Klaudus, czekamy na wieści od weta. pozdrów ja od nas zresztą :-) Quote
Klaudus__ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja Ci dam dywanem! :x To kocyk od Cioci Dorotki z Przystani Ocalenie :evil_lol: heheh My już po wizycie u Weta. Miki ma znacznie lepiej słyszalne serduszko [ uff ] Jego stan zdrowia uległ znacznemu polepszeniu. Co oznacza,że miał zarówno liczne obrzęki jak i płyn w płucach [prezent z przeszłości - nie leczone choróbska itd... itp...] Tabletki będzie dostawał już zawsze... Pani Wet sama się zdziwiła poprawą. Jednak powiedziała,że muszę się liczyć z faktem,że będą też gorsze dni... Kupiłam Mikusiowi tabletki 'ArthroFos' są to ziołowe tabletki na polepszenie stanu stawów,działają bardzo powoli,ale nie usówają tylko bólu,ale zdecydowanie leczą stawy poprawiając komfort chodzenia. Nie obciążają przy tym wątroby. Chciałam je już wcześniej zakupić,ale Pani Doktor powiedziała,żeby poczekać. Teraz powiedziała,że zdecydowanie "już wolno". Jego chodzenie nie poprawi się z dnia na dzień - efekt widać dopiero po 2-3 tygodniach. Podobno warto - zobaczymy :razz: Jednak na siuranie nic nie da się już poradzić. Leń siura pod siebie i już - dostawał tabletki na pęcherz,ale nic nie dały. Teraz śpi 'pod dywanem' :evil_lol: Zmęczył się chłopak tą wizytą. A tutaj macie kudły z jednej prawej łapinki [TYLKO] wyczesane na spaniu :lol: aaaaa !! I jeszcze jedno... Po tym wyczesaniu schudł równiutki 1 kg :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gonia66 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Klaudus__ napisał(a): A tutaj macie kudły z jednej prawej łapinki [TYLKO] wyczesane na spaniu :lol: aaaaa !! I jeszcze jedno... Po tym wyczesaniu schudł równiutki 1 kg :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: z jednej łapeczki??:crazyeye::crazyeye:Szok!!!!No ale dobrze, ze chlopakowi ulżyło...teraz jak go tak calkiem wyczeszesz pewnie duzo lepiej sie poczuje..gdzież takie futro nisic w dzień i w noc...:lol: A co do wizyty u wetki...hmmmmm..ciiiiiiiii...(:multi::multi::multi:)...... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 O kurcze, trochę się nazbierało w MIkusiu tych kudełek :evil_lol: Quote
Mija Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Teraz będzie kulał na jedną nogę :evil_lol:Wyczesz szybko drugą,żeby ciężar rozłożył się na dwie nogi jednakowo:kciuki: Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mikuś coś znowu bez apetytu... Niewiele je... Zrobił się bardziej apatyczny... Może to zmiana dawkowania tabletek...? Nie wiem - jutropojedziemy do Weta to się dowiemy czy to może być przyczyną... Zaczął więcej spać, mniej jeść i jakoś wogóle smutniejszy jest... Wsówa już te ziołowe tabletki na stawy. Ciekawe czy Mu pomogą. Pani doktor powiedziała,że jak najbardziej tak. Teraz Mikuś chodzi więcej po polku - jest całkiem przyjemnie i nawet słoneczko czasami widać. Miejmy nadzieję,że to tylko takie chwilowe osłabienie... Przecież My ludzie też się męczymy takimi ciągłymi zmianami pogody, a co dopiero taki psi dziadzio... Quote
Recommended Posts