gonia66 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 OOOOOO....jak widzę jak tylko dogo doszlo troche do siebie, to zaczął się "zmasowany atak" Panstwa Mikusiowych:lol::lol::lol:Witamy więc TZa Klaudus, bo to miłe czytać relacje z jednego domku od obojga "Pańciów":lol::lol: Ja się juz tak stęskniłam za czasami na tym watku, kiedy było śmiesznie i zaczepnie...kiedy kazdego dnia czytało sie dobre albo i lepsze wieści i Milkulińskim...eh...:cool3: Wymeczy on bardzo tych Naszych "Klaudusiów"...ale miejmy nadzieje, że nie na marne te Ich starania i zabiegania..no a bazarek jak najbardziej by sie przydał... Tak bym chciala, zeby antybiotyk poskutkował a Mikuś wrócił do radości życia sorzed kilkunastu dni...no już...no musi być lepiej...ślemy wszystkie ciepłe myśli wierząc, że każdy dzień przyniesie poprawę..i radość:lol::lol: Quote
magda222 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Mikuliński,zdrowiej nam chopie!!! ;) Quote
Michal__ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Mikus i Klaudus juz smacznie spia wiec niech regeneruja sily na kolejny dzien :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Michal__ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 gonia66 napisał(a):Taaaaaaaaa...Klauduś śpi o tej porze...jasne jasne....:-oCo Jej Michał zrobiłeś????GAdaj tu szybko:eviltong: Ja nic, jak bym mogl :p tylkoJa obecnie mam dostep do mobilnego internetu a to jestkatastrofa ;) z normalnego kozystam jak mam okazje i Dogo dziala :eviltong: A teraz Aniolki slodko spia :p Wiec niech odpoczywaja Skarbki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudus__ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 A oto Nasz Dziadzio Rozrabiaka :loveu: Quote
gonia66 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Michal__ napisał(a):Mikus i Klaudus juz smacznie spia wiec niech regeneruja sily na kolejny dzien :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Taaaaaaaaa...Klauduś śpi o tej porze...jasne jasne....:-oCo Jej Michał zrobiłeś????GAdaj tu szybko:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Klaudus__']A oto Nasz Dziadzio Rozrabiaka :loveu: czy mozna nie zmięknąć na ten widok :cool3:? nie da się... normalnie odpłynęłam. skubany wie, jak używac uroku! oby mu sie udało te ropnie i przetoki zwalczyć.. pozdrowienia poniedziałkowe :loveu: Quote
Klaudus__ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Taaa na Mikiego widok to przeważnie się mieknie... Cwaniaczek takie miny robi, że nie sposób obok Niego obojętnie przejść! A te zdjęcia pstrykłam Mu wczoraj jak od Piwka wróciłam. Tak na szybko pstrykłam Łobuzowi :cool3: Coraz mniej zaczyna podobać Mu się mycie zębów... Protestuje... No, ale jak trzeba to trzeba. Jak byliśmy w Bielsku na zdjęciu szczęki to Miki był z Dropsikiemna spacerku :cool3: Tylko oczywiście aparatu przy sobie nie mieliśmy, Michał zapomniał telefonu, a moim trupem nie ani nie robiłam, bo zamiast Mikiego i Dropsa byłyby dwa placki :eviltong: I z Baryłką też był na polku :razz: Aaaa i zaczyna podejrzewać, że Mikuś ma chorobę lokomocyjną... Za każdym razem w aucie wymiotuje... Quote
agaibodzio Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 no Mikusiu chyba śnieg Ci się podoba?!cudowny Dziadunio:loveu:. Quote
gonia66 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Co tam dzis u Naszego Księciunia i Jego rodzinki???:lol: Quote
*zaba* Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Caly czas trzymam kciuki za pieknota!! Quote
togaa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Klauduskom pewnie w głowie ciągle Dropsik siedzi....:???: Quote
Klaudus__ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Mikuś wczoraj obudził się w dobrym humorku :cool3: Wstał i poszedł w stronę drzwi zamaszyście merdając do siebie ogonkiem :loveu: Jak tak robi to wiem,że to jest jeden z tych lepszych dni... :cool3: O dziwo zjadł grzecznie tabletki, zrobił obchód i nyny... Bo co będzie robił innego w taką pogodę fatalną jak nie spał :razz: Potem wstał późnym wieczorem na nocny obchód, zastrzyk, czyszczenie ząbków, porcję tabletek, kolejny obchód, no i wreszcie nyny... :loveu: Z dziąsełka nadal sączy się ropa... dzisiaj Michł przywiózł środek odkażający [jeden z najbardziej polecanych] dzisiaj pierwsze odkażanie tym środkiem... Pewnie nie spodoba Mu się to bardzo, ale co zrobić...? Przecież to dla Jego dobra... Zaba... Pięknie zrobione zdjęcie Mikusia... Podziwiam... Pięknie... :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy... Togaa... Tak... Dropsik mi siedzi cały czas w głowie... Quote
BUDRYSEK Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Moje Gadziorki pozdrawiają Mikiego :) ´´´´´´´´´´´´ ¶¶¶¶¶¶¶´ ´´´´´¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´ ´´´¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´ ´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´ ´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶´ ´´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶´ ´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´ ´´´´¶¶¶¶¶¶$$¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´ ´´¶¶¶¶$$$$$$$$¶¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ´¶¶¶$$$$$$$$$$$¶¶¶´´´¶¶¶¶¶¶´´ ´´¶¶¶$$$$$$$$$$$¶¶¶´´´´´´´´´´´ ´´´¶¶¶¶$$$$$$$$$¶¶¶´´¶¶¶¶¶¶¶¶´ ´´´´´¶¶¶¶$$$$$$$¶¶¶´´¶¶¶¶¶¶¶¶´ ´´´´´´´¶¶¶¶¶¶$$¶¶¶´´ ¶¶¶¶¶¶¶¶´ ´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶ Quote
gonia66 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='*zaba*']Caly czas trzymam kciuki za pieknota!! JA JUŻ DAWNO CIĘ KOCHAM MIKUSIU NASZ SŁODZIAKU...:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudus__ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Najważniejszy w całej wsi :eviltong::evil_lol::diabloti::loveu: Quote
Mija Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jest prześliczny, te oczy mówią wszystko !:-o:lol: Quote
togaa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ma chłopak to spojrzenie.... I niech mi ktoś powie że On nie ma twarzy... Normalna bużka, nie morducha....!!! Quote
Michal__ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Mikus byl dzis u Wet-a na kontroli dziaselek ;) Dziasla sa w owiele lepszym stanie niz byly wczesniej (choc niestety jeszcze widac sladowe ilosci ropy)... Nasz chlopczyk bardzo dzielnie zniosl sciaganie kamienia nazebnego... :lol: Teraz zabki ma w jak mlodzieniaszek :evil_lol: Ode mnie to tyle Cioteczki Kochane :loveu: Wiecej szczegolow opisze Kaludia bo ona zrobi to zdecydowanie lepiej ode mnie :eviltong: A ja ide teraz na spacerek po placu z Mikulinskim :cool3: I przy okazji popstrykac pare fotek ;):loveu: Quote
Michal__ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Oczywiscie ciezko uchwycic naszego Lobuziaka :eviltong: ..."Trzymam pion bo wiatr silny"... ..."Pozdrawiam Wszystkie Kochane, dbajace o mnie Cioteczki"... :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
magda222 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Odnowione wyróżnione allegro Mikiego: Pobili mnie i przygnietli głazem...szukam domu... (560928862) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts