agaga21 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Klaudus__']Agaga te podkłady wchłaniają mocz. Tylko Miki w trakcie nocy potrafi taki podkład przesiurać i 4 razy [ wiadomo,że nie do tego stopnia,że łóżeczko Mu pływa,ale porządnie...] A wstawać i tak wstaję,bo łobuza w nocy suszy [ i jedzenie w nocy ma znacznie lepszy smak :evil_lol: ] a Miki nie ma w nawyku wchodzenia do łoża tylko na ziemi się kładzie... A ja nie chce,żeby te stare kościska na podłodze leżały... Łobuz z Niego straszny :loveu: jak zwykle rozbrajasz swoim opisem dziadunia:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 cześć pracy. nie mam dziś natchnienia. cos mi się o dwyanach plącze po głowie, ale sie boję, bo tu cenzura :diabloti: Quote
spike051 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bubu, czekam na instrukcje dotyczące wystawiania aukcji na allegro i wysyłania cegiełek, mam już sporo komentarzy ;) i chciałabym wkleic jakis banerek tylko nie wiem jak :huh: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='spike051']Bubu, czekam na instrukcje dotyczące wystawiania aukcji na allegro i wysyłania cegiełek, mam już sporo komentarzy ;) i chciałabym wkleic jakis banerek tylko nie wiem jak :huh: Tutaj jest instrukcja, jak wklejać bannerki do podpisu ;) http://www.dogomania.pl/forum/11078184-post10.html Togaa, dziękuję :oops: Quote
spike051 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Bardzo dziękuję :multi: zaraz będę próbować Quote
gonia66 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Co tam u naszego Dziadziusia???JAk dziś samopoczucie??? Quote
Klaudus__ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Miki czuje się jakby faktycznie lepiej. Pani doktor powiedziała,że przy takiej dawce lekarstw jak narazie zostaniemy. Teraz spaceruje - chce żeby teraz się wymęczył i w nocy spał - ale to chyba nie możliwe :evil_lol: Po tych kilku ststematycznych czesaniach ma jakby lepsze futerko :razz: Jak Pani doktor od zęboli wyzdrowieje to pojedziemy pokazać dziąsełka. Może się chociaż ciut polepszyły... :roll: Jutro jedziemy też kupić podkłady - bo te co dostał od Bubu już wszystkie wysiurał [ 60 podkładów :-o ] no, ale to nasze chłopczysko już takie posikane jest - trudno - niech siura... Ważne,że jest :razz: Quote
Mija Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jak dobrze,że jesteś !!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
gonia66 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='mija']jak dobrze,że jesteś !!!:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: potwierdzam w 100% Quote
Agata,Sonia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Klaudus___ :loveu::calus::Rose::iloveyou: Quote
Klaudus__ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nasz Dziadzio jakiś taki ostatnio "wypluty" chodzi... Nie ma się co dziwić... Ta pogoda ma na każdego wpływ.A co dopiero na staruszki. Wczoraj dostał od Cioci Dorotki z Przystani Ocalenie... KUBRACZEK :loveu: Muszę tylko dokupić do kubraczka pampersidło na dooopsko Mikiego i po polku może śmigać do woli :evil_lol: Jak tylko ubierzemy kubraka to zaraz zrobimy foteczkę i pokażemy jak chłopak przystojny w czerwieni :evil_lol::diabloti: A teraz smacznie śpi... O tak... Quote
Mija Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :sleeping:Jaki słodki.......!!!!:sleep2::sleep2::sleep2::sleeping::sleeping::sleeping: Quote
gonia66 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 EH..TEN Mikus..za kazdym razem na innym poslanku lezy:lol:ta Jego Pancia to jest szalona kobietka:loveu::loveu:dzieki za foteczki cioteczko:loveu: Quote
magda222 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Miki ma znowu obserwatora na allegro. Odzywał się ktoś? Quote
sleepingbyday Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ech, ten nasz psi emeryt to ma slodkie życie - zasłużył bez dwóch zdań! Quote
gonia66 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='sleepingbyday']ech, ten nasz psi emeryt to ma slodkie życie - zasłużył bez dwóch zdań![/quote] OO..tak tak..a co dziś u naszego Misia slychac??? Quote
gonia66 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Mikuś!!Zadna z cioteczek tu nie zamawiała ani biegunki ani tym bardziej wymiotów:razz: Popraw się chłopie i to szybko, bo inaczej wyślemy do Ciebie delegację i sprawi Ci...hm.....no właśnie...ciekawe co Ci spawi jak Cię zobaczy..Ty to dobry cwaniak jestes..wiesz, że jak tylko Cie zobaczy ktokolwiek, to wszystko natychmiast Ci się upiecze...no dobra- wygrałeś..ale przestań się już wygłupiać..proszę...:loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudus__ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dzisiaj Mikuś cosik wymiotował. I biegunkę też miał... Ale bardzo prawdopodobne jest że to wszystko przez to,że znalazłgdzieś jakieś starocie zakopane przez któregoś z moich owadów... Teraz położył się spać. Zapewne za 2 godzinki już będzie w pełni wyspany... Dzisiaj Miki za dużo po polku nie pospacerował... Bo strasznie wiało... - taki paskudny zimny wiatr. Ake słyszałam w TV,że na chwilkę ma się ocieplić... Wieć wtedy będzie spacerował do woli :razz: Quote
starlet1 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Umieściłam zdjęcie i opis na naszym profilu na naszej klasie (Psykota), ale w podanym linku na allegro ukazuje się wpis, ze nie ma tej aukcji, bo jest przeniesiona do archiwum. Wpiszcie u nas jakiś nr konta albo podajcie właściwy link. Pozdrawiamy. Quote
Klaudus__ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Goniu... Możesz przyjeżdżać nawet teraz... Miki już w pełnej gotowości... Właśnie byłam zobaczyć czy dalej śpi... A On zdziwionyna mnie patrzy... :evil_lol: Quote
gonia66 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Klaudus__']Goniu... Możesz przyjeżdżać nawet teraz... Miki już w pełnej gotowości... Właśnie byłam zobaczyć czy dalej śpi... A On zdziwionyna mnie patrzy... :evil_lol: Eh..Klaudus..nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala...tylko ze to mogloby sie okazac niebezpieczne dla Mikusia i innych Twoich podopiecznych- zamizialabym normalnie:loveu::loveu::loveu:a Mikulinka w szczególności..już mi wyobraźnia pracuje w całej pełni:eviltong: Quote
Klaudus__ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dzisiaj w nocy Miki docenił moją kuchnię... :evil_lol: Miał dwie miseczki z jedzeniem... Jedną z gotowanym, a drugą z puszką... Zjadł gotowane co do kawałeczka... A puszka nawet nie ruszona... :evil_lol: Taka jestem dumna :cool1: O! :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='gonia66']Mikuś!!Zadna z cioteczek tu nie zamawiała ani biegunki ani tym bardziej wymiotów:razz: Popraw się chłopie i to szybko, bo inaczej wyślemy do Ciebie delegację i sprawi Ci...hm.....no właśnie...ciekawe co Ci spawi jak Cię zobaczy..Ty to dobry cwaniak jestes..wiesz, że jak tylko Cie zobaczy ktokolwiek, to wszystko natychmiast Ci się upiecze...no dobra- wygrałeś..ale przestań się już wygłupiać..proszę...:loveu::loveu::loveu: nowy dywan :laugh2_2: [quote name='Klaudus__']Dzisiaj w nocy Miki docenił moją kuchnię... :evil_lol: Miał dwie miseczki z jedzeniem... Jedną z gotowanym, a drugą z puszką... Zjadł gotowane co do kawałeczka... A puszka nawet nie ruszona... :evil_lol: Taka jestem dumna :cool1: O! :evil_lol: jka mi zośka nie chciała jeść kiedyś gotowanego, to jej postawiłam czapi przed nosem. zjadła... ale byłam obrażona :cool1: Quote
Recommended Posts