Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaudus__']Agaga te podkłady wchłaniają mocz. Tylko Miki w trakcie nocy potrafi taki podkład przesiurać i 4 razy [ wiadomo,że nie do tego stopnia,że łóżeczko Mu pływa,ale porządnie...]
A wstawać i tak wstaję,bo łobuza w nocy suszy [ i jedzenie w nocy ma znacznie lepszy smak :evil_lol: ] a Miki nie ma w nawyku wchodzenia do łoża tylko na ziemi się kładzie...
A ja nie chce,żeby te stare kościska na podłodze leżały...
Łobuz z Niego straszny :loveu:

jak zwykle rozbrajasz swoim opisem dziadunia:evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bubu, czekam na instrukcje dotyczące wystawiania aukcji na allegro i wysyłania cegiełek, mam już sporo komentarzy ;) i chciałabym wkleic jakis banerek tylko nie wiem jak :huh:

Posted

Miki czuje się jakby faktycznie lepiej.
Pani doktor powiedziała,że przy takiej dawce lekarstw jak narazie zostaniemy.
Teraz spaceruje - chce żeby teraz się wymęczył i w nocy spał - ale to chyba nie możliwe :evil_lol:
Po tych kilku ststematycznych czesaniach ma jakby lepsze futerko :razz:
Jak Pani doktor od zęboli wyzdrowieje to pojedziemy pokazać dziąsełka. Może się chociaż ciut polepszyły... :roll:
Jutro jedziemy też kupić podkłady - bo te co dostał od Bubu już wszystkie wysiurał [ 60 podkładów :-o ] no, ale to nasze chłopczysko już takie posikane jest - trudno - niech siura... Ważne,że jest :razz:

Posted

Nasz Dziadzio jakiś taki ostatnio "wypluty" chodzi... Nie ma się co dziwić... Ta pogoda ma na każdego wpływ.A co dopiero na staruszki.
Wczoraj dostał od Cioci Dorotki z Przystani Ocalenie... KUBRACZEK :loveu:
Muszę tylko dokupić do kubraczka pampersidło na dooopsko Mikiego i po polku może śmigać do woli :evil_lol:
Jak tylko ubierzemy kubraka to zaraz zrobimy foteczkę i pokażemy jak chłopak przystojny w czerwieni :evil_lol::diabloti:
A teraz smacznie śpi...
O tak...

Posted

Mikuś!!Zadna z cioteczek tu nie zamawiała ani biegunki ani tym bardziej wymiotów:razz: Popraw się chłopie i to szybko, bo inaczej wyślemy do Ciebie delegację i sprawi Ci...hm.....no właśnie...ciekawe co Ci spawi jak Cię zobaczy..Ty to dobry cwaniak jestes..wiesz, że jak tylko Cie zobaczy ktokolwiek, to wszystko natychmiast Ci się upiecze...no dobra- wygrałeś..ale przestań się już wygłupiać..proszę...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzisiaj Mikuś cosik wymiotował. I biegunkę też miał... Ale bardzo prawdopodobne jest że to wszystko przez to,że znalazłgdzieś jakieś starocie zakopane przez któregoś z moich owadów...
Teraz położył się spać. Zapewne za 2 godzinki już będzie w pełni wyspany... Dzisiaj Miki za dużo po polku nie pospacerował... Bo strasznie wiało... - taki paskudny zimny wiatr. Ake słyszałam w TV,że na chwilkę ma się ocieplić... Wieć wtedy będzie spacerował do woli :razz:

Posted

Umieściłam zdjęcie i opis na naszym profilu na naszej klasie (Psykota), ale w podanym linku na allegro ukazuje się wpis, ze nie ma tej aukcji, bo jest przeniesiona do archiwum. Wpiszcie u nas jakiś nr konta albo podajcie właściwy link. Pozdrawiamy.

Posted

[quote name='Klaudus__']Goniu... Możesz przyjeżdżać nawet teraz... Miki już w pełnej gotowości... Właśnie byłam zobaczyć czy dalej śpi... A On zdziwionyna mnie patrzy... :evil_lol:
Eh..Klaudus..nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala...tylko ze to mogloby sie okazac niebezpieczne dla Mikusia i innych Twoich podopiecznych- zamizialabym normalnie:loveu::loveu::loveu:a Mikulinka w szczególności..już mi wyobraźnia pracuje w całej pełni:eviltong:

Posted

Dzisiaj w nocy Miki docenił moją kuchnię... :evil_lol: Miał dwie miseczki z jedzeniem... Jedną z gotowanym, a drugą z puszką...
Zjadł gotowane co do kawałeczka... A puszka nawet nie ruszona... :evil_lol:
Taka jestem dumna :cool1: O! :evil_lol:

Posted

[quote name='gonia66']Mikuś!!Zadna z cioteczek tu nie zamawiała ani biegunki ani tym bardziej wymiotów:razz: Popraw się chłopie i to szybko, bo inaczej wyślemy do Ciebie delegację i sprawi Ci...hm.....no właśnie...ciekawe co Ci spawi jak Cię zobaczy..Ty to dobry cwaniak jestes..wiesz, że jak tylko Cie zobaczy ktokolwiek, to wszystko natychmiast Ci się upiecze...no dobra- wygrałeś..ale przestań się już wygłupiać..proszę...:loveu::loveu::loveu:

nowy dywan :laugh2_2:

[quote name='Klaudus__']Dzisiaj w nocy Miki docenił moją kuchnię... :evil_lol: Miał dwie miseczki z jedzeniem... Jedną z gotowanym, a drugą z puszką...
Zjadł gotowane co do kawałeczka... A puszka nawet nie ruszona... :evil_lol:
Taka jestem dumna :cool1: O! :evil_lol:

jka mi zośka nie chciała jeść kiedyś gotowanego, to jej postawiłam czapi przed nosem. zjadła... ale byłam obrażona :cool1: