Klaudus__ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Wstaję 1) profilaktycznie; 2) bo Miki strasznie siura po tych tabletkach i trzeba Mu kilka razy w nocy zmieniać podkład, który chłonie siury :eviltong: Nie chce,żeby w mokrym spał... Bo to Mu raczej nie pomoże... Quote
gonia66 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Klaudus__']Wstaję 1) profilaktycznie; 2) bo Miki strasznie siura po tych tabletkach i trzeba Mu kilka razy w nocy zmieniać podkład, który chłonie siury :eviltong: Nie chce,żeby w mokrym spał... Bo to Mu raczej nie pomoże... O Matko..Klauduś....to znaczy, że jakby dzidziusia malutkiego masz u siebie...;)no wiem wiem...to nie jest śmieszne..ale naprawdę..nie myślałam, że są tacy ludzie na świecie...czyli, że On nie wstaje na siuranie już wcale????:-(tylko siura na podkłady?? Co na to wstawanie Twoj TZ???? Quote
Klaudus__ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Czasami wstanie - ale i tak na polko wyjść nie może. Podkładów Mu idzie teraz cała masa. Bubu przywiozła ostatnio dwie duże paczki [60 sztuk] za co bardzo mocno dziękujemy[i paczkę Vetmedinu]. Wcześniej Mikusiowi starczał 1 góra dwa podkłady na dobę. A teraz w nocy Mu zmieniam około 4-5 razy... :roll: Co do wstawania to Michał nic na no :eviltong: Wstajemy na zmianę :razz: Pani doktor powiedziała,że po tych tabletkch Miki będzie bardziej senny - a On jest dużo żywszy! Dzisiaj wchodzę z następnymi tabletkami - co dwa - trzy dni następne - żeby sprawdzić czy nie reaguje na jakieś negatywnie [biegunka, wymioty, gorsze samopoczucie] Quote
Wet-siostra Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Trzymajcie się ....Klaudus...:loveu::loveu::loveu: Mikusiu...:-( Quote
gonia66 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Wiesz Klauduś...kiedyś Ci napisałam, że jesteś Aniołem...takich Aniołów poznałam na Dogo juz troche...dzis jednak napiszę, że nie jesteś Aniołem..jesteś Archaniołem:loveu:...do tego jeszcze Twoj TZ...słów mi brak...poł nocy myślałam o Tobie... o tym jak się poświęcasz...jak kochasz...no nie wiem...nie wiem co mogłabym napisać w dowód uznania...chyba tylko tyle, ze jesteś przekochana...a Mikuś...juz dawno topisałam- teraz powtórzepo raz kolejny- nie mógł trafić lepiej...naprawde nie mógł...Dziękuję....:loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudus__ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Goniu kochana... Nie ma we mnie nic nadludzkiego... A co do Mikusia to na 100% mógł trafić lepiej... Ja mogę Mu zagwarantować tylko warunki garażowe... Niestety nie domowe... Nad czym bardzo ubolewam... :roll: Zasługuje na lepszy los... Jednakże miłości to Mu nie brakuje... Wszyscy martwimy się o Niego i Go kochamy... Quote
gonia66 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Oj....jednak bym polemizowała Klaudus z tymi "nadludzkimi" mocami..uważam,ze je masz i jestem nawet tego pewna:roll:...znam trochę osob ktore kochaj zwierzęta- przynajmniej tak mówią...ale daleko im do Ciebie..oj daleko..a jesli chodzi o Mikusia....hmmm..warunki garażowe powiadasz??Myslę, że Mikuś nie mogł trafic lepiej...on chyba nie jest psem kanapowym..jakos ja tego nie widze...swój kącik, swoje posłanko...to dla Niego Raj...bo to co ma okraszone jest najpiękniejsza miłościa jaka mógł sobie wymarzyć...i jestem pewna, ze on to doskonale wie...jest staruszkiem...swoje w życiu przeszedł...i ma na pewno taka intuicję, jakiej niejeden z nas nie posiada..nie...no na 100% Mikus ma najlepszy dom na swiecie...:roll::roll: Quote
sleepingbyday Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 trzymam kciuki za dziadka. złapała go starość, ot co. oby dobrać dobre leki, będzie mu na pewno lżej... klaudus, pozdrowienia gorące :loveu: Quote
togaa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Podnoszę, bo przecież pieniądze potrzebne bardzo......!!!! Oj Mikusiu , biedulinku nasz kochany... Może sie pozbiera chłopak, tak jak Mopek ? Quote
Klaudus__ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dzisiaj Mikuś czuje się chyba nieco lepiej. Był nawet na chwilkęna polku - w samo południe, jak słoneczko ładnie świeciło i w miarę cieplutko było. Bardzo zadowolony był,że wreszcie mógł sobie pospacerować... Odzyskał też apetyt. Je w miarę normalnie - zasmakowały Mu puszki - aczkolwiek nie wszystkie firmy Mu odpowiadają :evil_lol: Od trzech dni robię akcję "czesanie" jedna osoba trzyma Mikulka,a ja czeszę. Wyczesuję z Niego ogromne ilości "puchu" ! Chyba był przygotowany na bardziej 'spartańskie' warunki :evil_lol: Ale poważnie mówiąc wyczesałam już z Niego całą reklamówkę puchu :crazyeye: A robię to trzeci dzień,bo Miki strasznie się złości podczas czesania... Dlatego jedna osoba musi chłopaka trzymać... Nie chę Go zbytnio stresować, więc robię to na raty. Kaszle jeszcze - ale mam nadzieję,że niebawem Mu to przejdzie ;) Quote
gonia66 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 nic nie napiszę wiecej...:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
togaa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 No to jest nadzieja że pozbiera sie chłopak....!! Oj Klaudus, bez Ciebie i Twojej troskliwości Miki nie miałby najmniejszych szans...Dostał od Ciebie drugie życie... A ten" puch" to zachowaj do wiosny....Ja go rozwieszam na gałązkach a wszystkie okoliczne ptaszyny w mig je oczyszczą moszcząc nim gniazdka...;) Quote
Klaudus__ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Kurcze ja ten puch już wyrzuciłam :roll: Ale jeszcze Go trochę naMikim zostało :razz: Jutro znowu się czeszemy :evil_lol: Powoli, powoli,ale skutecznie :eviltong: Jak już wyrzuciłam pierwszą część 'czesania' to zaczęłam żałować,że zdjęcia "całości" dla Was nie zrobiłam - drugi Miki by z tego był - poważnie... Chłopak schudł :evil_lol: Więc mogę Go znowu podtuczyć :evil_lol::diabloti: Quote
peate Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Klaudus__'] Chłopak schudł :evil_lol: Więc mogę Go znowu podtuczyć :evil_lol::diabloti: dobre :evil_lol: Quote
gonia66 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 togaa napisał(a):No to jest nadzieja że pozbiera sie chłopak....!! Oj Klaudus, bez Ciebie i Twojej troskliwości Miki nie miałby najmniejszych szans...Dostał od Ciebie drugie życie... A ten" puch" to zachowaj do wiosny....Ja go rozwieszam na gałązkach a wszystkie okoliczne ptaszyny w mig je oczyszczą moszcząc nim gniazdka...;) BArdzo mi się podoba ten pomysł...naprawdę...ja bym na to nigdy nie wpadła:lol: Klaudus...fotki fotki...prosimy...:oops::oops::oops: Quote
Wet-siostra Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Czy tym razem mogę się cieszyć???:oops: :multi: Quote
peate Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 śliczny maluszek :iloveyou: pod trzema kołderkami ;) Quote
gonia66 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Nasz malutki Siwulek....taki Kochany i piękny...Mikulinek...:loveu:Ależ bym Cie wymiziała Słodziaku....:lol: Quote
sleepingbyday Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 mikulec ma prawo do różnych seniorowych słabostek zdrowotnych. njawazniejsze, że nie sa strasznymi słabostkami. gorzej, że człowieki chca go wyczesywać.... :shake: chwili spokoju nie ma:angryy: :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Hmm... Wiem,że pierwszej młodości to ja nie jestem... Ale pewny jestem,że to posłanie dostałem od Cioci KASI!!! Wychodź z Niego! Już! :evil_lol: Quote
peate Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 no jak ona sobie słodko w nim śpi :loveu: chyba ciocia Kasia musi przysłać drugie :cool3: no bo jak tu wyrzucić taką śliczną dziewczynę ;) Quote
Klaudus__ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ciocia Kasia przysłała dwa... Ale to w którym Mikuś śpi jest zawsze lepsze... Zrozumcie... heheh :eviltong: Quote
peate Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 no ja nie miałabym serca jej wyrzucić :loveu: Quote
Recommended Posts