beka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Moja ulubienica :(. Jak się czuje? Lepiej?? Quote
bajk21. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Czuje się lepiej ale rozeszły jej się szwy w złączeniu warg, więc leczenie będzie trwało dłużej i jek to się mówi " będzie miała poszerzony uśmiech". Jeżdżę z nią co dwa dni do lekarza na sprawdzanie jak się goi i na antybiotyk. Quote
scorpio133 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 a czy o owczarka pieknego ktos sie pytał moze ktos dzwonił? Quote
bajk21. Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Niestety o owczarka nikt nie pytał, zato Beza poszła do adopcji, ale wróciła sunia, którą oddałam do adopcji w maju. Niestety podobno dusiła kury, a pani która ją wzięła mieszka do póżnej jesieni na wsi. Sąsiad, któremu udusiła kurę i bażanta, powiedział, że następnym razem ją zabije, więc Pani zdecydowała oddać. Zdjęcia prześlę Paros to wstawi na wątku. Quote
scorpio133 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 biedne sa te psiaczki co wracaja z adopcji. Najpierw sie przyzwyczajaja do nowych włascicieli, a pozniej wracaja( kochana dobrze ze do Ciebie), Quote
bajk21. Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Do adopcji poszła Beza, ale o inne szczeniaki nikt nie pyta. Quote
paros Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Na prośbę Bajk21 wklejam zdjęcia Azy :lol: To jest suczka, która wróciła z adopcji. Sunia ma około 4 i pół miesiąca, nazywa się Aza, jest bardzo miła, mądra ale wielka z niej rozrabiara. Sunia nie może iść tam gdzie są kury, ponieważ je dusi. :mad: Quote
Brysio Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 kurczer dzine ja ciagkle wystawiam szczeniakom allegro Quote
mimiś Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 niedobrze, szczeniaki coraz starsze...:shake: a takie piękne Quote
bajk21. Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Wczoraj byli u mnie z Super Ekspresu i robili zdjęcia pieskom, co tydzień ukaże się jeden psiak, miejmy nadzieję, że może w ten sposób znajdą domki dla siebie. Quote
Brysio Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 swietnie;) gratulacje, ja ciagle odnawiam allegro Quote
bajk21. Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dziękuję Wam bardzo, że o mnie pamiętacie i za Waszą pomoc, jest bardzo ważna. W gazecie psy ukażą się tylko raz, a w Waszych ogłoszeniach są stale. Quote
bajk21. Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Potrzebna jest odpowiedzialna osoba z Torunia do sprawdzania domku. Może, ktoś z Was zna taką osobę, proszę o kontakt. Quote
marlenka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wczoraj widziałam Aronka, ależ urósł , jest śliczny i wesoły próbował mojemu dziecku zdjąć spodenki z doopy:evil_lol: chyba mu się spodobały . Zaczepia zapraszając do zabawy , a jak ktoś go nie mizia to ząbkami za ręke łapie oczywiście bardzo delikatnie . Jest słodziutki i ma super domek jest w nim bardzo kochany . Quote
bajk21. Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Bardzo się cieszę, że Aronek ma dobrze i że jesteś Ty Marlenko, żeby nam przekazać wiadomości od niego. Pani Aronka też do mnie napisała, że nie chcą jej się wgrać zdjęcia i jak tylko jej się uda to prześle, a ja wstawię. Pozdrawiam Ciebie Marlenko, Aronka i jego właścicieli. Potrzeba osoby z Torunia do sprawdzenia domku. Quote
malagos Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 nie pamiętam kto jest z Torunia... Jakie to województwo? Quote
malagos Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Mam! Tu, na watku Trevora jest Cajus z Torunia, moze jego poproś? http://www.dogomania.pl/forum/f78/trevor-nie-zyje-146603/index110.html Quote
bajk21. Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [B][U][COLOR=red]Potrzebna siatka ogrodzeniowa 16m.[/COLOR][/U][/B] muszę zrobić kojec, bo do soboty muszę odebrać szczeniaki z Ursusa. Quote
beka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Pani Jolu, czy owczarek znalazł juz dom ? To taki piekny psiak Quote
bajk21. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Właśnie Owczarek ma zostać adoptowany do Torunia ale dopiero po 20 pazdziernika. Byli u mnie ludzie, którzy chcą go adoptować, przyjechali specjalnie z Torunia żeby go poznać. Potrzebna karma URINARI_ROYAL CANIN< DLA VEGI I DLA KOTA> Potrzebna siatka ogrodzeniowa 16m. Quote
mimiś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 nie mam siatki.. czy szczeniaki juz zabrane? Quote
bajk21. Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Niestety jeszcze siedzą w Ursusie, ale dzisiaj córka skończyła spawać szkielet kojca, jutro jadę po siatkę na którą dała mi pieniądze Paros, i jutro wylewamy beton w kojcu. Myślę że do soboty zastygnie beton na tyle, żeby mogły przyjechać do domu. Vega na próbę poszła do adopcji, do tych Państwa co wzięli Aronka-haskiego, również ci ludzie wzięli odemne maleńką koteczkę z kocim katarem. Na razie więc nie potrzebna karma urinari dla psa, ale nadal potrzebna karma urinari Royal Canin dla kota-Gucia. Quote
marlenka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 mimiś napisał(a):trzymam kciuki za adopcję Vegi! Znam tych Państwa osobiście ( poznaliśmy się na wizycie poadopcyjnej Aronka) i wiem że Vega będzie miała tam dobrze , bardzo duży wybieg , świetni ludzie , naprawdę . A 2 tygodnie temu się zarzekali że Aronek jest ostatnim psem u nich , którego wzięli a był 7 . Teraz 8 wega + 9 czy 10 kotów. Quote
paros Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Aronek dzisiaj wygląda tak :lol: Wiecej zdjęć Aronka z domu i Agi z domu na wątku szczeniaków p.Joli TUTAJ Quote
Recommended Posts