Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wrócilismy z wizyty kontrolnej u pana doktora. I nasz Homerek jest prawie zdrowiutki:multi::multi::multi: Ma jeszcze brać przez kilka dni leki osłonowe po antybiotyku, uszka prawie też już czyste, tylko go ostatnio przekarmiłam:oops:ale to tak z miłości:loveu:

Posted

Doti200 napisał(a):
Właśnie wrócilismy z wizyty kontrolnej u pana doktora. I nasz Homerek jest prawie zdrowiutki:multi::multi::multi: Ma jeszcze brać przez kilka dni leki osłonowe po antybiotyku, uszka prawie też już czyste, tylko go ostatnio przekarmiłam:oops:ale to tak z miłości:loveu:

No jak możesz z niego grubaska robić:eviltong:
Więcej spacerków musi być:diabloti:

Posted

Ale on wcale nie jest grubiutki, zresztą zobaczcie sami;)

Pierwszy raz na spacerku bez smyczy, wszystko musiał obwąchać:eviltong:

A to już w domku

trochę zmęczony po bieganiu:eviltong:
i jak tu takiego dobrze nie karmić:evil_lol:

Posted

Bardzo się cieszę, że Homerek zdrowieje!!!
Jest w dobrych rękach to inaczej być nie może :loveu:

Pozostałość po hotelowaniu Homera zostaje przekazana na konto jego następcy: Marmurka, który dzisiaj w nocy przyjechał do nas ze schroniska w Mielcu.

Jeszcze dziś lub jutro założę mu wątek i wstawię Wam linka ;)

Posted

Witam wszystkie homerkowe cioteczki:lol:U nas wszystko bardzo dobrze, no może poza jednym, komputer mi odmówił posłuszeństwa:-(Homerek czuje się świetnie, gdy wróciłam w piątek do domu nie wiedział jak mi okazać jak bardzo się cieszy. Biegał wokół mnie i skakał z radości, najchętniej zalizałby mnie na śmierć:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za to milczenie. Od niedzieli noszę nowe Homerkowe zdjęcia i nie mam nawet kiedy ich wrzucić:oops:Po prostu zawalili mnie nauką...Jutro postaram się nadrobić te zaległości.
A u Homerka wszystko w jak największym porządku, zdrówko i humorek dopisuje.:lol: Ostatnio znalazł sobie kolegę w sąsiedztwie i chyba obaj przypadli sobie do gustu, bo jak tylko się spotkają to wariują jak szaleni. Dzieciaki mieszkające obok gdy widzą go na spacerku to specjalnie przychodzą go głaskać, za czym on oczywiście przepada:loveu:No i polubił już okolicę, co będzie widać na zdjęciach.;)

Posted

A dzisiaj obiecane weekendowe zdjęcia spacerkowe:eviltong:

a teraz przytulaśne, z miną "pogłaszcz mnie, jak już mnie zawołałaś"

niestety aparat okazał się niejadalny...:evil_lol:

Wiem, że dużo, ale w aparacie mam ich jeszcze więcej:cool3:
A Homerek to mały struś Pędziwiatr, ja za nim nie nadążam, trzeba chyba będzie popracować nad kondycją:eviltong:

Posted

Doti200 dziękuję po raz kolejny za to, że zaopiekowałaś się Homerkiem. :loveu::loveu: Nawet nie wiesz ile to znaczy dla nas - dogomaniaków. Taka postawa jak Twoja napędza nas do kolejnych działań.

Posted

[quote name='Basia1968']Doti200 dziękuję po raz kolejny za to, że zaopiekowałaś się Homerkiem. :loveu::loveu: Nawet nie wiesz ile to znaczy dla nas - dogomaniaków. Taka postawa jak Twoja napędza nas do kolejnych działań.

Nie ma za co dziękować, ja po prostu jak chyba wszyscy tutaj kocham zwierzaki i najchętniej każdym bym się zaopiekowała:loveu: A Homerek jest taki słodki, że wszyscy możecie mi tylko zazdrościć:eviltong:

Posted

Doti200 napisał(a):
Nie ma za co dziękować, ja po prostu jak chyba wszyscy tutaj kocham zwierzaki i najchętniej każdym bym się zaopiekowała:loveu: A Homerek jest taki słodki, że wszyscy możecie mi tylko zazdrościć:eviltong:

i zazdrościmy :loveu:

Posted

Oj, bardzo zazdroszczę :wink: Jednak nie będę zachowywać się jak przysłowiowy pies ogrodnika i skoro sama nie mogłam go wziąć cieszę się, że trafił do kogoś kto go pokochał i sprawił, że uśmiech pojawił sie na psim pysiu :cunao: