Basia1968 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Homerku śliczny i jak tam?? pewno przytulańsko odchodzi jak nic:loveu::loveu: Quote
Doti200 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Właśnie wrócilismy z wizyty kontrolnej u pana doktora. I nasz Homerek jest prawie zdrowiutki:multi::multi::multi: Ma jeszcze brać przez kilka dni leki osłonowe po antybiotyku, uszka prawie też już czyste, tylko go ostatnio przekarmiłam:oops:ale to tak z miłości:loveu: Quote
Mike i Morgan Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Doti200 napisał(a):Właśnie wrócilismy z wizyty kontrolnej u pana doktora. I nasz Homerek jest prawie zdrowiutki:multi::multi::multi: Ma jeszcze brać przez kilka dni leki osłonowe po antybiotyku, uszka prawie też już czyste, tylko go ostatnio przekarmiłam:oops:ale to tak z miłości:loveu: No jak możesz z niego grubaska robić:eviltong: Więcej spacerków musi być:diabloti: Quote
Doti200 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ale on wcale nie jest grubiutki, zresztą zobaczcie sami;) Pierwszy raz na spacerku bez smyczy, wszystko musiał obwąchać:eviltong: A to już w domku trochę zmęczony po bieganiu:eviltong: i jak tu takiego dobrze nie karmić:evil_lol: Quote
bumel Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Szczęśliwy, zmęczony po spacerze pies:loveu:, czego chcieć więcej jak nie pełnej michy! Pozdrawiam serdecznie Dorotkę i Homerka! Quote
Murka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bardzo się cieszę, że Homerek zdrowieje!!! Jest w dobrych rękach to inaczej być nie może :loveu: Pozostałość po hotelowaniu Homera zostaje przekazana na konto jego następcy: Marmurka, który dzisiaj w nocy przyjechał do nas ze schroniska w Mielcu. Jeszcze dziś lub jutro założę mu wątek i wstawię Wam linka ;) Quote
Basia1968 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Marmurek jest cudnie ubarwiony jak nasz Homerek. Na murrrrr znajdzie szybciutko taki "Dorotkowy" domeczek:loveu::loveu::loveu: Quote
Doti200 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Śliczny ten homerkowy następca:loveu: Wygląda jakby włożył połowę głowy w mąkę:eviltong: Moja babcia miała kiedyś takiego, też był taki ładny. Quote
Murka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Zapraszam ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyjatkowy-zjawiskowy-marmurek-szuka-domu-133595/#post11968194 Quote
Basia1968 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Homerku pewnie już pochrapujesz?? Dorotka ucałuj śliczności ode mnie. Pozdrowionka dla całej rodzinki:loveu::loveu: Quote
Doti200 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Witam wszystkie homerkowe cioteczki:lol:U nas wszystko bardzo dobrze, no może poza jednym, komputer mi odmówił posłuszeństwa:-(Homerek czuje się świetnie, gdy wróciłam w piątek do domu nie wiedział jak mi okazać jak bardzo się cieszy. Biegał wokół mnie i skakał z radości, najchętniej zalizałby mnie na śmierć:eviltong: Quote
Doti200 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Przepraszam za to milczenie. Od niedzieli noszę nowe Homerkowe zdjęcia i nie mam nawet kiedy ich wrzucić:oops:Po prostu zawalili mnie nauką...Jutro postaram się nadrobić te zaległości. A u Homerka wszystko w jak największym porządku, zdrówko i humorek dopisuje.:lol: Ostatnio znalazł sobie kolegę w sąsiedztwie i chyba obaj przypadli sobie do gustu, bo jak tylko się spotkają to wariują jak szaleni. Dzieciaki mieszkające obok gdy widzą go na spacerku to specjalnie przychodzą go głaskać, za czym on oczywiście przepada:loveu:No i polubił już okolicę, co będzie widać na zdjęciach.;) Quote
Basia1968 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Takie wiadomości to miód:loveu::loveu::loveu: Żeby tak na każdym wątku było! Quote
Doti200 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A dzisiaj obiecane weekendowe zdjęcia spacerkowe:eviltong: a teraz przytulaśne, z miną "pogłaszcz mnie, jak już mnie zawołałaś" niestety aparat okazał się niejadalny...:evil_lol: Wiem, że dużo, ale w aparacie mam ich jeszcze więcej:cool3: A Homerek to mały struś Pędziwiatr, ja za nim nie nadążam, trzeba chyba będzie popracować nad kondycją:eviltong: Quote
Basia1968 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Doti200 dziękuję po raz kolejny za to, że zaopiekowałaś się Homerkiem. :loveu::loveu: Nawet nie wiesz ile to znaczy dla nas - dogomaniaków. Taka postawa jak Twoja napędza nas do kolejnych działań. Quote
Mike i Morgan Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Homerek szaleje z radości:loveu::loveu::loveu: Quote
Doti200 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Basia1968']Doti200 dziękuję po raz kolejny za to, że zaopiekowałaś się Homerkiem. :loveu::loveu: Nawet nie wiesz ile to znaczy dla nas - dogomaniaków. Taka postawa jak Twoja napędza nas do kolejnych działań. Nie ma za co dziękować, ja po prostu jak chyba wszyscy tutaj kocham zwierzaki i najchętniej każdym bym się zaopiekowała:loveu: A Homerek jest taki słodki, że wszyscy możecie mi tylko zazdrościć:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Doti200 napisał(a):Nie ma za co dziękować, ja po prostu jak chyba wszyscy tutaj kocham zwierzaki i najchętniej każdym bym się zaopiekowała:loveu: A Homerek jest taki słodki, że wszyscy możecie mi tylko zazdrościć:eviltong: i zazdrościmy :loveu: Quote
Lidan Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Oj, bardzo zazdroszczę :wink: Jednak nie będę zachowywać się jak przysłowiowy pies ogrodnika i skoro sama nie mogłam go wziąć cieszę się, że trafił do kogoś kto go pokochał i sprawił, że uśmiech pojawił sie na psim pysiu :cunao: Quote
zachary Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Super lektura - takie wieści od doti200:loveu::multi::lol: Quote
Recommended Posts