Doti200 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Żeby zmienić trochę nastrój po poprzednim poście wstawię kilka nowych fotek. Oto Homer świeżo po "praniu":diabloti:Z wyrazem twarzy "błagam, nie mów, że chcesz mnie myć jeszcze raz":diabloti: a tutaj już na klasycznego "sępa". Wyciągnął od nas wtedy pęto kaszanki, 2 kanapki z serkiem czekoladowym i 3 naleśniki:evil_lol: Dodam, ze był już po śniadanku:evil_lol: a po tym nie wiem co mu się śniło, ale mlaskał nawet przez sen:eviltong: a tu już ze mną, lekko zezując w stronę aparatu:eviltong: Quote
Basia1968 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 przecudny chłopaczek:loveu::loveu: tylko miziać i kochać - ale tego ma pod dostatkiem - aaaaa jedzonko to niezłe - nie dziwię się, że tylko mlaska przez sen :evil_lol::evil_lol: Quote
zachary Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Boże, doti200, jak Ty Homerka niezdrowo odżywiasz: serek czekoladowy, naleśniki?:evil_lol: Quote
Doti200 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 To była taka mała nagroda za grzeczne stanie w wannie podczas kąpieli:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Doti200 napisał(a):To była taka mała nagroda za grzeczne stanie w wannie podczas kąpieli:evil_lol: podejrzewam, że Homerek będzie najbardziej błyszczącym psiakiem na świecie - kto by nie chciał stać grzecznie w wannie i dostawać za to takie smakołyki :evil_lol: Quote
ewatr Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Doti200']To była taka mała nagroda za grzeczne stanie w wannie podczas kąpieli:evil_lol: Mała ? To nie chciałabym wiedziec jak bedzie wygladac duża :evil_lol:;) Kilo kaszanki ,10 nalesników i lody czekoladowe :diabloti: ale sie Homerkowi dom trafił SUPER !!!! Quote
Doti200 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Żeby zasłużyć na taką dużą nagrodę to musiałby przez pół dnia siedzieć w wannie, a tego to nawet jego anielska cierpliwość by nie zniosła:eviltong: A tak w ogóle to dziwne, bo Homer za kąpielami mówiąc delikatnie nie przepada, ale w łazience uwielbia siedzieć, nawet po "praniu" tam wraca i kładzie się zawsze w tym samym miejscu:evil_lol: Quote
Doti200 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Kochani głosujcie na Paulinę na stronie: Niepokonani: Profil użytkownika - paulinasmyk Nic nas to nie kosztuje, ale ile za te pieniądze można by zdziałać! Proście swoich znajomych, bo przecież każdy głos jest ważny! Quote
Basia1968 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 ślemy ślemy i promujemy - bo to przecież nasza wspólna sprawa:loveu::loveu: Quote
Doti200 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Za oknem taka brzydka deszczowa pogoda, dlatego przynajmniej tutaj pokażemy troszeczkę wakacyjnego słoneczka:lol: Oto kilka fotek mojej małej bestyjki:evil_lol: Przy nodze nadstawiać się do głaskania jest najlepiej;) uśmiech specjalnie dla cioteczek:cool3: i puszczamy Wam oczko;) i się opalamy;) małe tarzanko grubaska:evil_lol: a na koniec i tak pokażę Wam język:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 kochany przytulaśny brzucholek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Doti200 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Mruży, mruży:loveu: Szkoda, że jeszcze nie wymyślili okularów przeciwsłonecznych dla psów:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 anciaahk napisał(a):Jak cudnie mruży oczka :). Popieram :loveu: Quote
Doti200 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Wiecie dziewczyny co ten mój wariat wczoraj robił? Wcinał śliwki węgierki i gruszkę:evil_lol: Aż mu się uszy trzęsły! Ale wybredny też jest, nie wziął sobie żadnej z tych, które leżały na ziemi tylko musiałam mu z drzewa zerwać i połowę z każdej śliwki sama zjeść. On ma czasami naprawdę zabójcze pomysły:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: superaśnie - moje psinki dziewczyni jedzą tak: BBianusia - jabłka, a Tola ogórki, marchewki surowe, arbuzy, kapuste. Psiaki są niesamowite:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jaki smakosz z Niego :loveu::loveu: Mój Mickey je cukinie a Milo , no cóż...:roll:robaczki lubi :evil_lol: Quote
ewatr Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 witam psa wegetarianina :evil_lol:;) a zeby sie nie czuł dziwny to moj Arni uwielbia kolby kukurydzy :) Quote
Doti200 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 To widzę, że Homer nie jest w tych wegetariańskich nawykach odosobniony:evil_lol: Byłam przez kilka dni u mojego chłopaka i jego szczeniaki(sztuk 6:evil_lol:) jak tylko mogą to szukają śliwek pod drzewami.;) Quote
Basia1968 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 i bardzo dobrze - rosną nam kolejni weganie:evil_lol::evil_lol: Quote
Doti200 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Dziewczyny mam pytanie, wy się bardziej na tym znacie, po jakim czasie od porodu można wystrylizować suczkę?:???: Chodzi mi o mamę tych szczeniaków, one mają aktualnie 6 tygodni, Pajda ma jeszcze pokarm, ale ich już nie karmi. Więc czy można już, czy lepiej jeszcze trochę poczekać? Psiaków było 8, zostały 4 sunie aktualnie nie ma na nie chętnych, więc założyłam im wątek na dogo, jak będziecie mogły to zerknijcie: http://www.dogomania.pl/forum/f1157/4-sliczne-malutkie-szczeniaczki-szukaja-kochajacego-domu-146255/#post12950466 Quote
Basia1968 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 mam dwie suczki, ale wstyd się przyznać - nie wiem kiedy się sterylizuje:oops::oops: Quote
Doti200 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ja zawsze miałam pieski. Suczkę będą musieli zawieźć do weta od Michała aż do Włodawy, a to jakieś 40km, więc szkoda byłoby za wcześnie pojechać i 2 razy Pajdę stresować, bo ona panicznie boi się lekarzy.:shake: Quote
Basia1968 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 ja myślę, że tutaj dziewczynki wejdą i powiedzą na pewno - moje sunie juz wysterylizowane (z małym znakiem zapytania Bianeczka) - Tolusia ostatnio, ale ona po pierwszej cieczce poszła. Quote
Doti200 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Pajda też miała iść zaraz po pierwszej cieczce, ale była na tyle sprytna, że przeskoczyła do psów przez płot:shake: Quote
Recommended Posts