Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żeby zmienić trochę nastrój po poprzednim poście wstawię kilka nowych fotek.

Oto Homer świeżo po "praniu":diabloti:Z wyrazem twarzy "błagam, nie mów, że chcesz mnie myć jeszcze raz":diabloti:

a tutaj już na klasycznego "sępa". Wyciągnął od nas wtedy pęto kaszanki, 2 kanapki z serkiem czekoladowym i 3 naleśniki:evil_lol: Dodam, ze był już po śniadanku:evil_lol:

a po tym nie wiem co mu się śniło, ale mlaskał nawet przez sen:eviltong:

a tu już ze mną, lekko zezując w stronę aparatu:eviltong:

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przecudny chłopaczek:loveu::loveu: tylko miziać i kochać - ale tego ma pod dostatkiem - aaaaa jedzonko to niezłe - nie dziwię się, że tylko mlaska przez sen :evil_lol::evil_lol:

Posted

Doti200 napisał(a):
To była taka mała nagroda za grzeczne stanie w wannie podczas kąpieli:evil_lol:

podejrzewam, że Homerek będzie najbardziej błyszczącym psiakiem na świecie - kto by nie chciał stać grzecznie w wannie i dostawać za to takie smakołyki :evil_lol:

Posted

[quote name='Doti200']To była taka mała nagroda za grzeczne stanie w wannie podczas kąpieli:evil_lol:

Mała ? To nie chciałabym wiedziec jak bedzie wygladac duża :evil_lol:;)

Kilo kaszanki ,10 nalesników i lody czekoladowe :diabloti:

ale sie Homerkowi dom trafił SUPER !!!!

Posted

Żeby zasłużyć na taką dużą nagrodę to musiałby przez pół dnia siedzieć w wannie, a tego to nawet jego anielska cierpliwość by nie zniosła:eviltong:

A tak w ogóle to dziwne, bo Homer za kąpielami mówiąc delikatnie nie przepada, ale w łazience uwielbia siedzieć, nawet po "praniu" tam wraca i kładzie się zawsze w tym samym miejscu:evil_lol:

Posted

Za oknem taka brzydka deszczowa pogoda, dlatego przynajmniej tutaj pokażemy troszeczkę wakacyjnego słoneczka:lol:
Oto kilka fotek mojej małej bestyjki:evil_lol:
Przy nodze nadstawiać się do głaskania jest najlepiej;)

uśmiech specjalnie dla cioteczek:cool3:

i puszczamy Wam oczko;)

i się opalamy;)

małe tarzanko grubaska:evil_lol:

a na koniec i tak pokażę Wam język:evil_lol:

Posted

Wiecie dziewczyny co ten mój wariat wczoraj robił? Wcinał śliwki węgierki i gruszkę:evil_lol: Aż mu się uszy trzęsły! Ale wybredny też jest, nie wziął sobie żadnej z tych, które leżały na ziemi tylko musiałam mu z drzewa zerwać i połowę z każdej śliwki sama zjeść. On ma czasami naprawdę zabójcze pomysły:evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: superaśnie - moje psinki dziewczyni jedzą tak: BBianusia - jabłka, a Tola ogórki, marchewki surowe, arbuzy, kapuste.
Psiaki są niesamowite:loveu::loveu:

Posted

To widzę, że Homer nie jest w tych wegetariańskich nawykach odosobniony:evil_lol: Byłam przez kilka dni u mojego chłopaka i jego szczeniaki(sztuk 6:evil_lol:) jak tylko mogą to szukają śliwek pod drzewami.;)

Posted

Dziewczyny mam pytanie, wy się bardziej na tym znacie, po jakim czasie od porodu można wystrylizować suczkę?:???: Chodzi mi o mamę tych szczeniaków, one mają aktualnie 6 tygodni, Pajda ma jeszcze pokarm, ale ich już nie karmi. Więc czy można już, czy lepiej jeszcze trochę poczekać?
Psiaków było 8, zostały 4 sunie aktualnie nie ma na nie chętnych, więc założyłam im wątek na dogo, jak będziecie mogły to zerknijcie:

http://www.dogomania.pl/forum/f1157/4-sliczne-malutkie-szczeniaczki-szukaja-kochajacego-domu-146255/#post12950466

Posted

Ja zawsze miałam pieski. Suczkę będą musieli zawieźć do weta od Michała aż do Włodawy, a to jakieś 40km, więc szkoda byłoby za wcześnie pojechać i 2 razy Pajdę stresować, bo ona panicznie boi się lekarzy.:shake:

Posted

ja myślę, że tutaj dziewczynki wejdą i powiedzą na pewno - moje sunie juz wysterylizowane (z małym znakiem zapytania Bianeczka) - Tolusia ostatnio, ale ona po pierwszej cieczce poszła.