Doti200 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Mały jest po prostu świetny!:loveu: Ostatnio nauczył się wychodzić na balkon i może tam siedzieć godzinami, szczególnie gdy jest taka ładna pogoda i może się "poopalać":eviltong: Quote
Basia1968 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 ale chłopaczynka odżył:loveu::loveu: Quote
zachary Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Opala się hrabia Homer:evil_lol:...Jeszcze na węgielek się zrobi...Opalaj się psiaku, teraz już możesz oddawać się takim "ekstrawagancjom":lol:.Doti dzięki za tego cudownego psiaka:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Murka napisał(a):Serce rośnie :loveu::loveu::loveu: Takie zdjęcia i takie zakończenia sprawiają,że pomimo tego całego ludzkiego okrucieństwa wraca nadzieja,że to co robimy jest na prawdę dobre. :multi: Quote
Doti200 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dzisiaj czując zbliżające się święta postanowiliśmy zająć się suchą trawą na trawniku przed domem. Oczywiście podzieliliśmy się z Homerkiem pracą po równo, on rzecz jasna został kierownikiem:eviltong: ...i z góry pilnował czy dobrze grabię:evil_lol: a później przyłączył się do pracy, jak przystało na nadzorcę na leżąco:evil_lol: na koniec stwierdził, że już wystarczy tego grabienia trawy i wypadałoby żebym zajęła się nim, no i zaczął na mnie skakać:evil_lol: a powrotu do domu nie mógł się już doczekać:eviltong: ale praca została wykonana idealnie, grunt to dobry podział ról;) Quote
zachary Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Pod takim kierownictwem to praca lepiej idzie:evil_lol: Fajnie opowiedziana historia :loveu: Quote
Basia1968 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 no po prostu szook!! jaki z niego inspektor nadzoru - ho ho ho:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kochany psiak:loveu::loveu: Quote
Mike i Morgan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jaka odmiana losu:crazyeye: Kiedyś był bezdomny i bezrobotny a teraz jest już inspektorem nadzoru:diabloti: Widać jak szybko można zrobić karierę w tym kraju :eviltong: Quote
Doti200 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Można, można:diabloti:A jak płacą za to mięsem i kośćmi to już jest w ogóle super:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać oraz szczęścia:loveu::loveu: Doti200 Tobie i Twoim bliskim życzę z całego serca. Całuski dla Homerka :loveu::loveu: Quote
Doti200 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Dziękujemy serdecznie!:Rose: My również życzymy wszystkim cioteczkom samych pogodnych, pełnych optymizmu dni, a przede wszystkim uśmiechu na mordkach ich podopiecznych:loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 "Homerkowie" pewno odchudzają się po świętach:evil_lol::evil_lol: leżą do góry brzucholkami :eviltong: Quote
Doti200 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ja to po tych świętach to na pewno powinnam się odchudzać:evil_lol: a po Homerku to tak tego nie widać ile zjadł, muszę się od niego dowiedzieć, jak on to robi, że tyle różnych pyszności zjada i nie tyje:evil_lol: Tylko mu pozazdrościć takich zdolności, bo "sęp" z niego niesamowity i od każdego potrafi wyciągnąć coś słodkiego:eviltong: Quote
Kamila_s Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Doti200 napisał(a): Tylko mu pozazdrościć takich zdolności, bo "sęp" z niego niesamowity i od każdego potrafi wyciągnąć coś słodkiego:eviltong: :evil_lol::evil_lol:pozdrawiam wspaniala wlascicielke tego sepa:loveu::loveu::evil_lol: Quote
Basia1968 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 jak tam moja kochana Doti200 i HOmereczek?? pewnie brzucholki tym razem grzejcie w słonku:eviltong::loveu::loveu: Quote
Doti200 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Właśnie wróciłam do domu i Homerek od samego progu jak zwykle "obskakał" mnie na powitanie:loveu: A teraz nie daje mi zjeść obiadu tylko pcha swoją łaciatą mordkę na moje kolana, bo chyba czuje się jeszcze nie wygłaskany:loveu::loveu: A opalanie brzucholków planujemy zaraz po jedzonku, żeby spalić nadwyżki kaloryczne:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 ale Wam dobrze:loveu::loveu: miluskiego weekendu życzę:loveu::loveu: całuski - paaa Quote
Doti200 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 My również życzymy tego samego:loveu: A żeby wykorzystać maksymalnie taką ładną pogodę to chyba spędzę go na świeżym powietrzu z pieskiem i niestety książką:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Doti200 napisał(a):My również życzymy tego samego:loveu: A żeby wykorzystać maksymalnie taką ładną pogodę to chyba spędzę go na świeżym powietrzu z pieskiem i niestety książką:eviltong: To może jakieś foteczki dostaniemy :evil_lol::cool3: Quote
Doti200 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Będą, będą, ale dopiero jutro:eviltong: Takie ze wspólnej psio- ludzkiej edukacji:evil_lol::evil_lol: Quote
Doti200 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Albo macie cioteczki jeszcze trochę Homerka na dobranoc:evil_lol::loveu: a tutaj Homerek zasypiający:loveu: Życzymy kolorowych snów:loveu: Quote
Murka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 O rany, oglądając takie fotki to aż miło iść spać, wiedząc, że miało się niewielki udział w szczęściu Homerka :loveu: Ten błogostan na jego pysku był wart wszystkiego :multi: Quote
Basia1968 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 jejku - taki szczęśliwy:loveu::loveu::loveu: cudddddddd. Homerek jest moim "paliwkiem" do tego, aby pomóc kolejnej bidulce i patrzeć później na takiego pycholeczka. Teraz u mnie jest Tolusia z zamojskiego schronu - i jej trafił sie cudny domek, tylko na razie transport musimy zorganizować do Słupska. Bardzo daleko, ale dla takiego domeczku naprawde warto. Oto wątek Tolusi. http://www.dogomania.pl/forum/f28/hienkowata-pieknosc-tola-szkielecik-szuka-domciu-134365/ Quote
Recommended Posts