Basia1968 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 życzę Wam cudownej pogody na weekend - śliczne zdjęcia. Homerek to tak słodki psiak, że nic tylko pieszczochać. Cudownie móc wracać do psiaków, które mają juz swoje domeczki. To takie budujące. Quote
Doti200 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Witaj Basiu!:loveu: My też o Tobie nie zapominamy, chciałoby się pisać częściej, ale cóż nie zawsze można...:shake: Za każdym razem jak głaszczę tą moją przylepę, to dokładam dodatkową porcję od wszystkich cioteczek i mogę się założyć, że on to czuje;) Quote
Basia1968 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 na pewno czuje - bo my wszyscy pozytywnie zakręceni /szaleni na punkcie psiaków tych pokrzywdzonych/ mamy to coś:loveu::loveu: Wiem, że chciałoby się często pisać, ale czas jest nieubłagany, toczy się szybko, a tyle spraw na głowie każdy ma. Tak się zastanawiam Dorotko czy za 10 lat dalej będziemy stukać na dogo??:evil_lol: ja to już będę miała wnuki wtedy na pewno :evil_lol: Quote
Doti200 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Czas leci jak szalony! To już ponad rok jak Homcio jest u nas, a zleciało to tak szybko, że trudno było zauważyć kiedy... Za 10 lat i za 20 dalej będziemy tu stukały, bo prawdziwa miłość do psiaków nie przemija. Zobaczysz jeszcze w międzyczasie wciągniesz w to swoje wnuki, a ja dzieci, żeby dogorodzina się powiększyła:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 ja wszystkie wnuki wciągnę na dogo - mam trzech synów to tak sobie liczę minimum po dwoje wnucząt, to sześcioro dogomaniaków przybędzie:loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Doti200 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Dobrze liczysz Basiu;) Ja jeszcze dorzucę swoją zaplanowaną dwójkę i wyjdzie nam z tego szczęśliwa ósemka dogomaniaków:evil_lol: A biorąc pod uwagę możliwości takiego zwariowanego stadka wspierającego to żaden psiak nie zostanie bez swojego kochającego właściciela:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Dorotko co tam u Was słychać? Quote
Recommended Posts