Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

życzę Wam cudownej pogody na weekend - śliczne zdjęcia. Homerek to tak słodki psiak, że nic tylko pieszczochać. Cudownie móc wracać do psiaków, które mają juz swoje domeczki. To takie budujące.

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Basiu!:loveu: My też o Tobie nie zapominamy, chciałoby się pisać częściej, ale cóż nie zawsze można...:shake: Za każdym razem jak głaszczę tą moją przylepę, to dokładam dodatkową porcję od wszystkich cioteczek i mogę się założyć, że on to czuje;)

Posted

na pewno czuje - bo my wszyscy pozytywnie zakręceni /szaleni na punkcie psiaków tych pokrzywdzonych/ mamy to coś:loveu::loveu:
Wiem, że chciałoby się często pisać, ale czas jest nieubłagany, toczy się szybko, a tyle spraw na głowie każdy ma.
Tak się zastanawiam Dorotko czy za 10 lat dalej będziemy stukać na dogo??:evil_lol: ja to już będę miała wnuki wtedy na pewno :evil_lol:

Posted

Czas leci jak szalony! To już ponad rok jak Homcio jest u nas, a zleciało to tak szybko, że trudno było zauważyć kiedy...
Za 10 lat i za 20 dalej będziemy tu stukały, bo prawdziwa miłość do psiaków nie przemija. Zobaczysz jeszcze w międzyczasie wciągniesz w to swoje wnuki, a ja dzieci, żeby dogorodzina się powiększyła:evil_lol:

Posted

ja wszystkie wnuki wciągnę na dogo - mam trzech synów to tak sobie liczę minimum po dwoje wnucząt, to sześcioro dogomaniaków przybędzie:loveu::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dobrze liczysz Basiu;) Ja jeszcze dorzucę swoją zaplanowaną dwójkę i wyjdzie nam z tego szczęśliwa ósemka dogomaniaków:evil_lol: A biorąc pod uwagę możliwości takiego zwariowanego stadka wspierającego to żaden psiak nie zostanie bez swojego kochającego właściciela:evil_lol:

• 4 months later...