Doti200 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Imię zostaje, bo bardzo do niego pasuje. A do tego reaguje na nie, więc nie będę mu już mieszać w głowie. Quote
Paulina_mickey Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 DSCN0622.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Nic dodać nic ująć!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
mimiś Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 cudowne zakończenie! Doti, uszczęśliwiłas nie tylko tę jedną -łaciatą psioosobę Quote
Doti200 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 A ja dziękuję w imieniu Homerka WSZYSTKIM za troskę i wszelką pomoc!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Bez Was on by sobie nie poradził! Tak wiele osób interesowało się jego losem... Szkoda, że on nie potrafi mówić, bo powiedziałby na pewno sam: Dziękuję:Rose: Quote
Basia1968 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 To zdjęcie mówi samo za siebie:loveu::loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Murko w poniedziałek doślę 210 zł - te pieniążki ode mnie na Homerka. I chciałabym nimi zasilić konto szczeniaczka. Quote
Lidan Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Spod słupa trafił nasz cudny Homerek na kanapę :multi: Trochę to trwało ale teraz Doti200 wynagrodzi mu wszystkie cierpienia :loveu: Pasuje do domku, ładnie wygląda na łóżku. Bardzo się cieszę, że ten wyjątkowej urody psiak ma już dom i dbająca o niego panią. Cieszcie się sobą wzajemnie i na bierząco informujcie o tym co u Was słychać bo tu rzesza fanów czeka na każdą wiadomość o tym przystojniaku :-) Quote
Mike i Morgan Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Teraz chcemy dużo info. o nim i wiele nowych foteczek :eviltong: Quote
Doti200 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 A to już dzisiejsze fotki:p Na swojej ulubionej kanapie;) i na moich kolankach głaskania brakowało mu chyba najbardziej ale odwdzięcza się za to stokrotnie:loveu: Homerek jest naprawdę bardzo grzeczny! Ale widać, że ktoś go bardzo skrzywdził, boi się nagłych hałasów czy gwałtownego ruchu:-( Na szczęście w domu już się chyba zadomowił, bo bawi się jak tylko może, najśmieszniej wygląda gdy gania po całym pokoju swój ogon:lol: Przed chwilą dostał zastrzyk( sama mu go dałam:multi: ) i nawet nie pisnął:p Dzielna psinka! Tabletki wcina razem z jedzonkiem, aż mu się uszy trzęsą, tylko kropelek do uszu nie lubi i wcale mu się nie dziwię;) Quote
Lidan Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 O jak ja lubie oglądać takie zdjęcia :-) Przed chwilą dostał zastrzyk( sama mu go dałam ) i nawet nie pisnął Dzielna psinka! Też jesteś dzielna. Ja bym tego nie potrafiła :shake: Moja suczka gdy ponad 2 lata temu zamieszkała z nami bała się nawet trzasku nadepniętej gałęzi, każdego gwałtowniejszego ruchu, uciekała od wyciągniętej ręki gdy ktoś obcy chciał ja pogłaskać. Dzisiaj to już nie ten sam pies - sama zaczepia obcych ludzi i nadstawia się do głaskania :loveu: Jestem pewna, że Homer z czasem również nauczy się na nowo ufać ludziom i cieszyć życiem. Dbaj o niego teraz, za rok i za pięć, bardzo Cię o to proszę... Quote
anciaahk Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Niesamowita przemiana :loveu:, uśmiech nie schodzi mu z pyska. Doti masz ogromne serce. Quote
Doti200 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Lidan napisał(a):Jak minęła Homerkowi i jego pani kolejna doba? Jest teraz ze mną w Lublinie. Czuje się świetnie, widać, że mieszkał w domu i to najprawdopodobniej w bloku, bo dobrze wie jak się zachowywać. Uwielbia spacerki, a szczególnie gdy może spotkać na nich inne pieski, niestety one aż tak zachwycone nie są. Za to mam wtedy niepowtarzalną okazję na to, żeby usłyszeć jak szczeka:eviltong: Coraz bardziej przyzwyczaja sie do wpuszczania kropli do uszu i nawet już tak bardzo się nie wyrywa. W piątek albo w sobotę pójdziemy na wizytę do weta i zobaczymy co tam z jego gardełkiem, bo zostało mu jeszcze tylko 2 zastrzyki z antybiotyku. Do mnie przyzwyczaił się już całkowicie, zresztą na wszystkich ludzi reaguje przyjaźnie i podstawia głowę do głaskania:p Nie chce opuścić mnie nawet na krok i biega za mną po całym mieszkaniu, a w nocy co pół godziny budzi się, żeby mnie polizać:eviltong: Quote
Soema Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Farciara :eviltong: a jak znosi podróże? Ta jego roześmiana morda jest cudowna :loveu: Quote
Basia1968 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Homerek podróżnik:loveu::loveu: i jakie ekskluzywne warunki - raz w bloku raz w domku. Kto by tak nie chciał. Ale jemu to się należało:loveu: A zresztą każdemu psiakowi należałoby życzyć takiej Pani i takiej rodzinki. CUDOWNE ZAKOŃCZENIE !!!!!:multi::multi::multi: Quote
Mike i Morgan Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Doti200 napisał(a):Jest teraz ze mną w Lublinie. Czuje się świetnie, widać, że mieszkał w domu i to najprawdopodobniej w bloku, bo dobrze wie jak się zachowywać. Uwielbia spacerki, a szczególnie gdy może spotkać na nich inne pieski, niestety one aż tak zachwycone nie są. Za to mam wtedy niepowtarzalną okazję na to, żeby usłyszeć jak szczeka:eviltong: Coraz bardziej przyzwyczaja sie do wpuszczania kropli do uszu i nawet już tak bardzo się nie wyrywa. W piątek albo w sobotę pójdziemy na wizytę do weta i zobaczymy co tam z jego gardełkiem, bo zostało mu jeszcze tylko 2 zastrzyki z antybiotyku. Do mnie przyzwyczaił się już całkowicie, zresztą na wszystkich ludzi reaguje przyjaźnie i podstawia głowę do głaskania:p Nie chce opuścić mnie nawet na krok i biega za mną po całym mieszkaniu, a w nocy co pół godziny budzi się, żeby mnie polizać:eviltong: Hehe to fajnie że nie przeszkadza mu mieszkanie w dużym mieście:loveu: A tak wogule to gdzie mieszkasz w Lublinie ?? Ja tu studiuje to można by było się spotkać i zrobić fotek Homerkowi:loveu::loveu: Quote
Lidan Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Aż chce się żyć i milej się zasypia gdy czyta się takie cudowne rzeczy. Homer ma dom. Prawdziwy dom. A nawet dwa. Udało mu się :Cool!: Gdyby tak bezdomny onkopodobny z mojego podpisu zdążył dożyć takiego radosnego dnia... Może ktoś coś pomoże... http://www.dogomania.pl/forum/f28/blagam-o-stale-deklaracje-na-hotelik-inaczej-pies-zgnie-pod-kolami-133131/ Quote
Doti200 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Widzę, że mój Homerek ma naprawdę mnóstwo fanów:loveu: Odpowiem po kolei wszystkim na pytania. Co do podróżowania to znosi je bardzo dobrze, jest spokojny, nie hałasuje, nie przeszkadza nikomu, czasami tylko podstawi swoją głowę komuś do głaskania:eviltong: mike17pl mieszkam na Kalinowszczyźnie, na osiedlu Niepodległości i też studiuję. Oczywiście możemy się spotkać, tylko, że Homerek zostanie tutaj do piątku, więc już niewiele masz czasu na odwiedzinki;) Lidan bardzo dziękuję za zainteresowanie moim psiuniem, szkoda tylko, że ja sama nie bardzo mogę Ci pomóc:shake: Ale apeluję do wszystkich mających choć troszkę więcej pieniędzy, jeśli tylko możecie to pomóżcie! Quote
Mike i Morgan Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Doti200 napisał(a):Widzę, że mój Homerek ma naprawdę mnóstwo fanów:loveu: Odpowiem po kolei wszystkim na pytania. Co do podróżowania to znosi je bardzo dobrze, jest spokojny, nie hałasuje, nie przeszkadza nikomu, czasami tylko podstawi swoją głowę komuś do głaskania:eviltong: mike17pl mieszkam na Kalinowszczyźnie, na osiedlu Niepodległości i też studiuję. Oczywiście możemy się spotkać, tylko, że Homerek zostanie tutaj do piątku, więc już niewiele masz czasu na odwiedzinki;) Lidan bardzo dziękuję za zainteresowanie moim psiuniem, szkoda tylko, że ja sama nie bardzo mogę Ci pomóc:shake: Ale apeluję do wszystkich mających choć troszkę więcej pieniędzy, jeśli tylko możecie to pomóżcie! A co studiujesz?? Quote
Doti200 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 A to już dzisiejsze zdjęcia spacerowe, których zrobienie było bardzo trudne, ze względu na ruchliwość modela:eviltong: i kto tu kogo na spacer wyprowadza?:eviltong: A tu już "gryzie" skarpetkę mojego Michała:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 http://images41.fotosik.pl/77/cb8c75f91e87c62c.jpg Ale genialne zdjęcie :evil_lol: Widać, że chłopaczkowi dobrze :loveu: Quote
Doti200 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Paulina_mickey napisał(a):http://images41.fotosik.pl/77/cb8c75f91e87c62c.jpg Ale genialne zdjęcie :evil_lol: Widać, że chłopaczkowi dobrze :loveu: Jeden chłopak wyszedł z mokrą skarpetką, a drugi został z merdającym ogonem:evil_lol: Ale obaj zadowoleni:eviltong: Quote
Murka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Homerek - psi anioł który przeżył piekło... a teraz trafił do raju :Cool!::iloveyou: Doti, nie masz może niezapsionych znajomych?? :eviltong: Quote
Basia1968 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 No po prostu raj!!!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu: Doti200 kochana jesteś :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts