Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dziękuję w imieniu Homerka WSZYSTKIM za troskę i wszelką pomoc!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Bez Was on by sobie nie poradził! Tak wiele osób interesowało się jego losem... Szkoda, że on nie potrafi mówić, bo powiedziałby na pewno sam: Dziękuję:Rose:

Posted

Spod słupa trafił nasz cudny Homerek na kanapę :multi: Trochę to trwało ale teraz Doti200 wynagrodzi mu wszystkie cierpienia :loveu: Pasuje do domku, ładnie wygląda na łóżku. Bardzo się cieszę, że ten wyjątkowej urody psiak ma już dom i dbająca o niego panią. Cieszcie się sobą wzajemnie i na bierząco informujcie o tym co u Was słychać bo tu rzesza fanów czeka na każdą wiadomość o tym przystojniaku :-)

Posted

A to już dzisiejsze fotki:p

Na swojej ulubionej kanapie;)

i na moich kolankach

głaskania brakowało mu chyba najbardziej

ale odwdzięcza się za to stokrotnie:loveu:

Homerek jest naprawdę bardzo grzeczny! Ale widać, że ktoś go bardzo skrzywdził, boi się nagłych hałasów czy gwałtownego ruchu:-( Na szczęście w domu już się chyba zadomowił, bo bawi się jak tylko może, najśmieszniej wygląda gdy gania po całym pokoju swój ogon:lol:
Przed chwilą dostał zastrzyk( sama mu go dałam:multi: ) i nawet nie pisnął:p Dzielna psinka! Tabletki wcina razem z jedzonkiem, aż mu się uszy trzęsą, tylko kropelek do uszu nie lubi i wcale mu się nie dziwię;)

Posted

O jak ja lubie oglądać takie zdjęcia :-)

Przed chwilą dostał zastrzyk( sama mu go dałam ) i nawet nie pisnął Dzielna psinka!

Też jesteś dzielna. Ja bym tego nie potrafiła :shake:

Moja suczka gdy ponad 2 lata temu zamieszkała z nami bała się nawet trzasku nadepniętej gałęzi, każdego gwałtowniejszego ruchu, uciekała od wyciągniętej ręki gdy ktoś obcy chciał ja pogłaskać. Dzisiaj to już nie ten sam pies - sama zaczepia obcych ludzi i nadstawia się do głaskania :loveu: Jestem pewna, że Homer z czasem również nauczy się na nowo ufać ludziom i cieszyć życiem.
Dbaj o niego teraz, za rok i za pięć, bardzo Cię o to proszę...

Posted

Lidan napisał(a):
Jak minęła Homerkowi i jego pani kolejna doba?

Jest teraz ze mną w Lublinie. Czuje się świetnie, widać, że mieszkał w domu i to najprawdopodobniej w bloku, bo dobrze wie jak się zachowywać. Uwielbia spacerki, a szczególnie gdy może spotkać na nich inne pieski, niestety one aż tak zachwycone nie są. Za to mam wtedy niepowtarzalną okazję na to, żeby usłyszeć jak szczeka:eviltong:
Coraz bardziej przyzwyczaja sie do wpuszczania kropli do uszu i nawet już tak bardzo się nie wyrywa. W piątek albo w sobotę pójdziemy na wizytę do weta i zobaczymy co tam z jego gardełkiem, bo zostało mu jeszcze tylko 2 zastrzyki z antybiotyku.
Do mnie przyzwyczaił się już całkowicie, zresztą na wszystkich ludzi reaguje przyjaźnie i podstawia głowę do głaskania:p Nie chce opuścić mnie nawet na krok i biega za mną po całym mieszkaniu, a w nocy co pół godziny budzi się, żeby mnie polizać:eviltong:

Posted

Homerek podróżnik:loveu::loveu: i jakie ekskluzywne warunki - raz w bloku raz w domku. Kto by tak nie chciał. Ale jemu to się należało:loveu: A zresztą każdemu psiakowi należałoby życzyć takiej Pani i takiej rodzinki. CUDOWNE ZAKOŃCZENIE !!!!!:multi::multi::multi:

Posted

Doti200 napisał(a):
Jest teraz ze mną w Lublinie. Czuje się świetnie, widać, że mieszkał w domu i to najprawdopodobniej w bloku, bo dobrze wie jak się zachowywać. Uwielbia spacerki, a szczególnie gdy może spotkać na nich inne pieski, niestety one aż tak zachwycone nie są. Za to mam wtedy niepowtarzalną okazję na to, żeby usłyszeć jak szczeka:eviltong:
Coraz bardziej przyzwyczaja sie do wpuszczania kropli do uszu i nawet już tak bardzo się nie wyrywa. W piątek albo w sobotę pójdziemy na wizytę do weta i zobaczymy co tam z jego gardełkiem, bo zostało mu jeszcze tylko 2 zastrzyki z antybiotyku.
Do mnie przyzwyczaił się już całkowicie, zresztą na wszystkich ludzi reaguje przyjaźnie i podstawia głowę do głaskania:p Nie chce opuścić mnie nawet na krok i biega za mną po całym mieszkaniu, a w nocy co pół godziny budzi się, żeby mnie polizać:eviltong:

Hehe to fajnie że nie przeszkadza mu mieszkanie w dużym mieście:loveu:
A tak wogule to gdzie mieszkasz w Lublinie ??
Ja tu studiuje to można by było się spotkać i zrobić fotek Homerkowi:loveu::loveu:

Posted

Widzę, że mój Homerek ma naprawdę mnóstwo fanów:loveu: Odpowiem po kolei wszystkim na pytania. Co do podróżowania to znosi je bardzo dobrze, jest spokojny, nie hałasuje, nie przeszkadza nikomu, czasami tylko podstawi swoją głowę komuś do głaskania:eviltong:
mike17pl mieszkam na Kalinowszczyźnie, na osiedlu Niepodległości i też studiuję. Oczywiście możemy się spotkać, tylko, że Homerek zostanie tutaj do piątku, więc już niewiele masz czasu na odwiedzinki;)
Lidan bardzo dziękuję za zainteresowanie moim psiuniem, szkoda tylko, że ja sama nie bardzo mogę Ci pomóc:shake: Ale apeluję do wszystkich mających choć troszkę więcej pieniędzy, jeśli tylko możecie to pomóżcie!

Posted

Doti200 napisał(a):
Widzę, że mój Homerek ma naprawdę mnóstwo fanów:loveu: Odpowiem po kolei wszystkim na pytania. Co do podróżowania to znosi je bardzo dobrze, jest spokojny, nie hałasuje, nie przeszkadza nikomu, czasami tylko podstawi swoją głowę komuś do głaskania:eviltong:
mike17pl mieszkam na Kalinowszczyźnie, na osiedlu Niepodległości i też studiuję. Oczywiście możemy się spotkać, tylko, że Homerek zostanie tutaj do piątku, więc już niewiele masz czasu na odwiedzinki;)
Lidan bardzo dziękuję za zainteresowanie moim psiuniem, szkoda tylko, że ja sama nie bardzo mogę Ci pomóc:shake: Ale apeluję do wszystkich mających choć troszkę więcej pieniędzy, jeśli tylko możecie to pomóżcie!

A co studiujesz??

Posted

A to już dzisiejsze zdjęcia spacerowe, których zrobienie było bardzo trudne, ze względu na ruchliwość modela:eviltong:

i kto tu kogo na spacer wyprowadza?:eviltong:

A tu już "gryzie" skarpetkę mojego Michała:evil_lol: