Doti200 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dobra, a teraz trochę o moim pupilu;) Homer ma naprawdę zadatki na wegetarianina:evil_lol: Wcina ugotowaną fasolkę szparagową, a ostatnio wyciągną ode mnie kanapkę, którą jadłam-chleb, wędlina i pomidorek. Wiecie w jakiej kolejności zjadł składniki? Nie rzucił się jak każdy normalny pies na mięcho tylko zaczął od pomidorka, później chlebek, a mięsko od niechcenia zostawił sobie na koniec:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Doti zobacz Homerkowy braciszek http://www.dogomania.pl/forum/f28/wies-k-zamoscia-moim-zyciem-jest-ciagly-glod-pragnienie-145593/index15.html Quote
Doti200 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Rzeczywiście bardzo podobny. Nawet wiek chyba pasuje. Ale jaki chudy!!!!:-( Kto tak psa zagłodził?!:angryy: Quote
Basia1968 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Doti pod zdjęciem jest link do wątku Karo - straszna bidusia - z okolic Zamościa :angryy: Quote
Doti200 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Okropne! Niestety u mnie w okolicy jest podobnie, niby psy nie są zagłodzone, ale też często trzymane na krótkich łańcuchach, a pobiegać to sobie mogą jak cudem uda im się ten łańcuch zerwać. Tylko takiego "właściciela" przyczepić do budy na tydzień i po tym sprawdzić czy nadal by tak psa traktował:angryy: Ja rozumiem, że nie wszyscy mają warunki, żeby psiaka w domu trzymać, albo luzem po podwórku puszczać, ale niech im chociaż lekki i długi łańcuch dadzą, no i wypuszczają chociaż na godzinę dziennie. Niestety wątpię, żeby to się u nas szybko zmieniło:shake: Dobrze, że chociaż mam Homera:loveu: A oto i on;) Smakosz;)- gruszeczka zabawy z sąsiadem aktualnie wykonywana czynność wymagająca strasznie dużo wysiłku:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 całuski dla mojego pycholka:loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 a to jest jakby syniuś Homerka :placz::placz: z tego właśnie wątku o Karo http://www.dogomania.pl/forum/f28/wies-k-zamoscia-moim-zyciem-jest-ciagly-glod-pragnienie-145593/index17.html Quote
Doti200 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Bardzo podobny, tylko sierść ma trochę mniej puchatą. Widać, że to cały Karo. Kurczę, że też nie ma takiego prawa, żeby ludziom zabronić trzymania zwierzaków jak nie mają do tego warunków.:shake: Quote
zachary Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Homerek wegetarianin.Super, mądra psina wie co dobre.Pozdrowienia . Quote
Doti200 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Warzywka i owoce są raczej jego przystawkami, bo jako danie dnia to wciąga codziennie 2 michy karmy mięsnej:evil_lol: Więc 100% weganinem chyba nie zostanie:evil_lol: Quote
Doti200 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nikt się nie odzywa to ja na zachętę kilka foteczek wrzucę z ostatniego wakacyjnego spacerku;) Nad zalewem, picie brudnej wody, mniam:evil_lol: wszystko go jak zwykle interesowało:loveu: a tutaj na molo, strasznie się bał po nim iść, w tym miejscu położył się i to leżał jak przyspawany przez dobre 15minut:evil_lol: w drodze do domu sprawdzenie co w trawie piszczy:evil_lol: Quote
Kamila_s Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Homer jak widze ,uwielbia sie usmiechac;) sliczne zdjecia!!!!!!!!!!!!!;);) Quote
Basia1968 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 WSZYSTKIE JEGO ZDJĘCIA MAJĄ USMIECH PYCHOLKO0WY OD UCHA DO UCHA - CUDNIE:loveu::loveu::loveu: ALE PRZY TAKIEJ KOCHANEJ DOROTCE, TO CAŁY ŚWIAT SIĘ ŚMIEJE:loveu::loveu: Quote
Doti200 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Homer uwielbia wszelkie wycieczki! Ale najbardziej to chyba lubi jeździć samochodem:evil_lol: Ostatnio nie dał się z niego zupełnie wygonić, zajął strategiczne miejsce na siedzeniu i nie było mowy żeby wyszedł, dopiero jak przyniosłam mu miskę z karmą i postawiłam przy drzwiach to zdecydował się na opuszczenie lokalu:evil_lol: A uśmiech ma rzeczywiście niesamowity, po nim od razu widać jaki ma humor;) Quote
ewatr Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 To jeden z najpiekniejszych usmiechów dogomanii i to dzieki Tobie Doti :loveu: http://images42.fotosik.pl/121/3ece75e120fbd3d0med.jpg Quote
Monday Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przepraszam za offa:oops: Ten psiak nie ma szans na adopcję, potrzebna pomoc, szczególnie przy ogłoszeniach. Proszę zajrzyjcie. Każdy pomysł bezcenny... http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-brzydki-wylysialy-gluchy-slepy-pies-po-wypadku-bez-szans-prawda-148195/ Quote
Basia1968 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 odwiedzinki u Homerkowej rodzinki:loveu::loveu: co tam u was? Quote
mimiś Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Homerek, jaki szczęsliwy! ma chłopak fart,że trafił na wspaniałą osobę!:loveu: Quote
ewatr Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A moze jakis nowy usmiech Homerkowy Doti ;) ? Dawno nic nie było ....:loveu: Quote
Doti200 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Strasznie dawno mnie tu nie było:oops:. Studiowanie na 2 kierunkach mnie wykończy! Dobrze, że chociaż jak wracam na weekendy do domu to Homer wita mnie szaleńczo:loveu: Skacze, liże, ruszyć mi się nie da zabiegając drogę i podstawiając głowę do głaskania. Najukochańszy pies na świecie!:loveu: Korzystając z przerwy w nauce na kolokwium wstawię za chwilę zaległe zdjęcia.:cool3: Quote
Doti200 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Kurczę przesłałam zdjęcia na fotosika, ale mam z nim jakieś problemy i nie chce mi otworzyć kodów do żadnych zdjęć:shake: Spróbuję później jeszcze raz, a jak nie to wstawię tylko linki do każdego zdjęcia. Quote
anciaahk Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ojej dwa kierunki naraz? Dziennie? Masakra jak dla mnie ;). A co to takiego? Quote
Doti200 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 anciaahk napisał(a):Ojej dwa kierunki naraz? Dziennie? Masakra jak dla mnie ;). A co to takiego? Dwa jednocześnie i oba dziennie- historia i administracja. Można to jakoś pogodzić licząc na wyrozumiałość wykładowców;) No i super wiadomość na dziś- fotosik się odbraził i oto tego efekty;): Homer z miną mówiącą: głaszcz mnie po brzucholu:evil_lol: przytulak:evil_lol: no i polizał:eviltong: Quote
Recommended Posts