Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich po dłuższej przerwie:lol: Mam nadzieję, że wszyscy tak jak ja stęsknili się za Homerkiem? Ja okropnie! Dlatego wstawię dla wszystkich jego uśmiechniętą mordeczkę:loveu::loveu:

Posted

Mój kochany wariat nie daje mi się uczyć, jak tylko może to wchodzi mi na książki i domaga się głaskania, oczywiście mając przy tym całkiem niewinną minkę:diabloti: No i zaczął przejmować obyczaje psów wiejskich i zaczyna szczekać. Nie to jest jednak najzabawniejsze, tylko to, że gania i szczeka na muchy lub inne owady latające:evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Łapie wszystko co lata, a jak mu tego zabraknie to zaczyna ganiać własny ogon:loveu:Ale chyba mu mnie brakuje w trakcie tygodnia, bo kiedy wracam w piątek do domu to przez cały weekend chodzi za mną krok, w krok. Nawet gdy siedzę i jestem czymś zajęta(ostatnio prawie non-stop czytaniem, sesja się zbliża wielkimi krokami:nerwy::nerwy:) to za każdym razem gdy tylko podniosę na niego wzrok on zaczyna machać szaleńczo ogonem( mam wtedy darmowe trzepanie dywanu:cool3: ), a jeśli patrzę na niego dłużej niż 3 sekundy to zrywa się z podłogi i biegnie, żeby wskoczyć mi na kolana. :loveu::loveu::loveu: Słodziak kochany:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziękuję, przyda się na pewno! Najchętniej to bym Homera wysłała na swoje egzaminy, jakby zaczął skakać i lizać moich wykładowców to na 100% dostałby same 5:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

To moje 2 wariaty:loveu: Obaj jednakowo przystojni:eviltong: Cieszę się, że jednak ktoś nas odwiedza, bo zawsze chciałabym się dzielić z innymi tym roześmianym pyskiem:loveu:

Posted

Dorotko ja jestem codziennie na wątku - bo Homerek to moje oczko w głowie:loveu::loveu: Jest tak szczęśliwy. Ale widzę, że masz bardzo przystojnego mężczyznę i ślicznego psiaka - :loveu::loveu::loveu: PO PROSTU REWELACJA

• 2 weeks later...
Posted

Doti200 napisał(a):
To moje 2 wariaty:loveu: Obaj jednakowo przystojni:eviltong: Cieszę się, że jednak ktoś nas odwiedza, bo zawsze chciałabym się dzielić z innymi tym roześmianym pyskiem:loveu:

Odwiedza odwiedza :p tylko z pisaniem czasem marnie ....
ale takiego rozesmianego i szczesliwego psa jak na tych filmikach to az serce rosnie jak sie oglada :loveu:

Posted

Ja też tu zwykle zaglądam kilka razy dziennie. Szczególnie gdy się stęsknię za Homerkiem. Przez tą sesję to nie widziałam go już prawie tydzień i strasznie mi go brakuje!Dobrze, że do piątku już tylko 2 dni:loveu:

Posted

Basia1968 napisał(a):
ja też na dogo codziennie - uzależnienie:loveu::loveu:

Dziś mój Michał musiał mnie prawie siłą odciągać od "tych moich piesków", bo w piątek mamy egzamin. No, ale cóż zrobić, jak tu tyle tych ślicznych biedulek czeka na pomoc:-( A skoro nie mogę inaczej pomóc,to chociaż sprawdzam co się u każdego z nich na bieżąco dzieje. A też mam swoich "interaktywnych" ulubieńców:loveu: