Basia1968 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Doti200 to tak jak ja - tez mam swoich ulubieńców:loveu::loveu: ale powiem Ci, że z każdym dniem jest ich coraz więcej:evil_lol::evil_lol: teraz jestem na kompie w przerwie mięzy gotowaniem zupy na jutro a myciem garów:evil_lol::evil_lol: Quote
Doti200 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja jestem sama w mieszkaniu i mam ten luksus, że mogę dziś zostawić swoje gary na jutro, a za to jeszcze zrobić wieczorny obchód;) Quote
Doti200 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Upragnione wakacje czas zacząć:loveu: Jak ja się już stęskniłam za domkiem i Homerkiem! Teraz czeka nas prawie 4 miesiące razem:loveu::loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 ale super, że masz wakacjeeeee. Miłego wypoczynku w gronie najbliższych, a przede wszystkim przytulaczka misiaczka:loveu::loveu: Ja jeszcze mam sesje i na razie maluśko czasuuuuu, ale zaglądam zaglądam:loveu::loveu: Quote
Doti200 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Życzę powodzenia i trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze:thumbs: Do mnie jeszcze nie dociera, że już nie muszę się stresować.:eviltong: Quote
Doti200 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Mam nadzieję, że wszystkie cioteczki w posesyjnych, wakacyjnych nastrojach:lol: A jeśli nawet nie to Homerek szybciutko poprawi Wam humorki:evil_lol: Wiecznie w biegu:evil_lol: Malutkie ziewnięcie:loveu: Quote
Basia1968 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 no śliczności moje kochaniuśkie:loveu::loveu::loveu::loveu: ależ to uśmiechnięty psiutelek. Ale jak ma taaaaaką śliczną, mądrą i kochającą Panią to nic dziwnego :loveu::loveu: Quote
Doti200 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Wiecie z każdym dnie obserwuje, jak ten pies się zmienia. Wesoły był od samego początku, ale jeszcze kilka miesięcy temu kulił się słysząc jakiś dziwny dźwięk, teraz tylko z zainteresowaniem podnosi uszy. Podobnie było gdy ktoś przy nim wykonał jakiś gwałtowny ruch czy tylko podniósł rękę, dziś można śmiało machać przy nim rękami, a on traktuje to jako zachętę do zabawy i zaczyna się tarzać, albo skakać.:evil_lol: Aż miło teraz na niego popatrzeć:loveu::loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Hom erek wie, że go kochasz i nic mu nie grozi - śliczności :loveu: Quote
Doti200 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 To działa w dwie strony, a on się zawsze odwdzięcza i to tak baaaardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 http://images49.fotosik.pl/155/ec280ca6e20c0582med.jpg I ten uśmiech mówi wszystko :loveu::loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 pewnie "wakacjujecie" się na całego:loveu::loveu: duuuuużo słoneczka, duuuuuużo usmiechów Wam życzę. :loveu::loveu: Quote
Doti200 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dziękujemy, dziękujemy wszystkim:loveu: Ja w tym tygodniu troszeczkę odpoczywam w naszym Poleskim Parku Narodowym, jeziora, stawy, wędki, ach...:loveu: Dlatego też przez większość czasu będę poza zasięgiem cywilizacji. Po powrocie te zaległości nadrobimy.;) Quote
bumel Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Z powodu Homerka zalogowałam się swego czasu na dogo... (znalazłam na tym wątku swój pierwszy post:cool1:), choć dzisiaj zaglądam na forum rzadziej, choć czasem aż odechciewa się czytać niektóre wątki, to dla takich chwil, w których mogę zobaczyć uśmiechniętą mordkę Homerka, na pewno warto to robić. Wszystkiego najlepszego dla Homerka i jego Pani! Quote
Doti200 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Już jestem:p W wolnej chwili wrzucę kilka fotek ślicznych zwierzaczków spotkanych na wakacjach. U Homerka wszystko w jak największym porządku:loveu: Tylko przy karmieniu mojej siostrzyczki przytyło mu się ostatnio;) Dziękujemy za wszystkie pozdrowienia:iloveyou: Quote
Basia1968 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 nooo to pulchniutki Homereczku czekamy na zdjęcia:loveu::loveu: kochany psiaczek - Doti dzieki że zaglądasz na wątek i piszesz co u Was słychać, to ważne dla nas:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Bardzo fajnie się słucha wiadomości z nowego domku! A jeszcze jak są zdjęcia to już suuper :loveu: Quote
Doti200 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Skoro sobie cioteczki życzą fotek to my nie będziemy się wymigiwać:eviltong: Dzisiaj pokarzemy kilka zdjątek domowych. Na śpiocha, w swoim ulubionym miejscu:loveu: a tutaj już się Homerek obudził no i jeszcze jedno z moją siostrzyczką:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Jaki piękny uśmiech na tym zdjęciu ostatnim :loveu: A ja przepraszam za offa ale zaglądnijcie jeśli możecie: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/blakajacy-sie-lagodny-bernardyn-pojdzie-do-olkusza-142586/ Quote
Basia1968 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Cudny chłopaczek - on na wszystkich zdjęciach uśmiecha się:loveu::loveu: Popłakałam się ze szczęścia. On jest cudowny!! Dorotka jest cudowna i w ogóle - co tu gadać!! Quote
Doti200 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Nie przesadzaj Basiu, my po prostu się ze sobą świetnie czujemy.;) Choć temu, że mam cudnego psiaka to nie zaprzeczę:loveu: Quote
Doti200 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Troszkę mnie tu nie było, ale to wszystko przez psiaki. Wczoraj odbieraliśmy poród, a oto jego efekty-8 małych kluseczek:loveu: a oto szczęśliwa mamusia jeszcze przed porodem i jeden z domniemanych tatusiów Mam nadzieję, że wszyscy miłośnicy Homerka wybaczą mi to wykorzystywanie jego strony dla innych zwierzaków.:oops: Tymi szczeniaczkami aktualnie nie trzeba się martwić, bo mają zapewnioną świetną opiekę, ale niestety przyjdzie taki czas,że i im będę musiała znaleźć nowe domki... Może któraś z cioteczek się skusi?:cool3: Quote
Basia1968 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 nooooo to się rodzinka p-owiększyła:diabloti::diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! ....sytuacja jest tragiczna!!!!.... Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!! zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!! PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!! 2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!! ...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!! Quote
Recommended Posts