Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doti200 to tak jak ja - tez mam swoich ulubieńców:loveu::loveu: ale powiem Ci, że z każdym dniem jest ich coraz więcej:evil_lol::evil_lol: teraz jestem na kompie w przerwie mięzy gotowaniem zupy na jutro a myciem garów:evil_lol::evil_lol:

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale super, że masz wakacjeeeee. Miłego wypoczynku w gronie najbliższych, a przede wszystkim przytulaczka misiaczka:loveu::loveu: Ja jeszcze mam sesje i na razie maluśko czasuuuuu, ale zaglądam zaglądam:loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Mam nadzieję, że wszystkie cioteczki w posesyjnych, wakacyjnych nastrojach:lol: A jeśli nawet nie to Homerek szybciutko poprawi Wam humorki:evil_lol:
Wiecznie w biegu:evil_lol:

Malutkie ziewnięcie:loveu:

Posted

no śliczności moje kochaniuśkie:loveu::loveu::loveu::loveu: ależ to uśmiechnięty psiutelek. Ale jak ma taaaaaką śliczną, mądrą i kochającą Panią to nic dziwnego :loveu::loveu:

Posted

Wiecie z każdym dnie obserwuje, jak ten pies się zmienia. Wesoły był od samego początku, ale jeszcze kilka miesięcy temu kulił się słysząc jakiś dziwny dźwięk, teraz tylko z zainteresowaniem podnosi uszy. Podobnie było gdy ktoś przy nim wykonał jakiś gwałtowny ruch czy tylko podniósł rękę, dziś można śmiało machać przy nim rękami, a on traktuje to jako zachętę do zabawy i zaczyna się tarzać, albo skakać.:evil_lol: Aż miło teraz na niego popatrzeć:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziękujemy, dziękujemy wszystkim:loveu: Ja w tym tygodniu troszeczkę odpoczywam w naszym Poleskim Parku Narodowym, jeziora, stawy, wędki, ach...:loveu: Dlatego też przez większość czasu będę poza zasięgiem cywilizacji. Po powrocie te zaległości nadrobimy.;)

Posted

Z powodu Homerka zalogowałam się swego czasu na dogo... (znalazłam na tym wątku swój pierwszy post:cool1:), choć dzisiaj zaglądam na forum rzadziej, choć czasem aż odechciewa się czytać niektóre wątki, to dla takich chwil, w których mogę zobaczyć uśmiechniętą mordkę Homerka, na pewno warto to robić.

Wszystkiego najlepszego dla Homerka i jego Pani!

Posted

Już jestem:p W wolnej chwili wrzucę kilka fotek ślicznych zwierzaczków spotkanych na wakacjach. U Homerka wszystko w jak największym porządku:loveu: Tylko przy karmieniu mojej siostrzyczki przytyło mu się ostatnio;)
Dziękujemy za wszystkie pozdrowienia:iloveyou:

Posted

nooo to pulchniutki Homereczku czekamy na zdjęcia:loveu::loveu: kochany psiaczek - Doti dzieki że zaglądasz na wątek i piszesz co u Was słychać, to ważne dla nas:loveu:

Posted

Skoro sobie cioteczki życzą fotek to my nie będziemy się wymigiwać:eviltong: Dzisiaj pokarzemy kilka zdjątek domowych.

Na śpiocha, w swoim ulubionym miejscu:loveu:

a tutaj już się Homerek obudził

no i jeszcze jedno z moją siostrzyczką:eviltong:

Posted

Cudny chłopaczek - on na wszystkich zdjęciach uśmiecha się:loveu::loveu: Popłakałam się ze szczęścia. On jest cudowny!! Dorotka jest cudowna i w ogóle - co tu gadać!!

• 2 weeks later...
Posted

Troszkę mnie tu nie było, ale to wszystko przez psiaki. Wczoraj odbieraliśmy poród, a oto jego efekty-8 małych kluseczek:loveu:

a oto szczęśliwa mamusia jeszcze przed porodem

i jeden z domniemanych tatusiów

Mam nadzieję, że wszyscy miłośnicy Homerka wybaczą mi to wykorzystywanie jego strony dla innych zwierzaków.:oops: Tymi szczeniaczkami aktualnie nie trzeba się martwić, bo mają zapewnioną świetną opiekę, ale niestety przyjdzie taki czas,że i im będę musiała znaleźć nowe domki... Może któraś z cioteczek się skusi?:cool3:

Posted

RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!!
....sytuacja jest tragiczna!!!!....

Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!!
zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!!

PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla
2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...

Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!
PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!!
2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!!

...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!!