Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bumel']Spójrzcie Kochane, jaki psiaczek błąkał się po Lublinie...czy nie uważacie, że jest podobny do Homerka...tylko łatek na pyszczku nie ma...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/lublin-znaleziono-psa-bardzo-fajny-mily-do-oddania-na-szybkosci-132491/

Dzięki Bumel za podczepienie linku do lubelskiego "bliźniaka" Homerka(tylko ciut mniejszego:cool3:) Dropka-Kropka.

jak zobaczyłam zdjęcie Homera z tym gardłem...znów szok przeżyłam:-(
mój umysł jednak nigdy nie pojmie motywów działań "ludzi", którzy są zdolni do takich aktów okrucieństwa i prymitywizmu wobec innych, słabszych istot:-(

Dobrze, że już Homerek bezpieczny w hoteliku u Murki:multi::multi::multi:
Oby tylko domek znalazł jak najszybciej:roll:
Homer ma taką nietypową urodę...no i to spojrzenie...dostojny taki psiak:loveu:
zaznaczam sobie wątek:lol:

Posted

bico napisał(a):

Homer ma taką nietypową urodę...no i to spojrzenie...dostojny taki psiak

A do tego można go chyba śmiało ochrzcić Największym Pieszczoszkiem na Dogo:lol:.

Po tym wszystkim, co zrobił mu człowiek, ludzie są nadal najważniejszi dla Homerka...

Posted

terra napisał(a):
Jak dobrze, że psina będzie mieć własny dom.

Jest jakieś zainteresowanie Homerkiem? Domek stały się szykuje?:cool3::cool3::cool3:

Posted

Byłoby cudownie gdyby ten prześliczny piesek po wszystkich smutkach i cierpieniach wreszcie dostał swój własny ciepły domek i swoich ludzi do kochania.
Trzymam kciuki za powodzenie Homerka :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Witam wszystkich miłośników Homerka! Już niedługo będę najszczęśliwszą osobą na tym forum, bo Homerek trafi właśnie do mnie:multi::multi::multi:
W domku wszystko już gotowe na niego czeka, a i cała moja rodzinka zaciska mocno kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło.

Posted

Jak tylko poznałam jego historię to od pierwszej chwili wiedziałam, że nie mogę mu nie pomóc. Marlena miała rację, że się w nim zakochałam:loveu::loveu::loveu:

Posted

Doti200, witaj na dogomanii :loveu:

Homerkowi powtarzam przy każdej okazji, że niedługo będzie miał wreszcie swoją własną Pańcię i prawdziwy dom :multi:
Jest taki kochany i grzeczny!

Uszka już wyglądają całkiem ładnie, ale jeszcze po środku jest zaczerwienienie. Zastrzyki Homerek przyjmuje jakby niczego nie czuł :razz: Tabletki na odbudowę flory bakteryjnej przyjmują się bez problemu zamaskowane w jedzonku, bo Homerek to straszny łakomczuch :p

Posted

Murka napisał(a):
Jak wszystko dobrze pójdzie, to Homer w piątek będzie już w swoim domu ;)

Ale cudowna wiadomość!!:multi::multi::multi:
Trzymajmy więc kciuki mocno:thumbs:

Przyszłą Pani Homerka serdecznie witamy i dziękujemy, że dała mu miłość i nowy domek:Rose::Rose::Rose:

Posted

Bardzo się cieszę, że Homerek szybciutko zdrowieje. :multi:Jak przeczytałam, że musi dostawać zastrzyki to aż mi się przykro zrobiło, bo znowu musi trochę pocierpieć.:-( Ale to silna psinka, więc da sobie radę! Dużo mu ich jeszcze zostało?

Posted

Doti czekaliśmy na Ciebie, gdzieś Ty się podziewała?? :evil_lol:

A tak w ogóle napisz coś więcej, bo z tego co ja wiem to Marlena tylko coś napisała o nowym Homerkowym domku.
Skąd jesteś? Czy Homer będzie mieszkał w domu czy na podwórku, masz jakieś psiaki?

Posted

Tak, tak, koniecznie prosimy o parę szczegółów dotyczących przyszłego Homerkowego domku.

Wspaniały psiak, tak długo czekał, aż się doczekał:multi:!

Posted

Wpłynęło na Homerka 500 zł od firmy SAFEHOME z Wrocławia.
Ktoś coś wie? :roll:

Doti, dawek zostało jeszcze 4. Dostaje je co trzy dni.
Będziesz umiała zrobić zastrzyk podskórny lub nie będzie kłopotem podejść np. do weta żeby zrobił? Ten rodzaj antybiotyku jest niestety tylko w zastrzykach.
Robienie zastrzyku to podobno żadna filozofia, ale ja wolę zwalić tę robotę na TZa :eviltong: on kiedyś pracował w szpitalu to ma wprawę :p

Posted

[quote name='Murka']Wpłynęło na Homerka 500 zł od firmy SAFEHOME z Wrocławia.
Ktoś coś wie? :roll:

Doti, dawek zostało jeszcze 4. Dostaje je co trzy dni.
Będziesz umiała zrobić zastrzyk podskórny lub nie będzie kłopotem podejść np. do weta żeby zrobił? Ten rodzaj antybiotyku jest niestety tylko w zastrzykach.
Robienie zastrzyku to podobno żadna filozofia, ale ja wolę zwalić tę robotę na TZa :eviltong: on kiedyś pracował w szpitalu to ma wprawę :p

Sam jeszcze zastrzyków robiłam, ale może spróbuję, zawsze jeśli była kiedyś taka potrzeba to robił to wet. Jeśli i tym razem strach mnie obleci na widok strzykawki to przejdziemy się do pana doktora;). Mam też pielęgniarkę mieszkającą po sąsiedzku, więc powinna mieć wprawę w takich zabiegach:p