Paulina_mickey Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ja jestem przekonana, że ten artykuł da mu dom :loveu:;) Quote
Murka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Dzisiaj dzwonił z artykułu Pan spod Sandomierza, człowiek dość bezpośredni, prosty, ale mający serce dla zwierząt. Niestety nie ma ogrodzonej posesji, więc stwierdziliśmy, że jest to za duże ryzyko dla Homera :roll: Quote
Ra_dunia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Super ten artykuł! Oby przyniósł Homerkowi domek... Quote
Murka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Homerek był dzisiaj na kontroli i niestety nadal ma grzybka w uszach :-( W dodatku to chrychanie, które kiedyś już żeśmy kontrolowali teraz zamieniło się w regularne zapalenie gardła. Już wcześniej profilaktycznie pobraliśmy wymaz od Homera z gardła żeby sprawdzić czy nie złapał jakichś bakterii od chorego Normana (obecnie w klinice). Czekamy więc na wyniki i będziemy leczyć Homerka wg antybiogramu. Jeśli wyjdzie gronkowiec lub paciorkowiec koszty pokryje Fundacja Dr Lucy (sponsor Normana). Quote
Ra_dunia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Matko... ale Wam się w hoteliku narobiło :shake: Homerku - mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrówka. Quote
Murka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 W ciągu paru dni raczej nic się nie zmieniło :-( Quote
Marlena:) Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Niuńku ..coś cisza u Ciebie ostatnio.Czyżby cioteczki o Tobie zapomniały? :mad:... Hopamy w górę sie pokazać :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nie zapomniał, nie zapomniał ale pisać swój post po poście nie można :evil_lol: Quote
Murka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nie słyszałam ostatnio, aby Homerek chrychał. Poza tym nic nowego z jego zdrowiem. Nie mamy jeszcze wyników wymazu. Tzn. wymazy są już u weta, musimy je tylko odebrać. W sumie robiliśmy wymaz trzem psom i tylko jednemu wyszedł gronkowiec. Musimy odebrać wyniki, aby dowiedzieć sie któremu :-( Quote
Ulka18 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Trzymam kciuki za Homerka i za inne piesy, zeby nie chorowaly :kciuki: Quote
Basia1968 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 cieszę się, że Homerek ma się dobrze. :loveu: Quote
tyciaNi Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 podnoszę Salamandrowatego zwierza - i to użyłam tego porównania nie ze względu na grzybka w uszach lecz ze względu na ciapowatą sierść- bardzo urokliwą :diabloti: Quote
Lidan Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 A ja nadal dziwię się, że nikt go jeszcze nie porwał do swojego domu. Toć to cudo o niespotykanej wręcz urodzie ;) Quote
Marlena:) Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Podrzucę naszego kochasia.. Wystawiać następną aukcję? Dalej wyróżnioną? Czy moze zwykłą :roll: Quote
Murka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Mamy juz wyniki wymazu i stwierdzono jedynie obecność gronkowca (czyli występuje nielicznie i nic się tam w związku z nim nie dzieje), natomiast jest liczny wzrost neisseria sp. U ludzi jest to naturalna flora bakteryjna, nie wiem jak u psów. Nie wiem też czy ten gronkowiec to jest ten sam co u Normana, bo antybiogramy są różne, ale ja jestem laikiem, musimy skonsultować to jeszcze z wetem :roll: Quote
bumel Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Marlena:) napisał(a):Podrzucę naszego kochasia.. Wystawiać następną aukcję? Dalej wyróżnioną? Czy moze zwykłą :roll: Marlena, wystawiaj wyróżnioną i na 14 dni. Przeleję zaraz Basi pieniądze. Teraz spojrzałam, że na tej zakończonej miał ponad 3 tys. wejść i nic:shake: No ale trudno, trzeba próbować dalej. Quote
Basia1968 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 dokładnie kurcze nie wiem jak to jest, że wśród tylu ludzi zaglądających do niego nie ma ani jednego który by go pokochał :-(:-( ale nadziej umiera ostatnia. Na pewno wreszcie znajdzie sie ten jedyny. Quote
tyciaNi Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 cóż prostackie społeczeństwo nam rośnie, epoka włatcuw móch... upadek obyczajów i moralności.... wśród tylu świrów znaleźć normalnego kandydata dla Homera a do tego kochającego to nielada wysiłek :shake: Quote
Recommended Posts