Basia1968 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 To zdjęcie jest niesamowite:loveu::loveu::loveu: Quote
bumel Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 dziękujemy bardzo Murko za nowe zdjęcia.... Niech znajdzie się ten, który da temu ślicznemu Łaciatkowi dobry dom i dużo miłości!!! p.s. Basiu, dzisiaj będzie przelew na nowe allegro dla Homerka Quote
Lidan Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 On jest taki śliczny i taki słodki :loveu: To jest aż nienormalne, że nadal nie ma domu z prawdziwego zdarzenia gotowego wziąć tego psiaka :roll: Quote
Basia1968 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Mam dla was taka wiadomość, iż ukaże się w "Tygodniku Nadwiślańskim" artykuł na temat Homerka:loveu: Dzisiaj właśnie udzieliłam "wywiadu". Mam nadzieję, że to w znaczny sposób przyczyni się do znalezienia Homerkowi domku, a także do poprawy sytuacji naszych psiaków (Tarnobrzeg i okolice). Może w końcu władze coś zrobia w kierunku rozwiązania problemu bezdomności zwierząt. Nie wiem kiedy ukaże sie artykuł, alejak będę znała dokładny termin to wam dam znać. Quote
Ra_dunia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mam nadzieję, że artykuł przyniesie Homerkowi kochający dom :) Quote
Marlena:) Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Nowe allegro z Murkową miniaturką wystawione ;). Pozdrawiam. Quote
tyciaNi Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 rzeczywiście facet ale wyprzystojniał... uff kamień z serca :smokin: Quote
tyciaNi Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Basia1968']To zdjęcie jest niesamowite:loveu::loveu::loveu: wygląda jak foczka z tymi wąsami :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Basia1968']Mam dla was taka wiadomość, iż ukaże się w "Tygodniku Nadwiślańskim" artykuł na temat Homerka:loveu: Dzisiaj właśnie udzieliłam "wywiadu". Mam nadzieję, że to w znaczny sposób przyczyni się do znalezienia Homerkowi domku, a także do poprawy sytuacji naszych psiaków (Tarnobrzeg i okolice). Może w końcu władze coś zrobia w kierunku rozwiązania problemu bezdomności zwierząt. Nie wiem kiedy ukaże sie artykuł, alejak będę znała dokładny termin to wam dam znać. Noo Basiu gratuluję ,że się coś udało zrobić :loveu: Teraz więcej osób się o nim dowie :multi: A to zdjęcie,które cytowałyście jest rewelacyjne :loveu::loveu: Quote
tyciaNi Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 to jest naprawdę przeuroczy zwierz, podnoszę sierściucha :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Murka fotki rewelka :) Baaasiu no noo jestem z Ciebie dumna hehe xD Quote
mimiś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Basiu, gratulacje! fajny koles z tego Homerka!;) Quote
Basia1968 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 na łamach dzisiejszego wydania Tygodnika Nadwiślańskiego ukazał się artykuł o Homerku - str. 22. Mam cichutką nadzieję, że piesiutek w końcu znajdzie ten wymarzony domek:loveu: Quote
jotpeg Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 kciuki trzymamy!!! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Basia1968 napisał(a):na łamach dzisiejszego wydania Tygodnika Nadwiślańskiego ukazał się artykuł o Homerku - str. 22. Mam cichutką nadzieję, że piesiutek w końcu znajdzie ten wymarzony domek:loveu: Można ten artykuł zobaczyć na wirtualnej wersji TN? Bo ja niestety nie mam jak zakupić tej gazetki:roll: Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Basiu genialny ten artykuł :multi: I dziękuję za umieszczenie go tutaj :buzi: Quote
bumel Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Basiu, dobra robota!!! Niech ten artykuł pomoże znaleźć Homerkowi dobry dom! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Wspaniale, wspaniale, wspaniale !!!!! Jestem zachwycona. Oby to pomogło :multi: Quote
Basia1968 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Proszę o zwrócenie uwagi także na drugi artykuł - obok Homerkowego a dot. Sandomierza i 12 psiaków w potrzebie. Tytuł artykułu AKCJA WIELKIEJ POMOCY DLA ŻYCIA - tu apel do sandomierzan :lol::lol: Quote
Soema Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Basia1968 napisał(a):Proszę o zwrócenie uwagi także na drugi artykuł - obok Homerkowego a dot. Sandomierza i 12 psiaków w potrzebie. Tytuł artykułu AKCJA WIELKIEJ POMOCY DLA ŻYCIA - tu apel do sandomierzan :lol::lol: Basiu, a możesz zrobić zdjęcie temu artykułowi o Sando :oops: na oczy mi siada i nie wszędzie się doczytuję...:roll: Mam nadzieję, że Homerek się nie obrazi :loveu: Quote
mimiś Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ciekawe czy bedzie odzew na ten artykuł...[w postaci DS dla Homerka..] Quote
Mike i Morgan Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 mimiś napisał(a):ciekawe czy bedzie odzew na ten artykuł...[w postaci DS dla Homerka..] Może ktoś go zauważy i zakocha się w nim :loveu: A następnie przygarnie go :loveu: Dając mu tym nowy domek:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts