Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1968 napisał(a):
Homerek się przypomina - on wciąz czeka na domek

Basiu pamiętamy tylko domkow nie mamy na zbyciu :shake: Dziś moj dyrektor pyta czy pamiętam tego jego kolegę co ma tego czarnego psa bla bla bla wiesz on teraz buduje dom bla bla bla a ja juz w myslach tworzę listę suczek - kolezanek dla Czarnego :evil_lol:

Posted

RIVER napisał(a):
Basiu pamiętamy tylko domkow nie mamy na zbyciu :shake: Dziś moj dyrektor pyta czy pamiętam tego jego kolegę co ma tego czarnego psa bla bla bla wiesz on teraz buduje dom bla bla bla a ja juz w myslach tworzę listę suczek - kolezanek dla Czarnego :evil_lol:

Masz tak samo jak ja - a zreszta jak my wszyscy na dogo :evil_lol::evil_lol: Ledwo ktos pomysli o psie, a my juz mamy dla niego całą listę psiaków:evil_lol::evil_lol:

Posted

Czy mogłabym pomóc w poszukiwaniu domu dla Homera? Chciałabym zamieścić ogłoszenia na kilku portalach, może uda się też w gazecie. Piszę z Warszawy. W razie czego oferuje transport dla Homerka do nowego domku...

Proszę o informację, kogo mogę wskazać do kontaktu w razie dalszych pytań o Homerka.

Posted

bumel napisał(a):
Czy mogłabym pomóc w poszukiwaniu domu dla Homera? Chciałabym zamieścić ogłoszenia na kilku portalach, może uda się też w gazecie. Piszę z Warszawy. W razie czego oferuje transport dla Homerka do nowego domku...

Proszę o informację, kogo mogę wskazać do kontaktu w razie dalszych pytań o Homerka.

Bardzo bardzo dziekuję - im więcej osób tym większe szanse. :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Murka']bumel, jeszcze się głupio pytasz :loveu: taka pomoc jest nieoceniona! Dziękujemy!
Kontakt najlepiej bezpośrednio do mnie ;)
503 68 30 50
[email protected]

Wolałam zapytać o zgodę:-) Zabieram się zatem za robienie ogłoszeń.

aha, tak w ogóle to witam wszystkich...Bumelek to mój sierściuch a ja nazywam się Magda.

Do Murki: w razie, gdyby znalazł się nowy domek dla Homerka, to ja pieska przewiozę.

Posted

[quote name='RIVER']bumel witaj :multi: fajny nick :p
HOMERKU masz nową wielbicielkę

witamy witamy :megagrin:
jakie deklaracje tutaj padają, a to nie ma co się dziwić ... czy ktokolwiek wrażliwy na bezdomność i krzywdę zwierząt mógłby przejść obojętnie koło takiego ZWIERZA :hmmmm:

Posted

[quote name='bumel']Wolałam zapytać o zgodę:-) Zabieram się zatem za robienie ogłoszeń.

aha, tak w ogóle to witam wszystkich...Bumelek to mój sierściuch a ja nazywam się Magda.

Do Murki: w razie, gdyby znalazł się nowy domek dla Homerka, to ja pieska przewiozę.

No to super!!! jesteś Bumelku cudowna:loveu::loveu: Dziekujemy

Posted

dzisiaj zachrzan w pracy:lol:, więc na razie udalo mi sie wstawić jedno ogłoszenie na tym portalu:

Do adopcji - Zwierzaki - cafeanimal.pl

Wykorzystałam treść ogłoszenia z allegro, ale mam nadzieję, że nikt nie będzie mi miał tego za złe. W końcu chodzi nam wszystkim o to samo, żeby Homerek znalazl dobrego pana....

W domu popracuję nad resztą...

kolejne:

www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,2435,Lw==.html

Posted

Dziś mija dokładnie 30 dni pobytu Homera w hoteliku, więc robię rozliczenie ;)

Wpłaty:
40 zł Kamila-S
25 zł Mimiś
5 zł Kuba z Szubina (allegro)
10 zł Justyna z Wrocławia (allegro)
10 zł monixdemonix (allegro)
5 zł K-A-S-I-A-2007 (allegro)
20 zł axel152 (allegro)
30 zł Gudrun10 (allegro)
30 zł Masza4
50 zł Elżbieta z Tarnobrzega
10 zł sebamol (allegro)
100 zł Luna123
50 zł Melania M.
10 zł arus-84 (allegro)
500 zł basia1968
50 zł kalina1971 (allegro)
50 zł Łucja M.
10 zł Karolina z Gdańska
20 zł Magdalena z Dębicy
25 zł Mimiś
70 zł Magdalena z Warszawy
Razem: 1120 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie
17,50 zł przejazd do Mielca (1/4 kosztów, jechało 4 psy)
15 zł odpchlenie
5 zł odrobaczenie
15 zł szczepienie p. wściekliźnie
30 zł surolan (na grzybka w uszkach)
15 zł przejazd do lecznicy do Stalowej Woli (1/2 kosztów, jechały dwa psy)
40 zł szczepienie p. wirusówkom
Razem: 437,50 zł

1120 zł - 437,50 zł = 682,50 zł
Stan konta na 21 grudzień wynosi +682,50 zł.